Heyecanla bekliyorum canm hadi pozitifi gorelimmKizlar hepinizden Allahim razi
olsun gonlunuzde ne varsa, olsun
isallh cevaplariniz icinde cok saolun
bnm dualarimda hep sizinle 1 saat
sonra sonucumu ogrenicrm artik
herseyin hayirlisi biz,elimizden
geleni yaptik takdir Allahimin
olumlu olumsuz sukurler olsun
yindde
Allah kucagimiza almayı nasip etsin aminnKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Bomba gibi sennnSlm kızlar nasilsinizz
Canim senin ilk gunler dinlenmen gerekiyordu. Ev isi birak kalsin. Anlayis gösterirler sana. Ne geregi vardi. Cok iyi yapmamissin. Lütfen dinlen.Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(
Valla sen daha acik ifade etmissin durumu tebrik ederim. Ben arkadas kizip alinmasin diye birsey dememistim. Dediklerine aynen katiliyorum. Esim yapiyor transferden beri herseyi. Lakin gel gör ki pek yakistiramiyor. Aman bu seferde böyle olsun napalim diyorum kendi kendime. Ilk iki gün is yapmak hic yerinde olmamis @mezig_34 adina ben endise ettim stres oldum yani. Sonuc olumsuz cikarsa kendini suclayacaksin bu daha üzücü olacak senin icin.Çok kızıyorum çok. Neden iş yapıp kendini zora sokuyorsun.. Benden titizi olmasın şu hayatta.öyle böyle değil hem de. ben ki saldım takmıyorum. Gerisini sen anla. Kıymetli gebelik bu. İş değil as ha mı önemli. Eşin yapsın bırak.işleri istediğimiz gibi yapamayacaklar ama en azından yapacaklar. Hayat müşterek. Kendini yorma canım. İlk 3 ay çok önemli. Bizimki normal gebelik olsa tamam yap derim ama... Öyle değil. En azından sonucun belli olana kadar yat dinlen.
Cok tebrik ederim. Senin adina cok sevindim. Bol bol dinlen. Bundan sonraki görevin bebegi sag saglim karninda tutabilmek. Cok dikkat et lütfen.Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Senin adina cooook sevindim canim benim. Darisi tüm anne adaylarini ve benim basima insallah. Persembe günü bende ikili taramaya giricem. Insallah bizdede hersey normal seyrinde devam eder. Cinsiyetini ögrenmeyi cok istiyorum. Beni cok heyecanlandirdin suan. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. Bu arada ikili tarama kac dakka sürüyor. Internette yarim saat bazen daha uzun sürebiliyor diyor. Hadi gözün aydin tekrar.Kızlarrrrrr. Biz bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğluşumuzun pipisini de gördükikili tarama testi için tahlil verdim. Çarşamba belli olacak. Ense kalınlığı normal çıktı. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Renkli ultrason da da gördük. Elleriyle yüzünü kapamış, pipisini açmıştı edepsiz Boyumuz 7.6 cm. Hiç kilo almamışım. 57 yim hala. Crinone jel ctesi bitmişti. Artık kullanmıyoruz. Folic devam. Elevit multivitamin başladım. Ferrum demir şurubumu zaten içiyorum. Benden şimdilik bu kadar. Herkese hayırlı haberlerin alınacağı bir hafta diliyorum.
masumcat canım gozunaydin oğlunu kucağına sağlıkla alırsın inşallah cinsiyetini hissettin mi hiç ya da böyle erkek gibi filan dedin mi kendi kendine? Ben hep kız isterdim ama iki bebegimi de erkek hissediyorum hayırlısı olsun inşallah ama hissiyatim böyle
Canim benim bende carsamba günü 12. hafta oluyor (masallah) progestani kesicem. Trombosit ignesi kullaniyorum Fragmin onu da birakicam. Doktorum böyle dedi. Hamilelik öncesi ve hamileligin 3.cü ayina kadar Femibion diye bir Vitamin destegi aliyordum. 3. cü aydan itibaren daha farkli bir Vitamin destegine baslicaz. Genel olarak ayni gidiyoruz seninle. Carsamba günü 12.ci haftamiz ve dogum günüm. Persembe cinsiyetini ögrenicem cuma da esimin dogum günü. Ikimizde cok heyecanliyiz anlatamam sana. Mutluluklar hep üst üste.Canım bana ayın 20sine gel dedi cinsiyetini söylerim inşallah dedi ikili testte o zaman yapalım dedi ama ben 16sinda gideceğim eşimin doğum günü cinsiyetini söylerse hediye gibi olsun diye yani haftaya perşembe günüProgestan i haftaya keseceksin dedi bugün aradım da ilaç bitmek üzereydi.sana ne ilaç verdi?ben imom diye bir hap içiyorum vitamin magnezyum çinko demir omega her bişey var içinde ayrı hap almıyorum.cleaxene vuruyorum iki günde bir kan pıhtı taşıyıcısı olduğum için..
Bu arada ben hem tatli yiyiyorum hemde eksi seyler. Belki bir kiz bir oglan. Tahminim böyle ama aslinda hic önemli degil. Sonuc ne olursa olsun cok mutlu olucam. Kiz erkek farketmezCanim benim bende carsamba günü 12. hafta oluyor (masallah) progestani kesicem. Trombosit ignesi kullaniyorum Fragmin onu da birakicam. Doktorum böyle dedi. Hamilelik öncesi ve hamileligin 3.cü ayina kadar Femibion diye bir Vitamin destegi aliyordum. 3. cü aydan itibaren daha farkli bir Vitamin destegine baslicaz. Genel olarak ayni gidiyoruz seninle. Carsamba günü 12.ci haftamiz ve dogum günüm. Persembe cinsiyetini ögrenicem cuma da esimin dogum günü. Ikimizde cok heyecanliyiz anlatamam sana. Mutluluklar hep üst üste.
Kızlarrrrrr. Biz bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğluşumuzun pipisini de gördükikili tarama testi için tahlil verdim. Çarşamba belli olacak. Ense kalınlığı normal çıktı. Gelişimi bir hafta önden gidiyor. Renkli ultrason da da gördük. Elleriyle yüzünü kapamış, pipisini açmıştı edepsiz Boyumuz 7.6 cm. Hiç kilo almamışım. 57 yim hala. Crinone jel ctesi bitmişti. Artık kullanmıyoruz. Folic devam. Elevit multivitamin başladım. Ferrum demir şurubumu zaten içiyorum. Benden şimdilik bu kadar. Herkese hayırlı haberlerin alınacağı bir hafta diliyorum.
Senin adina cooook sevindim canim benim. Darisi tüm anne adaylarini ve benim basima insallah. Persembe günü bende ikili taramaya giricem. Insallah bizdede hersey normal seyrinde devam eder. Cinsiyetini ögrenmeyi cok istiyorum. Beni cok heyecanlandirdin suan. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. Bu arada ikili tarama kac dakka sürüyor. Internette yarim saat bazen daha uzun sürebiliyor diyor. Hadi gözün aydin tekrar.
masumcat canım gozunaydin oğlunu kucağına sağlıkla alırsın inşallah cinsiyetini hissettin mi hiç ya da böyle erkek gibi filan dedin mi kendi kendine? Ben hep kız isterdim ama iki bebegimi de erkek hissediyorum hayırlısı olsun inşallah ama hissiyatim böyle
Cok tsk ederim aciklama icin. Persembe günü gelismeleri bildiririm bende. Bu arada tahmini dogum tarihini ögrendim mi? Bana 19.10.2015 dedi doktorWalla ben karnımın şekline göre değerlendirdim. Top gibi sivri minik. Bi güzellik geldi yüzüme hahahaaa.. Kilo da almamışım. Ekşi ve tuzlu yiyiyorum. İkili tarama dediği şey şuydu kızlar.. Ultrasonda ayrıntılı dolu dolu 10 dakika gösteriyor. Kalp atışı, organlar, ense kalınlığı ölçümü, renkli ultrason... Bu kadar. Başka bişi yok. Kilo tansiyon her gidişimde bakılıyor zaten. Peşine detaylı bir kan tahlili verdi. Betasından genetik değerlendirme tahlili vs içinde. İki minik tüp kan. O da 10 saniye kan verme. Çarşamba günü arayacağım sonuç için. Öyle değişik bir şey yoktu yapılan.. Hayırlısıyla sonuçlar güzel çıksın da.. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu
Sormadım tahmini doğum tarihimi. 3 hafta sonra kontrolüm var yine. Sorarım. Erkek bebek geç doğar derler ama görcezz inşallah..Cok tsk ederim aciklama icin. Persembe günü gelismeleri bildiririm bende. Bu arada tahmini dogum tarihini ögrendim mi? Bana 19.10.2015 dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?