ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Heyecanla bekliyorum canm hadi pozitifi gorelimm

Kizlar, bugun transferimin 5.gunu. ilk iki gun dinlendim.. yemek yaptim vs, utu yapmaya calistim.. bugun de evi supurdum egil,kalk.. biraz karin_kasıklarım agriyor. Birsey olmus mudur acaba ;(
Canim senin ilk gunler dinlenmen gerekiyordu. Ev isi birak kalsin. Anlayis gösterirler sana. Ne geregi vardi. Cok iyi yapmamissin. Lütfen dinlen.

Valla sen daha acik ifade etmissin durumu tebrik ederim. Ben arkadas kizip alinmasin diye birsey dememistim. Dediklerine aynen katiliyorum. Esim yapiyor transferden beri herseyi. Lakin gel gör ki pek yakistiramiyor. Aman bu seferde böyle olsun napalim diyorum kendi kendime. Ilk iki gün is yapmak hic yerinde olmamis @mezig_34 adina ben endise ettim stres oldum yani. Sonuc olumsuz cikarsa kendini suclayacaksin bu daha üzücü olacak senin icin. masum_cat 'e katiliyorum. Is yapma kesinlikle.

Senin adina cooook sevindim canim benim. Darisi tüm anne adaylarini ve benim basima insallah. Persembe günü bende ikili taramaya giricem. Insallah bizdede hersey normal seyrinde devam eder. Cinsiyetini ögrenmeyi cok istiyorum. Beni cok heyecanlandirdin suan. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. Bu arada ikili tarama kac dakka sürüyor. Internette yarim saat bazen daha uzun sürebiliyor diyor. Hadi gözün aydin tekrar.

masumcat canım gozunaydin oğlunu kucağına sağlıkla alırsın inşallah cinsiyetini hissettin mi hiç ya da böyle erkek gibi filan dedin mi kendi kendine? Ben hep kız isterdim ama iki bebegimi de erkek hissediyorum hayırlısı olsun inşallah ama hissiyatim böyle

dionisya canim hissediyorum derken mesela belirtilerini neye yoruyorsun? Ben artikk kendi durumumu birseye yoramiyorum :) ikili tarama senin ne zaman peki?

Canım bana ayın 20sine gel dedi cinsiyetini söylerim inşallah dedi ikili testte o zaman yapalım dedi ama ben 16sinda gideceğim eşimin doğum günü cinsiyetini söylerse hediye gibi olsun diye yani haftaya perşembe günü Progestan i haftaya keseceksin dedi bugün aradım da ilaç bitmek üzereydi.sana ne ilaç verdi?ben imom diye bir hap içiyorum vitamin magnezyum çinko demir omega her bişey var içinde ayrı hap almıyorum.cleaxene vuruyorum iki günde bir kan pıhtı taşıyıcısı olduğum için..

Ha içime doğan o şekilde Bide kolye zinciri ve alyansla yapılan hurafe test var rastgele bırakıyorsunuz karnının üzerine yuvarlak cizerse yüzük bebek erkek öne arkaya giderse kız bebek oluyor musbende de yuvarlak çizdi

Canim benim bende carsamba günü 12. hafta oluyor (masallah) progestani kesicem. Trombosit ignesi kullaniyorum Fragmin onu da birakicam. Doktorum böyle dedi. Hamilelik öncesi ve hamileligin 3.cü ayina kadar Femibion diye bir Vitamin destegi aliyordum. 3. cü aydan itibaren daha farkli bir Vitamin destegine baslicaz. Genel olarak ayni gidiyoruz seninle. Carsamba günü 12.ci haftamiz ve dogum günüm. Persembe cinsiyetini ögrenicem cuma da esimin dogum günü. Ikimizde cok heyecanliyiz anlatamam sana. Mutluluklar hep üst üste.

Bu arada ben hem tatli yiyiyorum hemde eksi seyler. Belki bir kiz bir oglan. Tahminim böyle ama aslinda hic önemli degil. Sonuc ne olursa olsun cok mutlu olucam. Kiz erkek farketmez

Cnm cok tesekkur ederim ne guzel bi hber oglusunu kucagina almayi nasip etsn Allahim bn bi kalp atisini duysam cok rahatliucm suan hal idrak edemiorum sukur Allahima

Walla ben karnımın şekline göre değerlendirdim. Top gibi sivri minik. Bi güzellik geldi yüzüme hahahaaa.. Kilo da almamışım. Ekşi ve tuzlu yiyiyorum. İkili tarama dediği şey şuydu kızlar.. Ultrasonda ayrıntılı dolu dolu 10 dakika gösteriyor. Kalp atışı, organlar, ense kalınlığı ölçümü, renkli ultrason... Bu kadar. Başka bişi yok. Kilo tansiyon her gidişimde bakılıyor zaten. Peşine detaylı bir kan tahlili verdi. Betasından genetik değerlendirme tahlili vs içinde. İki minik tüp kan. O da 10 saniye kan verme. Çarşamba günü arayacağım sonuç için. Öyle değişik bir şey yoktu yapılan.. Hayırlısıyla sonuçlar güzel çıksın da.. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu

Cok tsk ederim aciklama icin. Persembe günü gelismeleri bildiririm bende. Bu arada tahmini dogum tarihini ögrendim mi? Bana 19.10.2015 dedi doktor

Cok tsk ederim aciklama icin. Persembe günü gelismeleri bildiririm bende. Bu arada tahmini dogum tarihini ögrendim mi? Bana 19.10.2015 dedi doktor
Sormadım tahmini doğum tarihimi. 3 hafta sonra kontrolüm var yine. Sorarım. Erkek bebek geç doğar derler ama görcezz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…