ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Maşallah çok güzel haberler okudum içime umut ve coşku girdi..Allahım herkese tamamını erdirsin.

kızlar benim transferimin 4. günü ve ilk günlerde beyaz şeffaf akıntı vardı 3. Gün sarı akıntı oldu. bugunde köyü beyaz baya köyü oldu. Çok endise ediyorum. Özellikle tecrübeli arkadaşlar bu normal mi.. adetimin de günü 3 gün kaldı ondan mıdır nedir..

Endiselenme icini rahat tut. Bazen adet olacakmis gibi agri hissedebilirsin. Oluyor cunku. Progestan arliyorsan sikinti yapma, hersey Allahin elinde. Sabirla bekle. Olumlu düsün ve dinlen. :)

Endiselenme icini rahat tut. Bazen adet olacakmis gibi agri hissedebilirsin. Oluyor cunku. Progestan arliyorsan sikinti yapma, hersey Allahin elinde. Sabirla bekle. Olumlu düsün ve dinlen. :)
Sağol canım ikinci denemem bu ilkinde 2. gün transferi tutmuştu. Bu 5. gün blastokist transferi ama işte arada adet ağrısı gibi agri giriyor. ben progestan iğne vuruluyorum hergün kalçadan... Acaba bu iğne adet olmama da engel olur mu yoksa sadece tutunsun diye mi.. ilkinde crinone jel kullanıyordum rahatti.. hep korku Allah büyük.. seninde masallah 11 hafta olmuş allah tamamını erdirsin canım

Bence beni bu isler degil de isyerimdeki stres öldurecek. 3 gun rapor almistm mdrle konustum hbrnz olsun yokum diye, tmm cnm ins tutar dedi.. tek siz biliosunuz konuyu nolur aramizda dedik.bugun işe döndum mdr yanina cagirdi. Ben nasil olur da yetkilime dememisim rapor aldigimi,direjt mudure demisim, hiyerarsi nerde kalmismis,ben seni soyledi saniodum, sana yakismadi bu falanlar filanlar..
Dogduguma pisman oldum bugun.tup bebege basladigima da, iyi njyetimle anlattigima da.. gozlerim surekli doldu bugun."
Ozel ve hassas bi konu paylasmak istemedim,anlatck gucum de yoktu kimseye dedim. Insanin durumuna bile saygi duyylmaz mi, yemisim hiyerarsiyi.. wallahi bin pismanim bu ise basladigima... kendimi tutamiyrm aglamaktan

sacmalama lütfen.. ne demek pişmanım.. unutma iş kariyer biryere kadar onlar gelip geçici ayrıca duyan duysun sonradan duyan alınsın sen niye dert ediyorsun anlamadım.. bak sen ahlaksız bişey yapmadın bırak duyşunlar bırak anlasınlar hiç önemli değil.. evet diyeceksin hersey gelip geçici senin evlat sahibi olman herşeyden üstün sakin stres falan bırak bir kenara artık.. beraber güzel haberimizi alacağız hadi at üstündeki stresi

Aminn çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle insaallah

Canm bnm yaaa sabret hergecenin bi sabahı var unutma insanlar acımasız bende 15 gündür izindeyim üstüne 10 gün rapor aldım pek memnun kalmadilr ama umurumda da deil sabret geçer insallah bu zor günlerimiz üzülme bebeğini düşün

Moralini bozma sen. Gerizekali insanlar her yerde var, äst üst otoritesi her yerde uygulunaniyor malesef. Egitimde daha da bir guzel sezdiriyorlar bunu sag olsunlar... Üzme lütfen kendini. Onlarin yüzünden cocuk sahibi mi olmayacaksin!?! Salla gitsin bosver canim

Bana da dua eder misin arkadasim, herkese inat siz yine de tutunun diyorum onlara.. allah bilir gerisini, insallah nasip etmistir ve vakti gelmistir artik...
Cok tesekkurler

Tesekkurler verdigin moral icin.. sabah 7bucukta ciktim 9 da girdim eve,yorgunluktan öldüm. Yemegi bile zor yedim..
O bu şu onemli degil de, insanin ozeline neden saygi duyulmazki? Enbaşında, sadece siz biliyorsunuz denmesine ragmen. Ben niye herseyimi yetkilime anlatayim,belki anlasamiyorum,belki beni cekemiyor? Biraz anlayis.. bu grip yada mide hastaligi degilki paylasayim hemen. Insanligima pisman oldum. Salak, git al raporunu aa acildeydim de gelemiyorum.. niye gidip durustce acikliosun ki dimi ama? Salaklik bende.. Yok ,yetkiline rapor alabilirim diye ayak yapsaydin bari dunden dio, sanki neyi degistircekse..ki yaptim ama inanmamis bana demekki. Sen mudursun , tmm ya hbrm vardi de gec. Bana açılmış eywallah de gec, baska konuda olmasin ama olur mu de... neyini aciklayim bunun,dengesizler. Bir de bayan olacaklar.
Neyse... simdi daha sakinim. Duygusal gelgitlerdeyiz sanirim olacagi varmis, simdi daha iyiyim.

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
masslahh gözünüz aydn :) Allahm tamamina erdirir insalh ..

canim benim bosverr . Onlarin hazmedemedigi birseyler vardir mutlaka. Acimasiz insanlar. Ne anlarlar yullardir bebek beklemeyi tüp bebek tedavisiyle yipranmak nedemek ne bilirler. Ben de kimseye demedim müdürüme bile. Sadece mudur yardimcim bildi. O bana yardimci oldu.. ogretmenm kanama vs oldugunda rapor aliyorum velilerin yüzü bes karış. Valla umrumda değil. Ben telafimi yapiyorum öncede bebegimi dusunuyirm.. Sen oncelikle bebeigini düşün üzme onu. sakin sakin eşine sarıl birbirinize destek olup bekleyin. Baskasindan hayir yok tatlm

Günaydın kızlar oralarda da hava yağmurlu mu tam uyku havası var burada

Günaydın kizlar buralarda hava güneşli tam bahar havası ama ise geldim çalışıyorum uykum var hiç hoş değil
L Lotus_034 canım sallama hiçbirşeyi bırak öğrensinler utanılacak birşey yok ki bunda böyle şeylere moralin bozulmasın zaten hassas bir donemdesin hiç kendini yıpratma..

Kızlar herkese güzel günler.. benim transferimin 6. günü bugün ve koyu beyaz akıntı devam ediyor. adet günüm bu günler normalde.. arada yokluyor ağrılar korkuyorum çok.. siz dede beyaz köyü akıntı oldu mu birde aşırı gaz var. Progestan iğne vuruluyorum kalçadan.. inşallah herkes güzel sonuçlar alırsınız.

Gaz bende de var crimino jel kullaniyorsan yapınca biraz yürü Hemn yatma bnm su gibi akintim oluyo

Gaz bende de var crimino jel kullaniyorsan yapınca biraz yürü Hemn yatma bnm su gibi akintim oluyo
yok canım test gününe kadar progestan iğne oluyorum kalçadan.. testten sonra hele devam edeceğim.. birde ne biliyim ara sıra adet ağrım oluyo geçiyo v.s. İkinci denemem ilkinde belirti coktu..inşallah herkes umdugu sonucu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…