- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Canim adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor. En son adet oldugun tarihin ilk gününü yazman gerekiyor takvime. Ona göre sana kac haftalik hamile oldugunu belirliyorKızlarbade26 dogrumu bu tarih sence siz tecrübelisiniz benden
Canim ben son adet tarihime göre yaptım ultrason da doktorun söylediği haftayla aynı oldu.sen neye göre hesapladin transfer tarihin neydi kaçıncı gün embriyosuydu yazarsan benimkiylre karsilastiririm.bu arada takvimin çok yakışmışKızlarbade26 dogrumu bu tarih sence siz tecrübelisiniz benden
Canis kasik agrilari normal, bende de segirme gibi oluyordu. Gazim oluyordu. Gögüslerde hassasiyet. Akinti oluyordu. Kendini kesinlikle yormamaya calis. Adet gunun yaklastikca Bel agrisi da baslayabilir bende öyleydi en azindan...kabizlik cektim. Tutunma kanamasi olmadi bende. Kendini yormaya nen önemlisi. Stresten uzak dur. Baska aklima birsey gelmiyor. Birde 12 nisani bekle derim. Yarin negatif cikarsa bosu bosuna moralini bozacaksin, tutacagi varsa da tutmayacak moral bozuklugundan... Bence erken bekle derim hic olmazsa cumayi bekle.Kizlar, Yarin transferimin 7.gunu olacak.
5.Gun embriyosuydu, cift transferim oldu.
Test tarihim 12 nisan ama coookk uzun bir sure beklemek icin.. beta hcg yaptirsam yarin, az biraz belli olur mu birseyler olup olmadigi??
Cok mu erken?
Bende henuz belirti yok. Gunde 5_6 kez lawb. Cikiyorum, iki gundur de yatinca kasıklarım agriyor hafiften,segirme gibi de oluyor.. tutup tutmamasini neye gore anlicaz,test yapsamm??? insallah tutar da... Ama daha once hic hamile kalmadim, ilk kez tup bebek deniyoruz.. bilgisi olanlar???
Teşekkür ederim canm bnm bende adet tarihime göre hesapladim benm 5 mart adetin 1. Günü 20 mart transfer ben takvimde 5. Hafta diye görünce inanamıyorum hala yaaaCanim ben son adet tarihime göre yaptım ultrason da doktorun söylediği haftayla aynı oldu.sen neye göre hesapladin transfer tarihin neydi kaçıncı gün embriyosuydu yazarsan benimkiylre karsilastiririm.bu arada takvimin çok yakışmış
Bence gününü bekle derim ben öyle yaptım sonra az bi düşük olsa kafana takılacak bnce sabretKizlar, Yarin transferimin 7.gunu olacak.
Test tarihim 12 nisan ama coookk uzun bir sure beklemek icin.. beta hcg yaptirsam yarin, az biraz belli olur mu birseyler olup olmadigi??
Cok mu erken?
Bende henuz belirti yok. Gunde 5_6 kez lawb. Cikiyorum, iki gundur de yatinca kasıklarım agriyor hafiften,segirme gibi de oluyor.. tutup tutmamasini neye gore anlicaz,test yapsamm??? insallah tutar da... Ama daha once hic hamile kalmadim, ilk kez tup bebek deniyoruz.. bilgisi olanlar???
Bak bnmde hiç belirtim yoktu bende sorup duruyordum yürüyünce filan kasiklarim agriodu 10.gün midem bulandı şimdi yine hiç belirtim yok sadece çabuk acikiom ve sık tuvalete gidiom içimden bi ses bnce sende hamilesinKizlar, Yarin transferimin 7.gunu olacak.
Cok mu erken?
Canm beklemek zor haklısın biliyorum ama apar topar transfer yapaydi bu kez daha kötü olcaktin bence sabret bekle yumurtaliklarin tam istenilen düzeye gelsin o zamn transfer olduğunda içinde gönlünde rahat olurkizlar morelim cok bozuk benm ya ocak ayinda tup bebege basladim ocak ayinin sonunda 30 ocakta yani transferim olucakti ohss oldugum icin transferim iptal edilip 1 ay dinlenmemi onermisti doktor tamam dedim simdiye geliste nerdeyse 3 ay oldu transfer e gidemiyorum ben ya adet olmak icin tarlusal kullandim bekledim olmadim gnera 7 gunluk yine adet sokturmesi icin yine ilac kullandim yine yok aslinda kanama var kasik agrimda var ama doktorum yogun kanama istiyor gunlerdir bekliyorum yok yok yokk nie tam sokulemiyorum acaba ya
Aynı belirtiler başta bende de vardı. Hatta bir anda ayaklarım buz gibi olurdu.Kızlar bugün kasiklarim agriyo bide geceleri akşam falan atesim oluyo biraz yanaklarim al al oluyo sizdede var mi
O dediğin kıpırtılar bende de oluyor. Ama dr 4. Aydan önce hissedemezsin kıpırtıları dedi. O kıpırtılar bağırsak hareketiymiş :)Ay hemde ne ateş o bende hiç bitmedi valla Benimle aynı dönem hamile kalan arkadaşlar bişey sormak istiyorumHareket hisseden var mi ağrı gibi mi oluyor bende arasıra ağrı gibi sanki biseyler dönüyor gibi hareket var gibi bilemiyorum
Evt aynen bi yaniyom bi donuyomAynı belirtiler başta bende de vardı. Hatta bir anda ayaklarım buz gibi olurdu.
O dediğin kıpırtılar bende de oluyor. Ama dr 4. Aydan önce hissedemezsin kıpırtıları dedi. O kıpırtılar bağırsak hareketiymiş :)
Kızlar 5. gün embriyosu transfer oldum ayin 2 sinde... yarın kan testinde beta hcg yükselmiş olur mu tşkler
Canim sagol haklısın evet. içimden bir ses git top merkezine yaptir diyor bir tanım böyle senin gibi sabEET diyor.. sanırım pazar günü yaptiracagim..Canim merhaBa hayırlısı olsun inşallah ben 2-3gun daha bekle derim. Heyecanını anlıyorum ama eğer düşük ya da az çıkarsa bu sefer daha çok kafan karışır diye korkuyorum..bende erken yaptirmistim 3.gün transferi 7.günde 17 çıkmıştı ama var gibi yok gibi dr bile hamile diyemem artması gerek dedi hüsran gibi olmuştu ve benim ikiz yavrularim ondan da olabilir birşey diyemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?