amin canım Sağol. aynı benimde eşimde problem sayısı yok denecek kadar az ve morfoloji sıfır. benim ilk denemem de tutmustu ama kalbi durdu. İkinci denemem bu 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14 nisan test tarihim inşallah sende bende herkeste tek son denememiz olsun inşallah kavusalim yavrumuza canım..Evet güzelim iki embriyo yerleştirildi Rabbim inşallah herkese versin ilk denemede oldu esimde problem vardı Allah'a kaldınız bile dediler memorial hastanesinde biz üniversite de tip fakültesinde yaptırdık çok şükür Rabbim nasip etti darısı kucagimiza almaya inşallah benim durum böyle..Hakkında hayırlısı olsun inşallah moralin bozulmasın sana kaç embriyo koydular?
Cnnmmm tebrik ederim cok sevindim senin adina allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde ☺:)Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Transferimin 7.gunu bhcg degerim bugun 118 cikti
( 5.gun cift embr. Transferiydi)
Cok sukuurrr... test gunum 12 nisann
Ilk defa hamile kaliyorum, gozlerim doldu..
Darisi basiniza...
Dcu m darisi basina olsunnn, saglikla kucagimiza da alalim insallahh.. ilk defa hamile kaliyorum, garip bi his...Cnnmmm tebrik ederim cok sevindim senin adina allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde ☺:)
İyi hadi gozunaydin allah tamamına erdirsinn ben dediydimmKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza...
gozun aydin canm hayirli olsun darisi basimizaKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza...
Son adet tarihini yazarsan doğru çıkıyor tatlimm. Transfer edilirken daha iki haftalık olduklari için bize garip geliyor :) iki üç hafta sonra da biz öğreniyoruz oluyor sana 5. Hafta :))))Kızlar @bade26 dogrumu bu tarih sence siz tecrübelisiniz benden
Ay hemde ne ateş o bende hiç bitmedi valla Benimle aynı dönem hamile kalan arkadaşlar bişey sormak istiyorumHareket hisseden var mi ağrı gibi mi oluyor bende arasıra ağrı gibi sanki biseyler dönüyor gibi hareket var gibi bilemiyorum
Merhaba arkadaslar,
Sizi uzun zamandir takip ediyorum, yasim 35, bir dış gebeligim oldu, yasim da gectigi icin tup bebek yapmaya karar verdik, dün opu işlemim vardi. 14 yumurta toplandi, 13 u olgun cikti, bugun doktorum aradi 12 yumurta döllenmis, cuma yada pazar gunu transferim olacak sanirim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah. Hepinize ve kendime dua ediyorum arkadaslar.
Maviimmm canimm, insallah sira sende.. canini sikma, ben de opuya baslarken ilk adetim 2 gun gecikti ve 3 gun surmustu, gunde 2 ped gidiyordu sen dusun gerisini. Izne de ayrilmistim, cok korkmustum ya islem iptal edilir de sonraki aylara kalirsam diye(izin almam sıkıntı,birdaha alamazdim)gozun aydin canm hayirli olsun darisi basimiza
Çok sevindim canım. 7. Gün yükseklik gayet iyi. İkiz mi acaba :) Allah gönlünüze göre versin inşallahKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza...
canım beraber transfer olmuştuk ne kadar sevindim anlAtaman. Allah tamamını erdirsin cnm.. İkiz tutmus olabilir 7. gün değerin buysa 12 nisanda yine yaptir.. Tebrikler canımKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza...
Canimm insallah sen de yazarsin buradan, cok tesekkur ederim iyi niyetin icin..hakkimda hayirlisi tek ya da cift.. saglikli olsun da., 12 ye az kaldi..canım beraber transfer olmuştuk ne kadar sevindim anlAtaman. Allah tamamını erdirsin cnm.. İkiz tutmus olabilir 7. gün değerin buysa 12 nisanda yine yaptir.. Tebrikler canım
Amin canimm insallah saglikli olsun da.. insallah kiz ve erkek olur ikizse deÇok sevindim canım. 7. Gün yükseklik gayet iyi. İkiz mi acaba :) Allah gönlünüze göre versin inşallah
Sen beni gaza getirdin bende bu akşam beta hCG baktirmaya gideceğim.. inşallah hayırlı sonuçlar ile dönerim.. zaman geçmiyor buzun bakalım durum vaziyet neymiş dağa 8. Gunum bugün 5. gün embriyosuCanimm insallah sen de yazarsin buradan, cok tesekkur ederim iyi niyetin icin..hakkimda hayirlisi tek ya da cift.. saglikli olsun da., 12 ye az kaldi..
Kız hamile sin ne regl si bebisinin ağrıları onlar bol bol dinlenKasiklarim çok agriyo sanki regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?