ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Evet güzelim iki embriyo yerleştirildi Rabbim inşallah herkese versin ilk denemede oldu esimde problem vardı Allah'a kaldınız bile dediler memorial hastanesinde biz üniversite de tip fakültesinde yaptırdık çok şükür Rabbim nasip etti darısı kucagimiza almaya inşallah benim durum böyle..Hakkında hayırlısı olsun inşallah moralin bozulmasın sana kaç embriyo koydular?

amin canım Sağol. aynı benimde eşimde problem sayısı yok denecek kadar az ve morfoloji sıfır. benim ilk denemem de tutmustu ama kalbi durdu. İkinci denemem bu 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14 nisan test tarihim inşallah sende bende herkeste tek son denememiz olsun inşallah kavusalim yavrumuza canım..

İnşallah güzel haberleri bekliyoruz Allah isteyen herkese versin hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar,
Sizi uzun zamandir takip ediyorum, yasim 35, bir dış gebeligim oldu, yasim da gectigi icin tup bebek yapmaya karar verdik, dün opu işlemim vardi. 14 yumurta toplandi, 13 u olgun cikti, bugun doktorum aradi 12 yumurta döllenmis, cuma yada pazar gunu transferim olacak sanirim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah. Hepinize ve kendime dua ediyorum arkadaslar.

Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Transferimin 7.gunu bhcg degerim bugun 118 cikti
( 5.gun cift embr. Transferiydi)
Cok sukuurrr... test gunum 12 nisann
Ilk defa hamile kaliyorum, gozlerim doldu..
Darisi basiniza...
Cnnmmm tebrik ederim cok sevindim senin adina allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde ☺:)

Darisi basiniza...
İyi hadi gozunaydin allah tamamına erdirsinn ben dediydimm

Siden80 hayırlısı olsun inşallah aramıza hoşgeldiniz umarım tecrübeler destek oluyordur darısı kucagimiza almak cümlenin kucağında görelim Rabbim inşallah herkese versin umudumuzu yitirmeden hayırlısı ile sağlıkla Allah size de nasip etsin..

Kızlar @bade26 dogrumu bu tarih sence siz tecrübelisiniz benden
Son adet tarihini yazarsan doğru çıkıyor tatlimm. Transfer edilirken daha iki haftalık olduklari için bize garip geliyor :) iki üç hafta sonra da biz öğreniyoruz oluyor sana 5. Hafta :))))

Kipirtimi bagirsak mi ayiramiyorum Ki. BBişiler var ama. Erken olabilir. Bide 3 ayda hissedenler var. Nasil anliyolarsa segirme gibiymis.

amin canimm. Dualarimiz hepbirlikte. Allah sana bize tum isteyenlere saglikli bebisler versin hayirlisiyla insallah

gozun aydin canm hayirli olsun darisi basimiza
Maviimmm canimm, insallah sira sende.. canini sikma, ben de opuya baslarken ilk adetim 2 gun gecikti ve 3 gun surmustu, gunde 2 ped gidiyordu sen dusun gerisini. Izne de ayrilmistim, cok korkmustum ya islem iptal edilir de sonraki aylara kalirsam diye(izin almam sıkıntı,birdaha alamazdim)
Cok sukur , yine de tedaviye baslamistim.. opu oldum transfere iznim kalmadi , o tedavinin yıpranmisligiyla ben simdi napcam derken transferim iptal oldu.. simdi de 3 gunluk raporla transferimi oldum ve sonuc ortada...

Demem o ki, herseyin vakti zamani var. Benle baslayanlar simdi 3aylik hamile !! Ama ne yapayim benim elimde degil ki bu. Benimki iptal oldu,ertelendi. Insan transferinin iptaline sevinir mi hic? Simdi diyorum iyi kii ertelenmiss, kendimi anca toparladim 2ayda.. kendini uzme canim, ha 1ay erken, ha 1 ay gec.. stres yapma, sil kafandan, olursa giderim de..illa bu ay olmali diye dert etme kendine, sen dusundukce stresten olmuyor cunku biliyorsun.. bu kdr sabrettin , son dakikalari oynuyorsun zaten neden acele ediyorsun ki?
Insallah senin de olacak, allah a havale et gerisini. Biz catlasak da patlasak da O, ol demedikce olmayacak, bu is bizden cikti artik tatlim.. stres yapma, Allahin izniyle sen de insallah hamile kalacaksin canim, dert yapma kendine, pozitif ol, umut olsun icinde..

Son düzenleme:
Darisi basiniza...
Çok sevindim canım. 7. Gün yükseklik gayet iyi. İkiz mi acaba :) Allah gönlünüze göre versin inşallah

Darisi basiniza...
canım beraber transfer olmuştuk ne kadar sevindim anlAtaman. Allah tamamını erdirsin cnm.. İkiz tutmus olabilir 7. gün değerin buysa 12 nisanda yine yaptir.. Tebrikler canım

canım beraber transfer olmuştuk ne kadar sevindim anlAtaman. Allah tamamını erdirsin cnm.. İkiz tutmus olabilir 7. gün değerin buysa 12 nisanda yine yaptir.. Tebrikler canım
Canimm insallah sen de yazarsin buradan, cok tesekkur ederim iyi niyetin icin..hakkimda hayirlisi tek ya da cift.. saglikli olsun da., 12 ye az kaldi..

Canimm insallah sen de yazarsin buradan, cok tesekkur ederim iyi niyetin icin..hakkimda hayirlisi tek ya da cift.. saglikli olsun da., 12 ye az kaldi..
Sen beni gaza getirdin bende bu akşam beta hCG baktirmaya gideceğim.. inşallah hayırlı sonuçlar ile dönerim.. zaman geçmiyor buzun bakalım durum vaziyet neymiş dağa 8. Gunum bugün 5. gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…