ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

ins canm ya ins ben hic hamile kalmadim 7 yillik evliyim ve ilk denemem ins bellimi olur belki hastanede denk geliriz belkide geldik
olabilir canım. hastaneye gidecegin zaman
karıncalanma bendede oluyo idrarim normal. Aşırı gaz var aniden adet ağrısı gibi agri giriyor. hafif bel ağrısı ve sarı akıntı var hep. bazen beyaz şeffaf oluyo. böyle canım. ben izinliyim ay sonuna kadar. yatıyorum evde hafif dolaşıyorim okadar. inşallah iyi sonuçlar alırız canım

Himm ayni seyler bende de var. Oo ne guzel izinlisin sen.. ben iki bucuk saat yol gidiyrm hergun, insallah bisey olmaz ;(
Yetkilimle baristik gibi, gecen gun durun hemen sevinmeyin tutuncak mi bakalim hemen, yakin arkadasim oo hayirli olsun teyze oluyoruumm derken "sizin yaptiginiz dogmamis cocuga don bicmek" diye bizi bozan, moralimi altust eden yetkilim, aman Kimse duymasin derken bi kac kisinin icinde noldu onun tedavisi diye soran mudurume !!! tup bebek denemesi tutmus diyen yetkilim.."!!???
Boylelikle sanirim herkes duydu tup bebekle hamile oldugumu..
Bari insallah tutunurlar, herkese inat..
Geçen boyle diyen yetkilim , bugun de ayakta kalmani istemiyorum, sen otur ben alirim, hadi sen artik evine gitsene diye beni uyaran,anlasamadigin bi personel_bi sıkıntın var mi diye sorular onlar artik 1.5 kisi tatli gotur ona diye laf atmalar..
Şoklardayim
Yarin buyuk gun bizim icin..

Buarada ikiz olup, riskli gebelik diye heyet reporu alinabiliyormus, disebilir vs diye.. 4_5 ay alinabiliomus hatta. Onu arastiracagim ve oyle yapacagim. Hergun bu yollar cekilmez ve 15 dk da yurume mesafem var, 8 saat boyunca isyerindeyim.. insallah alabilirim,arastircam..

cnm birak bilsinler tupbebek oldugunu ne oluyo sanki bilince kasma bu kadar

Aynen öyle bilsinler ben bölge müdürünü aradım ben tüp bebek yaptiriyorum transfer sonrası yatmak gerekiyor rapor alacağım haberiniz olsun demiştim :) aynı şekilde doktor 5.aydan sonra calisamazsin erken doğum istemiyorum dedi bunun için de heyet raporu verecekmiş dedim sen Ve bebekler onemlisin dedi adamcagiz birazda mecbur bırakmak gerekiyor galiba

canım seni çok iyi anlıyorum. bende ilk tedavimde aynı üzüntüyü yasamistim. güvendiğim bir arkadaşıma söylemiştim oda ben zırt pirt yumurta kontrolüne gittiğimde Patton arkadaşıma sormuş neyi var diye Ida çocuk için uğraşıyo demiş ve neticede onlar öğrendi benimle ayrı konuşma yaptı seni anlıyoruz tabiki çocuk sahibi olacaksın v.s. konuşmalar beni çok üzdü ve ezmisti sonra yerimeben çıkarim korkusuna personel bakmalar falan ben çıldırdım tabiki hersey kesin olunca paylaşacakrın ama işte başkasından duyup böyle hareket etmeleri beni çok üzdü. nys zaten kalp atışı durdu. nys böyle tanı sen takma ama rapor alırsan iyi olur uzun yok seni ve bebişleri yorar. hersey yolunagirer sensörleri bozma cnm ben bu sefer kimseyi takmiyorum kimseden fayda yok işten güçten sen yavrularını kötü morel ver öptüm

Cnm bisi sorcam bu isaretleme histeroskopi ile mi oluo?

Cnm bisi sorcam bu isaretleme histeroskopi ile mi oluo?
Evet canım ama her histeroskopi yapan işaretleme yapar diye bişey yok. histeroskopi rahim içi yapisiklik tüp içi sıvı ve rahim miyim v.d. temizleme işlemi. Fakat embriyo konulacak bölgeyi işaretleme olayı farklı rahmin en ideal yerine çizgi atıyor ve bu çizik kök hücre yi çiziyor Rahmi tazelik kazandırıyor. ama doktorunuz dan bu işlemi biliyosa yaptırın derim. hee doktor yapmıyor.
ha bu arada biz mavisu ile ayni merkeze gittigimiz için sorunu cvp ladim :)

Saol cnm cvp icin tesekkurederim☺bakalm bu ayki turmazsa bende histeroskopi isticem adana acibadem de dusunuorm yeni tedavimi hayrlisi olsun☺

Saol cnm cvp icin tesekkurederim☺bakalm bu ayki turmazsa bende histeroskopi isticem adana acibadem de dusunuorm yeni tedavimi hayrlisi olsun☺
suan hangi aşamadasin peki transfer oldun mu canım.. Acıbadem Hastanesi istanbul da iyi ama adanayi bilmiyorum nasıldır.

suan hangi aşamadasin peki transfer oldun mu canım.. Acıbadem Hastanesi istanbul da iyi ama adanayi bilmiyorum nasıldır.
Cnm benm subat basi transferm oldu opudan 3 gun sonra..rahim dinlensn diye bekledm 1 haftaya adet olup dondurulmuslar icin ilaca baslicam..ama bilenler var benm doktora hic guvenim olmadgndan ve mecburoyetimden dolayi gidicem kibrisa..olmiyacak biliorm o yuzden arastrdm ve adana acibademde baslicam hazirana denk geliyo oda.

yani sen kıbrıs ta tedavi gordun ve ordan dondurulmus transferi olacaksın doğru mu

Evet cnm aynen oyle..2 tane embriyomz var orda birisi cok kaliteli digeri biraz daha az..
aa çok güzel ne güzel bir Şansın daha var ve üstelik iğne siz ilaçsız hazır embriyo Şansın baya yüksek canım. hiç umudunu yitirme lütfen olacak insallah. inşallah birdaha o iğnelere ve ilaçlara gerek kalmaz kavuşursun yavruna. neden kıbrıs cnm maliyet v.s. dağa mi iyi orda

Insallah cnm.amin hepimize..bi hatadir oldu kibris hic sorma cok pismanm transfer sayisi cok olsun diye gittik 3 tane transfr edilsn istedik sansm artsin diye fakat 4 tane transfer etti doktor 3 kaliteli bi az kaliteli..ama olmadi igne dozum 350 idi cok yuksek..yasim 28 cikolata kistm var ondan sans artsin istemistik.yoksa dha pahalliya geldi otel yol vs. Daha cok tuttu anliyacaginve sanirim amator bi doktora denk geldik

anlıyorum.. sizin kıymetiniz yokmuş demek. ama su konuda rahat ol çünkü çok embriyo transferi şansı arttirmaz çünkü o 4 embriyo tutunmaya çalışıyo ve rahmin normal dengesini uygun değil yoksa çoğunluk insanlar 1 değil 4 doğururdu.. hiç mantıklı değil. Eğer kıstim varsa iyi bir doktora aldır ve mumkunse tek veya en fazla çift embriyo transferi isteyin.. kesinlikle 2 ve üstü olmasın.. rahim zaten 2 bebeği bile bi süre sonra kaldirmayip erken doğum yada kalp atışı duruyo yada çok iyi embriyo değilse hiç tutmuyor. cnm lütfen caresiz kaldık hepimiz ama kendinile zarar verecek şey isteme. 4 te biri tutsun diye dusunme 2 olsun tek tutsun yeterki senin rahmin onunla uyum saglasin kist Bike engel değil. iyi haberlerini bekliyorum.

M mrymbeyaz34
Duyulmasina kizmiyorum da keske herkes benden duysaydi, simdi hakkimda dedikodular yapiliyor, uzaktan olan diger arklarima da yayilmistir.. tabi ki bu ayip bisey degil ama milletle ugrasip,aa neden olmadi ki sorularina cevap vermek, bana acımalarini, hastalikli gozuyle bakmalarini istemiyorum o kadr. Bu ilk denememiz oldugu icin duyulsun istemedim. Kaldi ki 7_8 ay dir tedavi goruyorum cocuk icin ve baktik olmadi tup bebege basladik. cok sukur rabbim bekletmedi bizi o kadar. benim opu oldugumu, ohss oldugumu, hamile pant. Giydigimi bile kimse farketmedi, gizledim.. sonuna gelmisken duyulup yayilmasina uzuldum, ve benim olmadigim ortamlarda aleni sekilde konusuluyor. Duyanlar bisey duyduk diye geliyorlar, ben buna kiziyorum. Bide yetkilim demez mi zaten duyulcakti, gizlin saklin mi var.. al buyur burdan yak
Milletin isi gucu yok mu da beni konusuyor..
Ben de diyorum madem duyuldu, ustume gelmesinler, idare etsinler, derdimi anlasinlar.. bazen diyorum duyulmasi iyi oldu belki de. ikiz oldugu kesinlesince de heyet raporu alacagim son 5 ay kala... kimsenin dusuncesi umurumda degil artik, sakladim sakladim yine de duyuldu. Bu ilkti bizim, hani yillarca denersin ya baktin olmadi duyulursa duyulsun dersin.. ben de tutmazsa,ikinciyi derim ozmn soylerim diodum.
Kaldi ki bu benim ozelim,herkese herseyi anlatip hesap vrrmek zorunda degilim ki.
Laf hizla dagiliyor. Insanlar bi garip. Ilk baska yetkilim soke oldu duyunca(ona dememistim,mudure dedim tup bebek yaptircam yarin raporluyum bilginiz olsun diye.. yetkilim de bu sekilde tepki veriyor sanirim. beni nasil saymaz,nasil demez bana madem oyle iste boyle diye)
Biz sevindikce , tutmaz o hemen,durun hemen sevinmeyin,belki dusecek ne malum,dogmamis cocuga plan yapiyorsunuz vsvs..gibi yorumlar yapti bize.
Tek denemede pat diye tutunca da ihtimal veremedi sanirim, bu kadar kisa surede nasil oldu diye.. cevresindeki insanlar 8_10 yilda ancak tutturabilmis falan filan.. bu kadar kolay olamaz diye cekememezlik yapti sanirim aklima baska bisey gelmiyor..
Simdi de kabullenmis olmali ki bi tek bana iyi davraniyor
Olsun buna da sukur. Diyorum ya artik umursamiyorum. Ne cektigimi bi ben bi de allah biliyor. Emek verdim ben. Ne zorluklarla oluyor bi cocuk. milletin dili, dusuncesi yuzunden onlari kaybedemem. Kim ne derse desin. Ben kendi icimde zoru basarmaya calisiyorum. Arkamdan konusanlara inat tutturacagim..

Haklisim cnm herseyi daha iyi daha guzel dusunebiliorm artik benm icin tecrube oldu simdiki aklim olsa bole bisi yaomazdm herhalde..cok haklisin soylediklerinde..insallah bi gun bizde anne oluruz saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi..sizde problem neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…