ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ayyyy hadi fgözün aydın Seninde . SSağlıkla kucagina al insalh :)

Sağol canım inşallah.. sende sagsalim kucağına al. yaramazlık yaptıklarını gör inşallah :)

bebisim adetinin ilk gunu embriyonun da ilk 1. gunu. O gun basliyorlar ya buyumeye. atıyorum 5. Gun toplansa 15. Gunleri oluyor. Yollarina spermle bulusup devam ediyolar :) bir iki gun sonra sana tranfer olup iki haftada da sende kaliyolar 30 gun oluyo. Yani 1 aylik. Bizde 2 hafta kalsada embriyonun buyumeye basladigi gun sayiliyor. Normal hamilelikte de boyle . Anlatabildimmi Bilemedim :)[/QUOTE]

Sağol canım inşallah. seninde allah tamamını erdirsin. sagsalim kucağına alırsın inşallah

canım işaretleme derken bu işlemi her doktor yapmıyor medicana da mı tedavi görüyorsun

ama zaten ben kendi tahminimi soyledim sali belli olur heralde transferin ne zman olucagi ben oyle tahmin yuruttum sadece saol canm bilgilerin icin bende oyle tahmin ediyordum ama emin degildim tsk ettim

[/QUOTE]
anlatabildin cnm cok saol rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin hayrli evlat versin ins

M mrymbeyaz34 canım hayırlı ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah herkese gözün aydın olsun Allah kimsenin verdiği emeği boşa cikarmasin...
valiente hastanede benimle aynı gün transfer olan bi bayan vardı agriliymis kaynanasi kuma getirecekmis üstüne tutmazsa 7yıldır cikolata kistinden olmuyor diyordu ben erken yaptırdığım için ikinci test beklerken o ilk yaptırıp hamile haberi almıştı Rabbim vermeyi nasip ederse inan olur kendini yıpratma

Ara ara kasiklarim agriyo ne biliyim ateş basiyo su keseyide görsem rahatlicam sen kalp atışını duydunmu
Duydum canım hemde 2 Kere çok değişik bi duygu salı günü yine gorcem rabbim izin verirse bütün isteyen herkes bu duyguyu yaşasın

Ayyyy hadi fgözün aydın Seninde . SSağlıkla kucagina al insalh :)

Sağol canım inşallah.. sende sagsalim kucağına al. yaramazlık yaptıklarını gör inşallah :)
dim :)
[/QUOTE]

insalllaahhh :))))) hepbirliktee gorcez insalllh :)

anlatabildin cnm cok saol rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin hayrli evlat versin ins[/QUOTE]
Aminn amiiiinm..

Sağol canımmm..allahım sanada tamamını erdirsin.

Evet faruk vanlioglu :) sen hangi aşamadasin suan tedavinde
cnm ben tedaviye ocak ayinda basladim ama opu dan sonra ohss oldugum icin transferim iptal olmustu faruk bey dinlenmemi bu surecte gercekten fazla hastalandigimi birdahaki aya adetinle baslariz demisti ama benm adetim baya gecikti ilacta kullandim yine olmadi arkasindan baska ilac verdi 1 hafta icinde anca regl oldum iste sali gunu isretleme sonrada transfer e cagirir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…