ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

çift embriyo evet canim
Aaa sen de mi 1inde transfer oldun? ama benim test gunum 12 si, senin 14 uydu?
Ilki niye dustu yaa, ben de cok korkuyorum. allah korusun.. benim de ilk deneme ve pozitif. Daha once hic hamile de kalmadim.
Insallah tutar da kucagimiza aliriz, beklemekten baska caremiz yok. Kaldi 2gun

ama zaten ben kendi tahminimi soyledim sali belli olur heralde transferin ne zman olucagi ben oyle tahmin yuruttum sadece saol canm bilgilerin icin bende oyle tahmin ediyordum ama emin degildim tsk ettim
Canim seninki isaretlenecek sanirim, bilgim yok o yuzden belki de hemen yaparlar. Genelde son adete 10 gun kala transfer islemi tamamlanmis oluyor. Rica ederim canim

anladım canım. benimde 45 yumurtam oluştu fakat faruk bey önlem aldı çatlatma ignemi değiştirdi dostinex verdi falan ben ohss olmadım 5 gün embriyosu transfer edildi. korkmustum transferim diğer aya kalir diye ama kalmadı çok şükür. faruk bey iyi bir doktor Allah nasip ederse o başarılı gerisi Rabbimin işi. inşallah sende hamile kalırsin canım

Canim ben 2 Nisa perşembe transfer oldum. test tarihim 14 nisan ama transferimin 7. günü yani dün test yaptım. sende 7. gün gani çarşamba rest yaptın.. büyük ihtimalle ikimizde ikiz olabilir Allah büyük sabredelim ben 14 nisan da yaptiracagim nasıl olsa biraz ipucu aldıkçok şükür :)

benimde 14 yumurtam toplandi 8 dollendi cok sukur faruk bey hepsi kaliteli embriyolar dio herzman dostinex bende kullandim ama ben cok hastalandim walla sabirla transfer zmanini bekliyoruz bende cok memnunum faruk beyden ins rabbim nasip eder bana da

bu arada diger hastanelerin isaretleme yapmadigini nerden biliyorsun benim ilk oldugundan benm ilk burda ogrendim

Canim seninki isaretlenecek sanirim, bilgim yok o yuzden belki de hemen yaparlar. Genelde son adete 10 gun kala transfer islemi tamamlanmis oluyor. Rica ederim canim
walla transfer ne zman olur inanki bende merak ediyorum sali gunu ogrenirim artik ama benm duzenli bir adet tarihim yok nasil yapicak bilemiyorum

ben geçen sene ilk denenemi yaptım ve farklı bir merkezde yapmıştım işaretleme falan olmadı ve ben en aşağısı 7 tane merkez ile görüsup fikirlerini aldım. bunların içinde amerikan ve bahçeci de dahil fakat hiç böyle bir uygulamadan bahsetmediler.. ilk kez faruk bey ile görüşmede duydum ve kafana yattı.. hıiiiiiii kesinlikle yapan yoktur demiyorum ama ben faruk bey dışında istanbul da böyle bisry duymadım.. inşallah sende hamile kalırsın beraber dogururuz canım :)

walla transfer ne zman olur inanki bende merak ediyorum sali gunu ogrenirim artik ama benm duzenli bir adet tarihim yok nasil yapicak bilemiyorum
adet olduysanız bunun bitiminde histeroskopi yapıyor yani (işaretleme) sonra transferini hemen yapmaz 4 yada 5 gün belki 1 hafta antibiyotik kullanman lazım.. sonra Allahin izniyle transferin olur canım.. iyi haberlerini bekliyoruz

Benim kadar kotu olamazsin herhalde, ben iki yilda bi adet oluyorum o da ne zaman isterse o zamn geliyor :)
Ama bu ilaclar oyle biseyki, rahim hazirlanip hormon yuklemesi yapildigi icin kendiliginden ve tam gununde geliyor, inan ben de sasiriyorum.. yoksa regl sokturucu de kullanmadim hic.. vucut kendini hazirliyor..
Canim insallah mutlu haberlerle gelirsin, hadi allah kurtarsin seni de, insallah senin de guzel haberlerini aliriz..

Himm tam 1gun varmis aramizda, cok sewindim kizz seni takip ediyorum artik
Benim 1 i ama 12 si yaptir dediler, seninkininde 13 u olmasi gerekiyordu. Ya bana erken yaptiriolar yada seninki gec.. 14 unde bidaha yaptirip ikiye katlanip katlanmadigini gorecekmisim..
Senin 133 cikti, benim 118. Ikimizde saglikla kucagimiza alalim insallah.
Ist demiydin sen?

Son düzenleme:
Songul bisey daha dicem, belirtilerin var mi?
Benim idrara cikma sıklıgim azaldi. Ama kasıklarımda surekli hareket var, huylandiriyor beni.. gece uyumakta zorlaniyorum, ayakta cok kalinca karincalanma,uyusma gibi oluyor.. beyaz akıntı devam ediyor.. bir de canim tatli cekiyor yaa minicik sey oysa.. tutmazsa diye cok korkuyorum, nazar degmesin/hayal kirikligi olmasin kendimi umitlendirmiyim diye kimseye soylemek de istemiyorum ama icimde de tutamiyorum
Agir bisey tasimiyorum, hizli adimlarla yurumuyorum artik, dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince..
Sende durumlar nasil?

ins canm ya icimden hep rabbim ne olur nasip et die dolaniyorum evin icinde

ins canm ya ins ben hic hamile kalmadim 7 yillik evliyim ve ilk denemem ins bellimi olur belki hastanede denk geliriz belkide geldik

ins canm ya icimden hep rabbim ne olur nasip et die dolaniyorum evin icinde
Ben de oyle, insallah vakti gelmistir de nasip olur.. ben sonucumu gorunce aglamistim sukurler olsun diye. Hatta esime diyemedim bile kagida yazabildim hamileyim diye..
Allah cok buyuk, inaniyorum ki sen de bize katilacaksin en kisa zamanda. Umidini yitirme.

hayir ben inaniyorum rabbiminde izniyle tutunucak bebegim ben cok umitliyim

ya erkentest yaptırma konusuna takılma bak benim geçen seneki denememde 2. gün embriyosu transfer ettiler ama yine 12 gun sonra test istediler. çok takılma boşver. ben istanbulda yın canım. Anadolu yakasında yaşıyorum. sen ?

Yok hayir bu ilk deneme oldugu icin merak ediyorum o niye boyle bu niye boyle yapti diye.. yok bi gunun onemi yok zaten, benimkisi merak
Ben de anadolu yakasindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…