ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

masum_catpost: 39515592 .!.:
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberler alırsınız inş. Bugün yaptırsana testi. Ben de gününden önce yaptırmıştım.
Saolasin canim.ilk denemem de erken yapip moralin erkenden bozulmuştu. Bu sefer gününde yapcam o yüzden bekliyorum ya

evet herşeyi göze alarak başlıyorum ben de hayırlısıyla... bugün gonalı denilen iğneyi yaptırdım pazartesi kontrole gidicem inşallah...

yaşamadım sadece alt karnımda ince ince hafif bi ağrı vardı ama o bana normal zamandada olurdu ondan belirti aramadım. şimdi 5 haftalık hamileyim hala yok canım sen belirti arama. hayırlısıyla olacağı varsa olur. rabbim emeklerimizi zayi etmesin.

yaşamadım sadece alt karnımda ince ince hafif bi ağrı vardı ama o bana normal zamandada olurdu ondan belirti aramadım. şimdi 5 haftalık hamileyim hala yok canım sen belirti arama. hayırlısıyla olacağı varsa olur. rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım ne biliyim 2 tutmayan aşılamadan snra artık psikoloji gitti

Banada yapıp bulantı sen suan ne asamadasin peki ne kadar suruyo bu uzun protokol
Uzun protokol şimdi yasmin le başladı önümüzdeki adet döneminde e 2 hormonun normal değerinde çıkacak ve iğnelere baslayacaklar adetin 10-12 . Gününde yumurta toplanıp 3-4 gün sonra transfer ve 11 gün sonra tahlil (gebelik testi) yani adetinden itibaren 15 -20 gün sürüyor şuanki durumuma gelince sonuç pozitif çıktı kese görmeyi bekliyoruz

Can
[QUOTEabebis, post: 39516699, member: 654086"]kızlar cevaplarınız için sağolun. bende gecen hafta gittim sonucumu öğrendim pozitifti. dr dedi haftaya gel keseyi görelim. ben tüp bebekten önce aynı hastaneden bi dr gidiyordum. tup bebek olunca yıne orda yaptırdım ama kendi dr sdevam etmek istiyorum diyeceğim keseyi görmeye gittiğimde. hem pahalı hemde çok kalabalık olduğundan dr ilglenemiyor. ilaçlarımı bile hemşireler yyazıyor. bişey soracam zaman dr ulaşamıyorum.[/QUOTE]
Canim sen hangi sehirdesin ?

Cnm
Bu arada ilk denemen miydi ve sorun neydi canim
Cnm ben 4 senelik evliyim iki kere kendiliğinden hamile kaldım ve ikiside kimyasal gebelik ti ve düsuklerin ardından iki sene oldu hamile kalamadım ve tüp bebek yaptırdım ilk denemem 6 yumurtam oldu ama ikisi islem gördü ve biri döllendi ve ertesi gun transfer ettiler çok iyi dediler birsey olmasın diye sukurler olsun pozitif gordum insallah boyle devam eder cnm .

Back
X