- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Haber ver canimm banadaBende öyleyim canım. Ayağımda panduf sırtımda yelek. Üşütme imkanım yok gibi ama bakalım öğrencez.
Canım bu hamilelik çok değişim bir şey ne desek yalan olur ben de 10 aydır hamilelik belirtileri yaşıyorum hiç geçmeyen günüm geçti 3 gün geçen ay psikolojik olabilir yani. Bu iş sabır işiymişKızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi
Zorlama canım kendini :) biraz yanmaya başlayınca 1-2 dakika daha devam et bırak. 30 yapabildin mi ?Ayy squat yapmaya çalışıyorum çok zor
Sen bilirsin canim gonlunden ne geciyosa onu yap sonucta 5 lira bise test yada dedigim gibi erken gebelik testi al hic degilse soru isaretin kalmaz :)Aaa çok mantıklı dediğin sağlık ocağında da bedava test ama bilmiyorum sonuç negatif olunca daha çok üzülürüm gibi kanda sanki. Hayalim gebelik testinde pozitif görüp sonra kan vermek eşime sürpriz yapmak hayaller hayatlar farklı işte.
Beklemek herşeyden zormuş ya acaba erken gebelik testi mi yapsam en azından daha fazla umutlanmamCanım bu hamilelik çok değişim bir şey ne desek yalan olur ben de 10 aydır hamilelik belirtileri yaşıyorum hiç geçmeyen günüm geçti 3 gün geçen ay psikolojik olabilir yani. Bu iş sabır işiymiş
Belli olmuyor bunyeden bunyeye degisebiliyor canim biz olumlu olanini dusunelim kimisi hic agri yasamazken kimisi adet agrilarinin aynisin 9 ay yasiyormus. Onun icin erkenden umitsizlige dusme sabretmeye calis sadeceHer ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım psikolojik bu ay ilk kez başım dönüyor 3-4 gündür bir de batma şeklinde bir kaç kere agrım oldu. Bugün de adet belirtilerim var ayaklarım üşüyor hastayım ondan da olabilir. Adet olcam gibi kasık ağrısı var. Göğsüm de ağrıyor. Eşime umut etme hasta olcam dedim.
Ne kadar var bata canim kac gun?Beklemek herşeyden zormuş ya acaba erken gebelik testi mi yapsam en azından daha fazla umutlanmam
Tamam canım yazarım mutlakaHaber ver canimm banada
Mantığım hiç boşa çabalama zaten adet olcan diyor acı gerçekSen bilirsin canim gonlunden ne geciyosa onu yap sonucta 5 lira bise test yada dedigim gibi erken gebelik testi al hic degilse soru isaretin kalmaz :)
6 gün varNe kadar var bata canim kac gun?
Olmazsin insallah hamis olursun canim senden 1 gun sonrada benim bat sanirim hayirli haberler aliriz insallah. Benimde adet agrilarm var ama napalim umut :)Mantığım hiç boşa çabalama zaten adet olcan diyor acı gerçek
Bat 3 ocak benden 1 gun sonraymis canim ayni sayilir istersen bi iki gun daha bekle yada erken gebelik testi yap6 gün var
Dün sehpayla 30 yaptım bugün sehpasiz daha da aşağı indim oyy catladimZorlama canım kendini :) biraz yanmaya başlayınca 1-2 dakika daha devam et bırak. 30 yapabildin mi ?
Inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin hepimizeOlmazsin insallah hamis olursun canim senden 1 gun sonrada benim bat sanirim hayirli haberler aliriz insallah. Benimde adet agrilarm var ama napalim umut :)
Senin o kızın da sana çekmiş demek ki sürprizleri seviyor :) :)Olmazsada saglik olsun canim napalim nasipse nezaman varsa ozaman goruruz ilk kizimdada evlendikten 9ay sonra kalmistim hemde esimin sperm sonuclarini gostermeye gittigimde ogrenmistim
Allahım inşallah bebişim yanakları dır bunlarAhh o yanaklar bendede var allik surmus gibi dolaniorum,
Benim ilk gebeliğimde de geç olmuştu canımmGöğüs hemen olmayabilir arkadaşın 5 haftalık iken ağrımaya başladı
Inşallah canımAllahım inşallah bebişim yanakları dır bunlar
Amin canim benim insallah :)Inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?