Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bakin benim bi fikrim var bence gelin hepiniz elinizdeki testleri çöpe atin bu ay boykut edelim. Direk adeti bekleyip kan testi yaptiririz ahahahaa yanima birilerini ariyorum caktirmayin ya kimse benim gibi beklemiyo
Hahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha daha sen diyon boykot et
Benim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da var
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

Tamam canım burdayım insallah
Hoş geldin canımmm bat ne zaman
Kızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi
Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımaz
Mantığım hiç boşa çabalama zaten adet olcan diyor acı gerçek
Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilim
Yapma canım daha erkenmiş
Kızlar bata 4 gün var evde canım sıkılıyor bana evde yapılan bir gebelik testi söyleyin kalkıp onu yapayım eğlence olsun
Aha hahaha

Dün sehpayla 30 yaptım bugün sehpasiz daha da aşağı indim oyy catladim
Sehpayla yapınca kalça kol çalışıyor. Bölünüyor etkisi. Bacaklarının yandığını hissedeceksin oturduğunda :) merdiven inip çıkarken oy oy oy diycen yaşlı teyzeler gibi :) kasların alışık değil çünkü. Bi haftaya alışır ama kasların.

Sadece akşamları ağrıyor ama belim beraberinde bacağım da

Selam kızlar
Yazılanları okudukça halime gülüyorum
Allahım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum
Kasıklarım belim ağrıyordu, sabahları midem bulanıyo, gün boyu başım dönüyordu... sürekli bi halsizlik ve yorgunluk vardı.. yumurtlamadan sonra her zaman kupkuru olmama rağmen bu ay hep bi akıntım vardı afedersiniz.. sonra bat a 3 gün kala bi kan testi yaptırdım.. sonucun negatif olduğunu öğrendim..
sonra ne mi oldu
Hooopppp bi anda bütün belirtiler yok oldu

Ay ne bilim acaba hamile falan olacak olsam zarar verir mi acaba

kizlar belirtilere bu.kadar takilmayin benim hic belirtim olmadi Oncesinde hep.belirtileri yordum kendime hamile kaldigim ay hic belirti yasamadim hatta dogurana kadar bile.tek yasadigim adetten iki gun once kahveringi akinti geldi bir kere dedim bu ayda olmdi hep gelirdi adetten once ama cok sukur o ay hamileydim.

Simdi elele verip boykot etme zamani canim surda kalmis 5 gun sıkalım disimizi iste ben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)

Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun

Simdi elele verip boykot etme zamani canim surda kalmis 5 gun sıkalım disimizi iste ben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)
Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…