Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen onlar can sıkıntısından ben yaptım kaç kere hep hamile gösteriyor ıyi umut veriyor.
Çamaşır suyu var bi de. O doğru diyorlar. Bende de hep negatif çıktı. Belki o doğru olabilir :) dur deniycem şimdi. Belki bi gün doğruymuş diye yazarım bi yerlere :) geçen ay denedim 2 kere hemde negatifti.

Ya evde gebelik testleri keşke gerçek olsaydı limonla falan dimi ne güzel olurdu. Boşa paramız çöpe gitmezdi ama uydurma canlar. Ya da bu hormonlu mallarla olmuyor

Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsun

Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürek
İçimde bir umut var bu yüz yanması bende ilk defa oluyor

Hem de ilk aydan düşünsene naaazz
Herhalde bi kaç yıl beklemiş olsam psikolojik olarak doğum falan yaparım

Ahaaha kız bütün belirtileri ilk aydan yaşadın. Kan testi negatif çıkmasa umutlancam yani o derece iyiki kan testi yaptırdın sen. Yoksa daha çok belirti yaşayacaktın

Aynen yaa bi de belirtiler devam etse kan testinden bile şüphe ederdim ama demek psikolojikmiş

Ben karbonat yaptım. Pozitifti ama gördüm kırmızıları. Sonra anladım ki uydurma
Ben de şimdi yaptım karbonat pozitif bayağı bildiğin etkileşime girdi yukarı doğru baloncuklar çıktı. Çamaşır suyu yaptım pozitifdi malesef hasta oldum. Ben de karbonattan destek alarak erken gebelik testi yapacaktım

Aynen sen iyi ki yaptırdın canımmm ben de böyle güzellikleri oluyor kan testinin. Tabi negatif olmasına üzüldüm o ayrı.

Allah hayırlısını versin canım.. ben inanıyorum Rabbim hepimize mutlaka mis kokulu bebişler bağışlayacak sadece biz zamanını bilmiyor ve heyecanlanıyoruz.. O’nun rahmeti büyük esirgemez bizim gibi acizlerden

Hiç birine güven olmuyor demekki :) bide parmakla kontrol etme var. Onu duydunuz mu bi boşluk oluyorsa gebe değilsiniz elinize bişey değerse gebesiniz diyorlar. Bunu bi arkadaşım söyledi bana. O da ebe arkadaşından duymuş. Hamile olunca rahim aşağı inermiş biraz. Eskiden öyle anlarmış ebeler hamile olup olmadığını. Ama denemeyin siz

Öyle canım mm en doğrusu Allah bilir en hayırlı şekilde versin inşallaj

Yalnız seviye git gide düşüyor ahaha
evin bereketini kaçırcaz tövbe estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…