- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
O tür şeyler doğru değil bende de kabarmıştı hatta ilk defa kahverengi lekeleme de olmuştu doktora gittim kist var dedi artık inanmıyorum çok üzülmüştüm yapmayın nimettir sonuçtaBirisi oğluna yapmıştı o testi köpürmüştü.. İşte o kadar doğru :)
Isin sakasi canim ya herkes koskoca kadin tabikide isteyen yapar bakma ben takiliyorum :)Valla yapmayın etmeyin kızlar durun belki bazıları erken öğrenecek hamişliğini Allah Allah
Ahahahaa yok ya hepimize dua ediyorum ama niye bencil olayim kiBencil seni:)
Aahahahahaha yok artik daha nelerbence hepimiz kafaları sıyırdık düşünmekten ben karbonat testine kadar düştüm eşim eve gelsin onda sağlamasını yapacam
Karbonat yanlış kızlar inanıp güvenmeyin tescilledim.Aahahahahaha yok artik daha neler
Karbonat yanlış kızlar inanıp güvenmeyin tescilledim.
Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasakevet katılıyorum bende de tutmadı her türlü köpürüyor:)
Zaten inanmıyoruz canım eğlence olsun umut olsun diye yapıyoruz.Ya hepsini boşverin bence kızlar.. Vakti gelince idrar ve kan testi yapmak yeterli. Bazen o bile kafa karıştırıcı oluyor başka yöntemlere gerek yok ve kaldı ki doğru da değil.
Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasak
İyi de anlıyorsun zaten ama teknik olarak anlama süresi var, daha doğrusu oluşma süresi var ama sabırsız olan biziz :) diyelim ki bir teknoloji var yumurta döllendiğinde haber veriyor, bence bu daha iyi bir durum değil, bunun rahime yolculuğu var tutunması var. Bu gerçekleştikten sonra anlıyoruz biz. Kanda hormon ondan sonra yükseliyor çünkü. Bu aşamada anlayan bile kese göründü mü kalp sesi duyuldu mu stresi yaşıyor. Erken öğrenmek de başka mesela. Aslında beklesek regl geçse bir hafta içinde öğrensek en rahatı o fakat bizde o sabır yok.Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasak
Aynen canım doğru söylüyorsun şimdi gebe olsam onu kaybetme korkusu var sağlıklı mı bir sürü şey aklımızda sorular dolanırİyi de anlıyorsun zaten ama teknik olarak anlama süresi var, daha doğrusu oluşma süresi var ama sabırsız olan biziz :) diyelim ki bir teknoloji var yumurta döllendiğinde haber veriyor, bence bu daha iyi bir durum değil, bunun rahime yolculuğu var tutunması var. Bu gerçekleştiren sonra anlıyoruz biz. Bu aşamada anlayan bile kese göründü mü kalp sesi duyuldu mu stresi yaşıyor. Erken öğrenmek de başka mesela. Aslında beklesek regl geçse bir hafta içinde öğrensek en rahatı o fakat bizde o sabır yok.
Inşallah canım bazen diyorum keşke adet tarihimi bilmesem programları sileyim ama yok adet olduğum gün beyin otomatik hesaplıyor ileriki tarihi bazıları ne güzel günü geçiyor bir hafta on gün farkında değilbeklemek çok zor..testlerle kafayı bozdum
inşallah sonu güzel olur canım hepimiz için
Ne zaman senin batbeklemek çok zor..testlerle kafayı bozdum
inşallah sonu güzel olur canım hepimiz için
Bence o soru hamile miyim sorusundan daha zor o nedenle böyle öğrenmek en iyisi bence :)Aynen canım doğru söylüyorsun şimdi gebe olsam onu kaybetme korkusu var sağlıklı mı bir sürü şey aklımızda sorular dolanır
Çok haklısın canım doğru söylüyorsun test falan yapmıyorum.Bence o soru hamile miyim sorusundan daha zor o nedenle böyle öğrenmek en iyisi bence :)
Ne zaman senin bat
Hoşbuldum canımm bat 13 OcakHahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha dahasen diyon boykot et
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Hoş geldin canımmm bat ne zaman
Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımaz
Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilim
Yapma canım daha erkenmiş
Aha hahaha
Inşallah canım bazen diyorum keşke adet tarihimi bilmesem programları sileyim ama yok adet olduğum gün beyin otomatik hesaplıyor ileriki tarihi bazıları ne güzel günü geçiyor bir hafta on gün farkında değil
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre verir inşallah9 ocak canım önceki gün çatladı yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?