- 5 Aralık 2017
- 151
- 117
- 33
- 34
Bi tuhaflar gerçekten :) bizim gibi düşünmüyorlar hiç daha soğuklarEvet canim.artık üzülmüyorum.Rabbime isyan ederim diye korkuyorum.cünkü üzüntüyle isyan arasinda çok ince bi çizgi var.Rabbim verdi Rabbim aldı.yine verir ins.
Benimki yaninda oturmami istiyor.ama ittiriyor bazen sokulunca.ama ben yine durmuyorum
Yaramaz bi cocuk gibiyim.
Ne yapim evde çocuk yok.onun yanaklarini sıkıyorum.ara sira vuruyorum.çok hosuma gidiyor uğraşmak.
Canim sen kaç yıllik evlisin.bide senle esin kac yaşindasıniz?Bi tuhaflar gerçekten :) bizim gibi düşünmüyorlar hiç daha soğuklar
Hoşgeldin canim grubumuza.ins tez vakitte güzel haberlerini alırız:)Merhaba hanımlar birkaç gündür sessiz okuyorum sizi.araniza katılıp bir merhaba demek istedim.Benimde bat 17 ocak. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.yumurtlama dönemim yeni geçti. Kasık ağrısı ile mücadele halindeyim. Birde göğüs hassasiyeti.Bu arada programların tahmin ettiğinden daha biraz daha erken yumurtlama yasiyorum
Cok tesekkur ederim. Heyecanla bende bekliyorum Allah nasip ederse 2 ci evladimi insallah .Bir kızım varHoşgeldin canim grubumuza.ins tez vakitte güzel haberlerini alırız:)
Rica ederim canim..Cok tesekkur ederim. Heyecanla bende bekliyorum Allah nasip ederse 2 ci evladimi insallah .Bir kızım var
Amin canim.ins olur.Insallah zaten o benden daha cok istiyor.Hepimizin istekleri gerçek olsun
Iyi geceler görüşmek üzereAmin canim.ins olur.
Iyi geceler canim.grsrüz.Iyi geceler görüşmek üzere
Bakalım daha 2 gün daha umudum var kırmızı görene kadar bende umut bitmezInsallah ilk U Umudumbitmedi_ sonra sen sonra ben sonra @Efulimm41 diye devam edicez unuttugum varsa affola :)
Canımm inşaAllah Rabbim güzel bir netice versin bebişle sonuçlandırılır inşallah :)İnşallah canım
Şuan gonal f 3 tane oldum
Salı kontrol
Sonrasında epu sanırım
İlk deneme heyecan
Gerçekten çok ilginççççBenim afedersin belim yani pantolon kemerinin oldugu kisma sanki birisi ince bir çizgi cekiyor enine.o an anliyorum ki rahim duvarlarınin dökülmesi icin emir geliyor.hemen gidio bskiyorum.biraz sonra basliyor kanamam.
Tamm canım..
Amiiiinnn inşallah❤Rabbim isteyen her kadın ve erkeğin kucağını boş bırakmasın evlat çok güzel bir varlık. Çok şükür 2. Kez tadacagim bu duyguyu inşaAllah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız. Nasipte öteye köy yok der büyüklerimiz sizinde nasibiniz bu yıl içinde olsun. Evlatlarımız vatana millete bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaAllah❤
Allah allah inşallah devamı gelmez de hamişsindirrrrKoşun koşun
Ya ben adet olmadim daha.
En son adet oldum dediğimde wc de peçeteye pembe bi leke gelmisti.bende dedim erkenden farkettim.ilk gelisi böyle diye düşündüm.
Sonra pet koydum.
Simdi baktim pette bisey yok.
Wc de iyice peçeteyi bastirarak sildim.hiçbisey yok.peçete tertemiz.
Kız ben adet olmadim mi simdi?
Bu nasil bisey.
Demek ki daha 2 gün var hadi bi gün de benden olsun 3Maksimum 15 günmüş. Öyle dedi doktor. 10-15 gün dedi. 15 günde de çıkmazsa kesin yok diyebilirsin dedi. Bunu aile hekimim demişti ama son gittiğim doktor değil.
Amin canım inşallah bu 2018 de bebişler imizi verir Rabbim.❤du bakalım belki de adet olmassınHayırlı geceler kizlar. 2018 yılında inşallah bize bebisler nasip olur. Benim bat bugün ve ağrılarım artti muhtemelen sabah yada gun icinde olacağım ağrılarım onu gösteriyor ve her adetten once kalcamdan bacagimi kasma olur ve ustune zor basarim şuan o durum başladı bu demek oluyor ki gelmesi cok yakın bu ayda kismet degilmis
Kız kaydı da ne oldu hepimiz ocak içindeyiz tekrarHic bozma morelini.gelecek ay ins olur.
Zaten bizim de gelecek aya kaldi.grup olarak toptan 1 ay sonraya kaydik:)
Yalnız değilsin:)
Hoş geldin canım ❤Merhaba hanımlar birkaç gündür sessiz okuyorum sizi.araniza katılıp bir merhaba demek istedim.Benimde bat 17 ocak. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.yumurtlama dönemim yeni geçti. Kasık ağrısı ile mücadele halindeyim. Birde göğüs hassasiyeti.Bu arada programların tahmin ettiğinden daha biraz daha erken yumurtlama yasiyorum
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 1 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 1 OCAK
İnşallah bebiş haberiyle dönersiniz Kızlarrrr@Kuyum -----> BAT: 1 OCAK
Hadı ya, canımmmm hayırlısı buymuşKizlar kirmizi karti yedim Yilin ilk gunu hadii hayirkisiyla eger bidahaki aya kaldi artikin yum gunu hesaplama baslar
Valla bende evdeydim ve bende umudumu kestim hamislikten bu ayForumda bende başka kimse yok
Doğruyu söyleyin eşleriniz sizi dışarı götürdü dimi.evde olan bi ben varim
Sen niye kestin senin daha bat a bir hafta varValla bende evdeydim ve bende umudumu kestim hamislikten bu ay
11 aralık adet günümdü regl bitince doktora gittim 16 aralıkda yumurtamın büyüdüğünü ve ilişkiye girmemizi döyledi bizde 16 başladık 18,19 girdik sonra bıraktıkYumurtlaman ne zamanıdı canımm
Aynen canim nasipHadı ya, canımmmm hayırlısı buymuş
İnşallahhh canım umarım hsni psikolojik desem ne olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gebelik belirtisi yazıyor batı 8 ocakCanim selam
Bendede oldu o bu ay arada sirada sag tarafta. Ama soldada cok keskin bi agri oldu bi iki gun arayla suandada var. Hamilelikle adet belirtileri cok benziyor diyolar benim bat sali gunu ben onun agrisi deyip geciorum. Insallah gebeliktir ikimizinde :) senin bat ne zmaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?