- 17 Haziran 2017
- 4.054
- 14.630
- 208
Ya heyecandan unutmusum evet yeni yıla hamile giriyorum pkolu olarak hemde çok şükür rabbim herkese tattirsin bu duyguyuTemelinSafinazi yılın ilk hamiş i sen misin yoksa bizim topik te
İnşallah öylesindir
Başka topik te gördüm de hihihihihihi
Sen hiç bize yazma hıh
Herşeyim kesildi canım ya birde kendimi hamile hissetmiyorum hiç ve yollarda perişan oldum günlerdirSen niye kestin senin daha bat a bir hafta var
Canım bat günümüz senle aynı sen ne zaman yumurtlamıştın.Ya heyecandan unutmusum evet yeni yıla hamile giriyorum pkolu olarak hemde çok şükür rabbim herkese tattirsin bu duyguyu
Aynı zamanlarda yumurtlamışız ama benim bat 2 ocak canımm11 aralık adet günümdü regl bitince doktora gittim 16 aralıkda yumurtamın büyüdüğünü ve ilişkiye girmemizi döyledi bizde 16 başladık 18,19 girdik sonra bıraktık
Anladım canım hayırlısı olsun bakalımHerşeyim kesildi canım ya birde kendimi hamile hissetmiyorum hiç ve yollarda perişan oldum günlerdir
Yeni bat ne zmaan cnm sennKizlar kirmizi karti yedim Yilin ilk gunu hadii hayirkisiyla eger bidahaki aya kaldi artikin yum gunu hesaplama baslar
Valla canimm program kullaniorum bi program 17si dio otekisi 19,dioYeni bat ne zmaan cnm senn
Programa göre olmaz ki canım bu :) adetin düzenli değil mi ? Ya da yumurtlama gününe 14 gün ekle adet gününü verir.Valla canimm program kullaniorum bi program 17si dio otekisi 19,dio
Canım benim gelen giden yok ama gelecek gibi bugun akşam veya yarın sabah bekliyorum.naz2018 canım senin ne oldu bat bugündü
O zamn biz 18ini alalım :) :)Valla canimm program kullaniorum bi program 17si dio otekisi 19,dio
Ben 23 eşim 28 canım o daha durgun ben daha haraketli bazende tam tersi asljnda biz çok uyumluyuz ben çok memnunun ikimiz de aynı olsaydık çekilmezdi hayat heraldeCanim sen kaç yıllik evlisin.bide senle esin kac yaşindasıniz?
Bazı erkekler ilgili ama o zaman da bayanlar ilgisiz oluyor.denge meselesi.
1 yıllık evliyiz canım cevap vermeyi unutmusum :) sizin ne kadar olduCanim sen kaç yıllik evlisin.bide senle esin kac yaşindasıniz?
Bazı erkekler ilgili ama o zaman da bayanlar ilgisiz oluyor.denge meselesi.
İnşallah gelmez de bebiş gelir canım hayırlısıylaCanım benim gelen giden yok ama gelecek gibi bugun akşam veya yarın sabah bekliyorum.
Canım benim yumurtlama tarihim 18 aralık adetime 3 gün kala çok silik çizgi cıktı gölge gibi belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladı sevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmaya basladi rabbim sizlere de versinCanım bat günümüz senle aynı sen ne zaman yumurtlamıştın.
Bir de Belirtilerini yazar mısın bizim için
İlk sayfaya kaynak olması için ekliyoruz
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Bekliyoruz sabirla bebem hakkimizda hayirlisi olsun :)Bakalım daha 2 gün daha umudum var kırmızı görene kadar bende umut bitmez
Canımm inşaAllah Rabbim güzel bir netice versin bebişle sonuçlandırılır inşallah :)
Gerçekten çok ilginçççç
Tamm canım..
Amiiiinnn inşallah❤
Allah allah inşallah devamı gelmez de hamişsindirrrr
Demek ki daha 2 gün var hadi bi gün de benden olsun 3
Amin canım inşallah bu 2018 de bebişler imizi verir Rabbim.❤du bakalım belki de adet olmassın
Kız kaydı da ne oldu hepimiz ocak içindeyiz tekrar
Hoş geldin canım ❤
Ben de bir kere o takvimden 3 gün önce yumurtladım bu ay da sanırım 1 gün önce yumurtladım o takvimi tutmuyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?