Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TemelinSafinazi yılın ilk hamiş i sen misin yoksa bizim topik te
İnşallah öylesindir

Başka topik te gördüm de hihihihihihi
Sen hiç bize yazma hıh
Ya heyecandan unutmusum evet yeni yıla hamile giriyorum pkolu olarak hemde çok şükür rabbim herkese tattirsin bu duyguyu

Kızlar iyi seneler herkese inşallah 2018 yılı bizim için anne olduğumuz yıl olur.Size kendimde örnek vereceğim 28 günde düzenli regl olan biriyim şu telefonlardaki takvime göre yumurtlama günüm 25 aralıktı biz aylardır takvimi baz alırdık hatta kasık ağrım akıntım tam takvime görseydi geçen ay başı doktor bir kaç gün takip haptı erken yumurtlama oluyormuş size tavsiyem imksnınız varsa takip yaptırın yada çok zor ama bir gün durup bir gün ilişki bunu ben yapamadım çalıştığım için

Ya heyecandan unutmusum evet yeni yıla hamile giriyorum pkolu olarak hemde çok şükür rabbim herkese tattirsin bu duyguyu
Canım bat günümüz senle aynı sen ne zaman yumurtlamıştın.
Bir de Belirtilerini yazar mısın bizim için
İlk sayfaya kaynak olması için ekliyoruz
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,

Canim sen kaç yıllik evlisin.bide senle esin kac yaşindasıniz?
Bazı erkekler ilgili ama o zaman da bayanlar ilgisiz oluyor.denge meselesi.
Ben 23 eşim 28 canım o daha durgun ben daha haraketli bazende tam tersi asljnda biz çok uyumluyuz ben çok memnunun ikimiz de aynı olsaydık çekilmezdi hayat heralde

Kizlar bat günüm bugün ağrılarım var agri artinca heh oldum herald diyorum gidiyorum bakiyorum yok henuz gelen giden yok agrilarm da baya var ama ne olacak bakalim bugün kayinpederimde geliyor dua edin bana adet olursam da ağrısız geçsin bu ay yoksa beni cok fena yapiyor

Bata geri sayım ... inşallah adet olam , olmicak gibi hissediyorum gelmesin bat zaten şu anlık adet belirtim de yok . Adet olucam zaman şiddetli ağrı olur kasıgımda ve iki üç gün öncesinde başlar ... şu an sadece belim ve sırtım ağrıyor. .sizde durum nedir

Canım benim yumurtlama tarihim 18 aralık adetime 3 gün kala çok silik çizgi cıktı gölge gibi belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladı sevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmaya basladi rabbim sizlere de versin

Bekliyoruz sabirla bebem hakkimizda hayirlisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…