Hah şimdi oldu var cizgiKızlar renkleri çevirdim burda görebildiniz mi peki yanılmıyorumdur inşaAllah Eki Görüntüle 2087765
Ayyyy canım maşallah hamişsin sanırım Allah hayırlı evlat etsin inşallah.
Daha iyi gördüm :) :) :)Kızlar renkleri çevirdim burda görebildiniz mi peki yanılmıyorumdur inşaAllah Eki Görüntüle 2087765
Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistimSilik olmasi var oldugu anlamina gekiyor canim.testin markasi ne
Hoş geldin canım mm ben daha adet olmadımmSelam kızlar
Reglim bitmem üzere ve nihayet şikayetlerim geçti. Eski günlere dönüyorum sanırım. Bu ay ben de ovulasyon testi yapacağım henüz erken tabi haftaya yumurtlama olur muhtemelen.
Canımm keşke testin markasını hatırlasan yaaAyyyy canım maşallah hamişsin sanırım Allah hayırlı evlat etsin inşallah.
Adet gününde test yapmış mıydın
Daha iyi gördüm :) :) :)
Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistim
Şu an çok net görünüyor güzel haberler alacağına iyice ikna oldum :)Kızlar renkleri çevirdim burda görebildiniz mi peki yanılmıyorumdur inşaAllah Eki Görüntüle 2087765
Yya hamissin ya tebrik ederimmmmm
Tebrikler canım görünüyor umarım sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah :))Şu an çok net görünüyor güzel haberler alacağına iyice ikna oldum :)
Rabbim şifa versin hayırlısı ile tez zamanda kavuş bebeğine inşaAllah canımSelam kızlar
Reglim bitmem üzere ve nihayet şikayetlerim geçti. Eski günlere dönüyorum sanırım. Bu ay ben de ovulasyon testi yapacağım henüz erken tabi haftaya yumurtlama olur muhtemelen.
İnşaAllah canımHah şimdi oldu var cizgi
Cnm 15.gun ignnenin etkisi kalmiyor.10 gun kaliyor etki diye biliyrm.isiktan com gorunmuyr ama ben goremeedim yaniİğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz
Umarım olamazsın da :) testte çıkar artık en son ne zaman yaptın test ?[/QUOTE]Canımm keşke testin markasını hatırlasan yaa
Hoş geldin canım mm ben daha adet olmadımm
Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn[/QUOTE]Umarım olamazsın da :) testte çıkar artık en son ne zaman yaptın test ?
Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn[/QUOTE]Umarım olamazsın da :) testte çıkar artık en son ne zaman yaptın test ?
Fazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım
Tabiki ederim Rabbim isteyen herkese tattirsin bir buçuk senedir bekliyodum Bebeğimi umudunuzu kaybetmeyin[/QUOTE]Anladim canim.ins sağliklı hayirli olur bebisin.darisı bize.bizim icin dua etmeyi unutma canim.
Testini boşuna harcama canım daha var sabretmeye çalış cikmayabilir zor biliyorum ama benim de 4 gun kaldi daha yapmadim zor tutuyorum kendimi test ziyan olmasın değilsem diye adet belirtilerim başlarsa yapmicam başlamazsa günüm de yapcam :)Altı gün var yapsam çıkmaz mı ya duramıyorum
Çatlı cam ya bı belirti de yok ama garip bı Umut varTestini boşuna harcama canım daha var sabretmeye çalış cikmayabilir zor biliyorum ama benim de 4 gun kaldi daha yapmadim zor tutuyorum kendimi test ziyan olmasın değilsem diye adet belirtilerim başlarsa yapmicam başlamazsa günüm de yapcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?