Aynen canım bende olsam perşembeyi değerlendirirdim. Spermler 3 gün yaşıyor zaten içerde. Cuma ve cumartesi boş olmuyorsun.Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Aaa senin bi çocuk daha var. Bilmiyordum canım. Anladım. Çok geçmiş olsun.Oğlum su çiçeği geçiriyor canım
Evet canım elhamdülillah 8 yaşında bi oğlum var ikinci için uğraşıyoruz bizAaa senin bi çocuk daha var. Bilmiyordum canım. Anladım. Çok geçmiş olsun.
bana da bugun daha önemli geldiKizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Ah kizim ah zamaninda sana cok dedim evlen evde kalirsin bak hemencecik cocuk yap diye simdi buyuk sozu dinlemedin goruyosun ah ahAaa senin bi çocuk daha var. Bilmiyordum canım. Anladım. Çok geçmiş olsun.
Sonuç negatifİnşallah canım :) :) :)
İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby
Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını
Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda
Dr ilav verdi canimHadi ya ilacmi kullanicaksin peki. O kasar doktora giderim bunlardan anlamam o ne hormonu oluyor sanirim hamileligi engelliyor demi yediklerinlemi alakali yikseliyor. Cok soru sordum kusura bakma
Hah şöyle.şubatı bekle gülüm.hakkimizda hayirlisi olsun.İnşallah canım :) :) :)
İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby
Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını
Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda
Verdi canim.bitkisrl olarak dereotu iyi geliyor diyorlar.o da prolaktini yükseltiyormus.hic gerek yok bence.Rabbim şifa versin canım ilaç vermiştir muhakkak desteklemek için bitkisel bir kür yok mu acaba düşürecek
Evet canım bir de prolaktin le uğraşmaktan sa ilacını iç daha iyi Rabbim şifa versinDr ilav verdi canim
Hafiften başlicaz once dedi.
15 gun sonra yine gel dedi.
Bu değer döllenmeyi engelliyor dedi.
Zaten benim bi sorunum yoktu.yumurta da var sperm de ama döllenme olayi olmadi ivin vücutta tiroit hormonu yetersiz.spermle yumurta kaynasamiyor.
Yediklerimle alakasi yok.genetik bisey.estafurullah canim.tabi soracaksin
Hah şöyle.şubatı bekle gülüm.hakkimizda hayirlisi olsun.
Benim tsh baya fırlamış.hic bu kadar olmamisti.5.15 olmuş.4.1 di.sonra 4.45 sonra da 5.15. Bir ay icinde bu degerler.
Verdi canim.bitkisrl olarak dereotu iyi geliyor diyorlar.o da prolaktini yükseltiyormus.hic gerek yok bence.
Ilacimi iceyim daha iyi.
Ah kizim ah zamaninda sana cok dedim evlen evde kalirsin bak hemencecik cocuk yap diye simdi buyuk sozu dinlemedin goruyosun ah ahfarzetki ebenim
Sonuç negatif
Anladim canimcim Allahim sifa versin insallah. Bol bol ya şafi oku. Ilacta vermis zaten hemencecik duserde bebis gelir insallah moralini yuksek tut :)Dr ilav verdi canim
Hafiften başlicaz once dedi.
15 gun sonra yine gel dedi.
Bu değer döllenmeyi engelliyor dedi.
Zaten benim bi sorunum yoktu.yumurta da var sperm de ama döllenme olayi olmadi ivin vücutta tiroit hormonu yetersiz.spermle yumurta kaynasamiyor.
Yediklerimle alakasi yok.genetik bisey.estafurullah canim.tabi soracaksin
Hah şöyle.şubatı bekle gülüm.hakkimizda hayirlisi olsun.
Benim tsh baya fırlamış.hic bu kadar olmamisti.5.15 olmuş.4.1 di.sonra 4.45 sonra da 5.15. Bir ay icinde bu degerler.
Verdi canim.bitkisrl olarak dereotu iyi geliyor diyorlar.o da prolaktini yükseltiyormus.hic gerek yok bence.
Ilacimi iceyim daha iyi.
Tabi zamaninda dinlemedin beni ah ahbüyük sözü dinlemek önemli.
Doğru doğru da kan testi yani yanlışlık olduğunu sanmıyorum yumuş olalı 10 gün oldu olsa cikardiBat 12si gorunuyor sizin erken degil miydi test icin ? Takip edemedim de ben yanlissa duzeltin
bana da bugun daha önemli geldi
Bence siz yine de gecikirse tekrar yapin umut vermek istemem de arkadasimin da bi hafta kala cikmadi adeti 2 gun gecikince yapti ve megersem hamismisDoğru doğru da kan testi yani yanlışlık olduğunu sanmıyorum yumuş olalı 10 gün oldu olsa cikardi
daha erken canm biraz sabretSonuç negatif
İnsan cnm benim alıştım artikGecmis olsun üzülme şubata hayrlı haberlerini alrz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?