Oyy oyy bir gün sigara değilde acaba bebeğimiz i konuşur muyuz
İnşallah canım sökülür inşallah benim deO zaman mutlaka yap soğan kürünü. Hatta gebeliği engelleyen bu kistse aynı ay hamile bile kalabilirsin. Kisti olanlar genelde soğan kürü içtikleri ay hamile kalıyorlar.
Canım büyük ihtimal bu değer yukselir inşallah da yukselir kuzumKizlar ben bir arkadasim icin sormak istiyorum. Adeti 3 gun gecikti bugun kan verdi ve sonucu 5.4 cikti. Referans araligi 2-6 yaziyor. Doktor sinirdasin olabilir de olmayabilir de dedi. Sizce eden boyle bir sonuc var. Gec dollenme mi olmustur ve bu deger yukselir mi acaba
Canım tekrarla bakalım inşallah pozitifi görürsünnKIZlar ben dayanamadım bu saatte yaptım test çizgi beyaz gözüktü ne alaka anlamadım valla ama pembe silik çizgi bile yoktu çok su içtim her dk idrara çıkıyorum çıkmama ihtimali var mı testte ?? Test freely normal gebelik testi
Aynı gunum uz canımmmnaz2018 kuzum bende adet oldum 3 subat yeni bat bu ay takip yok keyfimce takilcam olmazsa diger ay doktora gitcem esim de gitmeyi kabul etti butun topik ayni anda hafta gorduk kirmizilari başlasın yeniden heycan
Canım pek pozitif gibi durmuyor ama inşallah bebişin vardır. Bu test pek doğru sonucu göstermiyorKızlar hayırlı aksamlar öncelikle :) size bitşey soracaktım ovulasyon testi raglime 6 gün kala yaptım (yani bu gün saat 3 gibi ) sizce gebelik olabilir mi?
Bu kadar erken başlayacağını sanmıyorum canımm ama inşallah vardır bebişinnnRegl 13ünde yumuşum felan geçti üç gündür özellikle akşam ve geceleri midem bulanıyor bebiş felan varsa şimdiden böyle bi belirti olabilirmi yoksa psikolojikmi tecrübeli anneler
Ayyyy inşallah hadi bebişimmmKIZlar ben 10buçuk gibi kan vermeye gidicem kesin çözüm sonucu size yazarım ilk defa kan vericem sizce başka değerlerimede baktırayım mı??
iyiyim çok şükür canım nasıl olsun iş güç işte :)İyiyim canım benim sen nasılsın ?
Doktora gitmedim adet olmayı bekliyorum. Dündü olmadım sancım da yok ama bugün ateşim düştü. Gün içinde olurum Heralde
Sen nasılsın ? Durumlar nasıl :)
Kızlar ben pas diyorum. Bat 3 şubat
Yok canım malesef. Dün gece oldum. Ömrümde görmediğim bi sancıyla geldi hemde sağolsun. Sabahında ateşim düşmüştü zaten bekliyordum.iyiyim çok şükür canım nasıl olsun iş güç işte :)
Yumurtlama günümü değerlendirdim bi umut bat bekliyorum işte
Hala olmadın dimi adet hala umut var dimi :)
Olsun canım pes etmek yok. Zamanı gelmemiş demekki.hayırlısı canım bebişler nazlanıyor
sanırım bende de yok bu ay
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Hemen not edip başlıyorum ben okumaya.Cümleten selamın aleyküm kızlarsizler için kapsamlı bi araştırma yaptım dua her kapıyı açar diye düşünüp hayırlı evlat dileğinde bulunan peygamberlerin duaları ve yakarışları kuran’da ayet olarak geçenleri derledim.. daha bebek kararını alalı ikinci ayımız.. ama biz eşimle rabbimizden hayırlı bir evlat için bol bol okuyacağız buyrun siz de duaya
.
.
—> Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’. (Ali İmran-38)
—> Rabbenē heb lenē min ezvēcinē vezurriyyētinē gurrate eğyuniv-vec alnē lilmuttegîne imēmē. (Furkan-74)
—> Rabbi evziğnî en eşküra niğmetekelletî en amte aleyye vealē vēlideyye veen ağmele sâlihan terdâhu veeslih lî fî zurriyyetî innî tubtu ileyke veinnî minel muslimîn. (Ahkaf-15)
—> Rabbî lē tezernî ferdev-ve ente hayrul vērisîn. (Enbiya-89)
—> Rabbenâ vec’alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm. (Bakara-128)
—> Rabbic alnî mugîmes-salēti vemin zurriyyetî rabbenē vetegabbel duâ’. (İbrahim-40)
—> Rabbi heb lî mines-sâlihîn. (Saffat-100)
—> Lein ēteytenē sâlihal lenekûnenne mineş-şâkirîn (Araf-189)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Hemen not edip başlıyorum ben okumaya.
Ben ateşim düştü dediğinde zati anlamıştım ama bir şey demedim inşallah gelmez diye bekliyordum ama nasip değilmiş hayırlısıyla şubatı bekleriz biz de bat ımız aynı :)Kızlar ben pas diyorum. Bat 3 şubat
Eline sağlık canım çok guzel bir paylaşım olduCümleten selamın aleyküm kızlarsizler için kapsamlı bi araştırma yaptım dua her kapıyı açar diye düşünüp hayırlı evlat dileğinde bulunan peygamberlerin duaları ve yakarışları kuran’da ayet olarak geçenleri derledim.. daha bebek kararını alalı ikinci ayımız.. ama biz eşimle rabbimizden hayırlı bir evlat için bol bol okuyacağız buyrun siz de duaya
.
.
—> Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’. (Ali İmran-38)
—> Rabbenē heb lenē min ezvēcinē vezurriyyētinē gurrate eğyuniv-vec alnē lilmuttegîne imēmē. (Furkan-74)
—> Rabbi evziğnî en eşküra niğmetekelletî en amte aleyye vealē vēlideyye veen ağmele sâlihan terdâhu veeslih lî fî zurriyyetî innî tubtu ileyke veinnî minel muslimîn. (Ahkaf-15)
—> Rabbî lē tezernî ferdev-ve ente hayrul vērisîn. (Enbiya-89)
—> Rabbenâ vec’alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm. (Bakara-128)
—> Rabbic alnî mugîmes-salēti vemin zurriyyetî rabbenē vetegabbel duâ’. (İbrahim-40)
—> Rabbi heb lî mines-sâlihîn. (Saffat-100)
—> Lein ēteytenē sâlihal lenekûnenne mineş-şâkirîn (Araf-189)
594 canimKaç çıkmıştı değerin canım
3 gun gecince mi cikmisti bu deger canim?594 canim
Hadi yaaa tühhhYok canım malesef. Dün gece oldum. Ömrümde görmediğim bi sancıyla geldi hemde sağolsun. Sabahında ateşim düşmüştü zaten bekliyordum.
Evet canim.31 Aralık bat idi.2 Ocakta evde test yaptim,pozitif çıktı.Sağlık ocağına kan verdim aynı gün. 3 Ocak ta sonuçlar çıktı.3 gun gecince mi cikmisti bu deger canim?
Evet canim.31 Aralık bat idi.2 Ocakta evde test yaptim,pozitif çıktı.Sağlık ocağına kan verdim aynı gün. 3 Ocak ta sonuçlar çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?