Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar eve gidince yeniden test yapıcam

O zaman mutlaka yap soğan kürünü. Hatta gebeliği engelleyen bu kistse aynı ay hamile bile kalabilirsin. Kisti olanlar genelde soğan kürü içtikleri ay hamile kalıyorlar.
İnşallah canım sökülür inşallah benim de
Canım büyük ihtimal bu değer yukselir inşallah da yukselir kuzum
Canım tekrarla bakalım inşallah pozitifi görürsünn
naz2018 kuzum bende adet oldum 3 subat yeni bat bu ay takip yok keyfimce takilcam olmazsa diger ay doktora gitcem esim de gitmeyi kabul etti butun topik ayni anda hafta gorduk kirmizilari başlasın yeniden heycan
Aynı gunum uz canımmm
Kızlar hayırlı aksamlar öncelikle :) size bitşey soracaktım ovulasyon testi raglime 6 gün kala yaptım (yani bu gün saat 3 gibi ) sizce gebelik olabilir mi?
Canım pek pozitif gibi durmuyor ama inşallah bebişin vardır. Bu test pek doğru sonucu göstermiyor
Regl 13ünde yumuşum felan geçti üç gündür özellikle akşam ve geceleri midem bulanıyor bebiş felan varsa şimdiden böyle bi belirti olabilirmi yoksa psikolojikmi tecrübeli anneler
Bu kadar erken başlayacağını sanmıyorum canımm ama inşallah vardır bebişinnn
KIZlar ben 10buçuk gibi kan vermeye gidicem kesin çözüm sonucu size yazarım ilk defa kan vericem sizce başka değerlerimede baktırayım mı??
Ayyyy inşallah hadi bebişimmm

İyiyim canım benim sen nasılsın ?
Doktora gitmedim adet olmayı bekliyorum. Dündü olmadım sancım da yok ama bugün ateşim düştü. Gün içinde olurum Heralde

Sen nasılsın ? Durumlar nasıl :)
iyiyim çok şükür canım nasıl olsun iş güç işte :)
Yumurtlama günümü değerlendirdim bi umut bat bekliyorum işte

Hala olmadın dimi adet hala umut var dimi :)

Günaydın bu arada kızlar cumanız mübarek ola :)
Bugün cuma selası ile ezan arasında okunan dualar kabul olurmuş duada birbirimizi unutmayalım inşaallah :)

Cümleten selamın aleyküm kızlar sizler için kapsamlı bi araştırma yaptım dua her kapıyı açar diye düşünüp hayırlı evlat dileğinde bulunan peygamberlerin duaları ve yakarışları kuran’da ayet olarak geçenleri derledim.. daha bebek kararını alalı ikinci ayımız.. ama biz eşimle rabbimizden hayırlı bir evlat için bol bol okuyacağız buyrun siz de duaya
.
.
—> Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’. (Ali İmran-38)

—> Rabbenē heb lenē min ezvēcinē vezurriyyētinē gurrate eğyuniv-vec alnē lilmuttegîne imēmē. (Furkan-74)

—> Rabbi evziğnî en eşküra niğmetekelletî en amte aleyye vealē vēlideyye veen ağmele sâlihan terdâhu veeslih lî fî zurriyyetî innî tubtu ileyke veinnî minel muslimîn. (Ahkaf-15)

—> Rabbî lē tezernî ferdev-ve ente hayrul vērisîn. (Enbiya-89)

—> Rabbenâ vec’alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm. (Bakara-128)

—> Rabbic alnî mugîmes-salēti vemin zurriyyetî rabbenē vetegabbel duâ’. (İbrahim-40)

—> Rabbi heb lî mines-sâlihîn. (Saffat-100)

—> Lein ēteytenē sâlihal lenekûnenne mineş-şâkirîn (Araf-189)

iyiyim çok şükür canım nasıl olsun iş güç işte :)
Yumurtlama günümü değerlendirdim bi umut bat bekliyorum işte

Hala olmadın dimi adet hala umut var dimi :)
Yok canım malesef. Dün gece oldum. Ömrümde görmediğim bi sancıyla geldi hemde sağolsun. Sabahında ateşim düşmüştü zaten bekliyordum.

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Hemen not edip başlıyorum ben okumaya.

Eline sağlık canım çok guzel bir paylaşım oldu

Yok canım malesef. Dün gece oldum. Ömrümde görmediğim bi sancıyla geldi hemde sağolsun. Sabahında ateşim düşmüştü zaten bekliyordum.
Hadi yaaa tühhh

Neyse sıkma sakın canını kuzum inşallah bi dahaki aya denemeye devam bi de doktora git bakalım pazartesi o nedicek

Evet canim.31 Aralık bat idi.2 Ocakta evde test yaptim,pozitif çıktı.Sağlık ocağına kan verdim aynı gün. 3 Ocak ta sonuçlar çıktı.

Anladim canim. Arkadasin da adeti 3 gun gecmisti deger 5.4 cikti da ondan merak ettim normal olan seninki heralde. Insallah onun da boyle yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…