Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simdiden uzuldu bile. 2 senedir istiyolardi. Esinde varikosel vardi tam oldu derken doktorun sanki yokmus gibi konusmasi canini sıktı kizin.

Insan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam

Insan bu zamanda cok daha stresli oluyor ve icmemek elde degil demi? Bende de durum ayni. Doktordan duyana kadar icmeye devam edecegim sanirim bende. Gecenlerde bi tiksinmistim iki gun falan icmedim ama su an fosur fosur tam gaz devam
bende kocama biraktirmya çalışırken böle giderse baslicam

arada ben de tiksiniyorum canım o zamanda mentollü alıyorum:)

Simdiden uzuldu bile. 2 senedir istiyolardi. Esinde varikosel vardi tam oldu derken doktorun sanki yokmus gibi konusmasi canini sıktı kizin.
Varikosel tedavi edilir kendinde bir sorun yoksa bence canını sıkmasın beklesin ve kan testini tekrarlasin bakalım inşallah rabbim anne olmayı ona nasip eder

Evet kuzu zaten ben de başka topiclere baktım birkaç kişide de öyle olmuştu ama gebe degildiler sonra kırmızıları görünce onlar da çok üzülmüştüler neyse bekleyip görecez dün test yaptım negatifti moralimde bozuldu rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

T
Nefret ediyorum kokusundan ama oda yanımda içiyor dedim eğer birakmazsan bende başlarım dedim
Tehdit haa biz kari koca ictigimiz icin kimse birbirini tehdit edemiyor

Amin inşallah canım istersen testine devam et dahada koyu çıkmaya devam ederse yinede gebelik ihtimalin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…