Ben 5 aralıkta düşük yaptım adet tarihim 6 ocaktı belirtilerim de vardı. Ama bugün bi baktım adet olmuşum bende bu ay ümit yok. İki haftalık göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, kasık batması alt karında sertlik boşa çıktı. Benim artık en erken 1 sene sonra hamilelik olabilir... bugün kan testi yaptıracaktım gerek sen kalmadıRepse
mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?
Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorum
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diye
@gulerben sen de batını söylememişsin canım
@april22 ne yaptınn bugun kan testine gidecektinn
Bugün aynı şeyi ben yaşadım okul çıkışı kan testi yaptırmaya gidecektim ama hayal kırıklığı. Adet oldumO kadar belirti yaşadım ki bende hamileyim sandım valla. Hatta dün gece oturuyorduk içimden dedim gelse şimdiye kadar gelirdi. Hamileyim galiba dedim bi mutlu oldum. Bi lavaboya gideyim dedim. Hiç mutlu olmama izin vermedi kırmızılar. Sağolsunlar :)
Şu bitkisel tedaviyle devam edelim bakalım benim daha adetine var ama hamile değilim biliyor um ve 44 güne bir adet olduğum için taaaa bat 23 ŞubatO kadar belirti yaşadım ki bende hamileyim sandım valla. Hatta dün gece oturuyorduk içimden dedim gelse şimdiye kadar gelirdi. Hamileyim galiba dedim bi mutlu oldum. Bi lavaboya gideyim dedim. Hiç mutlu olmama izin vermedi kırmızılar. Sağolsunlar :)
Ayy ben yeni öğreniyorum canım. Tebrik ederim. Bişey olmamıştır Allah'ın izniyle korkma. Doktorlar söktürücü yazıyorda yine bişey olmuyor bebeğe, içini ferah tut. Rabbim sağ Salim kucağına almayı da nasip eder inşallahElbette:)Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.Hatta o kadarki normalde ilaç dahi kullanmayan ben,ağrı kesici kullandım 3-4 kez (herhalde hasta olacağım hamile değilim diye dusunerek,test yaptim hatta).İnşallah birsey olmamıştır...Bugün 3 gibi randevum var doktora soracağım...
Sonuçları alana kadar hasta olmazsam ederim canım artık heyecandan mıdır nedir karnıma ağrılar girdiAy hadi hayirlisi caniim mutlaka haber et buraya
Canim herks stres yapmayin diyor yazilanlara baktım kim kafasindn azcik uzaklastirmis bebek gelivermis biraz beynimi dinlendircem başka cozmem gereken seyler var bu ay onlari halletcem.Rabbim rast getirsin canım peşine bende olurum heralde :) herkes bıkmış bu ay takipten bende çok yoruldum piskolojik olarak ocak mola :)
Inşallah canım,çok teşekkür ederimAyy ben yeni öğreniyorum canım. Tebrik ederim. Bişey olmamıştır Allah'ın izniyle korkma. Doktorlar söktürücü yazıyorda yine bişey olmuyor bebeğe, içini ferah tut. Rabbim sağ Salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
canım bi yöneticilere mesaj atıyım bakalım değişiyor mu?Aynen canım bende anladım ama bi ümit tekrar çıkar belki dedim, olmadı. Hayırlısı olsun. Bat aynı olması güzel olmuş birlikte geri sayarız :) topiğin adı değişiyorsa ocak-şubat yapalım. O da olmazsa şubat-mart yapalım. Bebişler gelene kadar dursun bu topik
Kuzum ayni anda mi olduk ben dun anladim basliycak ilac aldim ama nafile suan yataktan cikamiyorum umutlar 3 subata kaldi.Kızlar ben pas diyorum. Bat 3 şubat
Baya varmış canım yaa. Benim de öyle oldu bu ay 40 gün sürdü nerdeyse. Geçmek bilmedi.Şu bitkisel tedaviyle devam edelim bakalım benim daha adetine var ama hamile değilim biliyor um ve 44 güne bir adet olduğum için taaaa bat 23 Şubat
Benim de çok kötü sancım var ama kardeşim bende kaldı dün yatamıyorum malesef. Tevaffuk mudur bilmiyorum ama kardeşimin Doğum günü 3 şubat. Bende kaldığı gün adet oldum ve bir sonraki bat 3 şubat. Bak bundan bile işkillendim Allah'ım akıl fikir ver sen banaKuzum ayni anda mi olduk ben dun anladim basliycak ilac aldim ama nafile suan yataktan cikamiyorum umutlar 3 subata kaldi.
Bide gebelik testi yaptim iğnenin etkisini görmek icin. Cift çizgi ciktihayatimda ilk defa cift cizgi gordum ne guzelmis valla eşimi kandırdım bide bak hamile kalmışım diye. Adam hayret etti anaaa bu ne hizli bisey diyor garibim
teşekkür ederim canım paylaştığın içinElbette:)Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.Hatta o kadarki normalde ilaç dahi kullanmayan ben,ağrı kesici kullandım 3-4 kez (herhalde hasta olacağım hamile değilim diye dusunerek,test yaptim hatta).İnşallah birsey olmamıştır...Bugün 3 gibi randevum var doktora soracağım...
canım valla ben belirti falan sildim kafamdan.Ben 5 aralıkta düşük yaptım adet tarihim 6 ocaktı belirtilerim de vardı. Ama bugün bi baktım adet olmuşum bende bu ay ümit yok. İki haftalık göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, kasık batması alt karında sertlik boşa çıktı. Benim artık en erken 1 sene sonra hamilelik olabilir... bugün kan testi yaptıracaktım gerek sen kalmadı
44 günde adet miŞu bitkisel tedaviyle devam edelim bakalım benim daha adetine var ama hamile değilim biliyor um ve 44 güne bir adet olduğum için taaaa bat 23 Şubat
aynııı ben.... ovulasyon testi falan da yapmayacam ya başlarım valla tepem attıCanim herks stres yapmayin diyor yazilanlara baktım kim kafasindn azcik uzaklastirmis bebek gelivermis biraz beynimi dinlendircem başka cozmem gereken seyler var bu ay onlari halletcem.
Değişirler inşallah yaa. O zaman belli bi ay yazmayalım. Genel bi isim bulalım istersen. Ben kolayca değişiyor sanmıştım. Ya da yeni topik açarız değişmezlerse hiç sıkıntı değil :)canım bi yöneticilere mesaj atıyım bakalım değişiyor mu?
Keçiboynuzu ikimizde mi kullanıyorsunuz ben sadece eşime icirecem inşallah olsunda hepsini yaparizBaya varmış canım yaa. Benim de öyle oldu bu ay 40 gün sürdü nerdeyse. Geçmek bilmedi.
Çakşır kökü suyuna devam edicem keçiboynuzu özüne de. Bu ay geç başladım onlara. Bizde zaten sperm yavaşlığı sıkıntısı var. Onu aşmadan zor gibi duruyor. Yumurtlamadan sonra başladığım için etki etmedi bu ay. Ama bi sonraki yumurtlamaya kadar full kullancam ben eşim gibi 2 bardak içicem günde. Bakalım hamile kalırsam şubat ayında kesinlikle çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özündendir anlamış olurum :)
aynen yeni topik açmak da mantıklı olabilir.Değişirler inşallah yaa. O zaman belli bi ay yazmayalım. Genel bi isim bulalım istersen. Ben kolayca değişiyor sanmıştım. Ya da yeni topik açarız değişmezlerse hiç sıkıntı değil :)
Aminn insallah hepimize gelir bu ay bebişler :) bi kan ver aklında kalmasın en AzındanAyyy hadi inşAllah canım ağzından bal damlıyorrabbim isteyen herkese nasip etsin
Gittim canım ama bı problem yokmuş yumurtalık yapım farkliymis oda gebeliğe engel değilmiş döngü tarihim değişiyor sürekli işte geçen ay 45 di ondan önce 40 tutturamaSani sorun olur dedi bende ovu kullandım çift çizgi de oldu ama tutmadı demek ki anlamıyorum çok uzun sürüyor arası o yüzden şansım size göre daha azkız adama yazık niye öyle yapıyon
teşekkür ederim canım paylaştığın için
canım valla ben belirti falan sildim kafamdan.
ben de hamiş kaldığım ayla aynı belirtileri yaşadım bu ay aha dedim oldu dedim ama olmadı.
artık belirtilere bakmayacam
44 günde adet mibebişim senin niye böyle uzun sürüyor doktora gittin mi bu yüzden? 35 günden sonrası normal değil
aynııı ben.... ovulasyon testi falan da yapmayacam ya başlarım valla tepem attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?