Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorumKizlarr banada yardimci olurmusunuz benim bat 19 ocak. 2 gun once ve bugun ovulasyon testi yaptim bugunku koyu cikti sanki bi degerlendirsenizzustteki 2 gun once alttaki bugun yaptigim test yardimci olun ilk kez ovulasyon testi yapiyorumm
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?Kızlar kan testi verdim negatif
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diyemerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende 1,5 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe başlıyacağız dualarınıza ihtiyacım var.
allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.
Canım senin arkadaşının yumurtlama günü geç olmuş onun ki de normal merak etmeAnladim canim. Arkadasin da adeti 3 gun gecmisti deger 5.4 cikti da ondan merak ettim normal olan seninki heralde. Insallah onun da boyle yukselir
Maşallah canım bende şimdi kan verdim 2 saate alıcam sonuçları bakalım pek ümitli değilim ama594 canim
Eneee yazmışım ya ben seni zaten :) :) :)naz2018 canım benim 20 si gibi. Pkolu olduğum için tam kestiremiyorum. Çatlatma ignesinden 14 gun sonra kesin adet oluyomuyuz gebelik yoksa?
Eger öyleyse 17 18 i gibi
Inşallah insallahAnladim canim. Arkadasin da adeti 3 gun gecmisti deger 5.4 cikti da ondan merak ettim normal olan seninki heralde. Insallah onun da boyle yukselir
Eneee yazmışım ya ben seni zaten :) :) :)
Allah herşeyin hayirlisini versin canim,gönlünüzce olur insallahMaşallah canım bende şimdi kan verdim 2 saate alıcam sonuçları bakalım pek ümitli değilim ama
Sessilia bir de Belirtilerini paylaşır mısın bizimle ilk sayfaya ekliyoruz kaynak oluyor bizim için :) :)Inşallah insallah
Hihihihihihi Allah seni :) :) :) iyi etmişsinHehh tamam o zaman yazdiysan :) dünde ilişki oldu bizim
Aynen canım bende anladım ama bi ümit tekrar çıkar belki dedim, olmadı. Hayırlısı olsun. Bat aynı olması güzel olmuş birlikte geri sayarız :) topiğin adı değişiyorsa ocak-şubat yapalım. O da olmazsa şubat-mart yapalım. Bebişler gelene kadar dursun bu topikBen ateşim düştü dediğinde zati anlamıştım ama bir şey demedim inşallah gelmez diye bekliyordum ama nasip değilmiş hayırlısıyla şubatı bekleriz biz de bat ımız aynı :)
Hihihihihihi Allah seni :) :) :) iyi etmişsin
Ayy evet bi gideyim bak iyi hatırlattın hormonlarıma baksınlar bi. Bi de ovülasyon testi sipariş vereyim. Bomba gibi geliyorum şubat içinHadi yaaa tühhh
Neyse sıkma sakın canını kuzum inşallah bi dahaki aya denemeye devam bi de doktora git bakalım pazartesi o nedicek
Sende mi ben hamissin diyodumKızlar ben pas diyorum. Bat 3 şubat
Maşallah canım bende şimdi kan verdim 2 saate alıcam sonuçları bakalım pek ümitli değilim ama
Repse
mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?
Ben 5 aralıkta düşük yaptım adet tarihim 6 ocaktı belirtilerim de vardı. Ama bugün bi baktım adet olmuşum bende bu ay ümit yok. İki haftalık göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, kasık batması alt karında sertlik boşa çıktı. Benim artık en erken 1 sene sonra hamilelik olabilir
Elbette:)Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.Hatta o kadarki normalde ilaç dahi kullanmayan ben,ağrı kesici kullandım 3-4 kez (herhalde hasta olacağım hamile değilim diye dusunerek,test yaptim hatta).İnşallah birsey olmamıştır...Bugün 3 gibi randevum var doktora soracağım...Sessilia bir de Belirtilerini paylaşır mısın bizimle ilk sayfaya ekliyoruz kaynak oluyor bizim için :) :)
O kadar belirti yaşadım ki bende hamileyim sandım valla. Hatta dün gece oturuyorduk içimden dedim gelse şimdiye kadar gelirdi. Hamileyim galiba dedim bi mutlu oldum. Bi lavaboya gideyim dedim. Hiç mutlu olmama izin vermedi kırmızılar. Sağolsunlar :)Sende mi ben hamissin diyodum
huhuwwwAyy evet bi gideyim bak iyi hatırlattın hormonlarıma baksınlar bi. Bi de ovülasyon testi sipariş vereyim. Bomba gibi geliyorum şubat için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?