canıım sen o doktoru çabuk değiştir... hayatımda böyle bir şey ilk defa duydum.Gittim canım ama bı problem yokmuş yumurtalık yapım farkliymis oda gebeliğe engel değilmiş döngü tarihim değişiyor sürekli işte geçen ay 45 di ondan önce 40 tutturamaSani sorun olur dedi bende ovu kullandım çift çizgi de oldu ama tutmadı demek ki anlamıyorum çok uzun sürüyor arası o yüzden şansım size göre daha az
Hormonlar a baktık sıkıntı yok canım herşey normal ama adetim düzensiz ben çok stresli biriyim aslında ona bağlıyorumcanıım sen o doktoru çabuk değiştir... hayatımda böyle bir şey ilk defa duydum.
yumurtalık yapın farklı ne demek?
bir kere adet yumurtlamayla alakalı da olsa çoğu rahim yapısıyla alakalı olan bir şey.
senin hormanlarına baktılar mı?
de mi bu topikten başladık bu topikten gidelim,, değiştirirlerse ismini değiştirirz sadeceBende yapmiycam canim ne zmaan canim isterse o zaman sporada basliycam esimde bu ay genellikle yanimda olcak bolca vakit gecircem kafami dagitcam 2018 yili bana birsuru kotu haber getirdi ama hepsini hallesip yoluma devam etcem topigimizde hepimiz hamile olana kadar kalsinnaz2018
canım valla ben belirti falan sildim kafamdan.
ben de hamiş kaldığım ayla aynı belirtileri yaşadım bu ay aha dedim oldu dedim ama olmadı.
artık belirtilere bakmayacam
Canim ya alemsin bu ay kendimizi beynimizi dinlendirme zamani birde boyle deneyelim. Valla hayirlisi gelsin bebeğim ben sorarim anneyi bekletmenin hesabini yiycem popisi onunBenim de çok kötü sancım var ama kardeşim bende kaldı dün yatamıyorum malesef. Tevaffuk mudur bilmiyorum ama kardeşimin Doğum günü 3 şubat. Bende kaldığı gün adet oldum ve bir sonraki bat 3 şubat. Bak bundan bile işkillendim Allah'ım akıl fikir ver sen bana
Canım ben 30 ovu 5 gebelik 35 e aldım ücretsiz kargoyla n11 denKızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim
Bunları buldum
sanmıyoorum canım stresse bende de alası var,Hormonlar a baktık sıkıntı yok canım herşey normal ama adetim düzensiz ben çok stresli biriyim aslında ona bağlıyorum
aslında bu sitede daha pahalıymış ,gitti gidiyorda daha uygunKızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim
Bunları buldum
Adam gibi bı doktor a denk gelemedim düğüne kadar normaldi düğüne üç ay kala alt üst oldu duzenimsanmıyoorum canım stresse bende de alası var,
sen bu işin peşini bırakma 44 gün çok uzun
düğünden önce kaç gündü döngünAdam gibi bı doktor a denk gelemedim düğüne kadar normaldi düğüne üç ay kala alt üst oldu duzenim
Hayırlısı olsun canım. Zamanı gelmemiş demekki ne yapsak boş. Bende 4ncü gün gideceğim hormonlarım da bi sıkıntı var mı bi baktırayım. Bir sürü kür kullanıyorum da yan etki olmasın.Bugün aynı şeyi ben yaşadım okul çıkışı kan testi yaptırmaya gidecektim ama hayal kırıklığı. Adet oldum
Olmuş mu :)) düzeltmemi isterseniz hemen düzeltirim.
Süper olducanım bi yöneticilere mesaj atıyım bakalım değişiyor mu?
kız adama yazık niye öyle yapıyon
Hayır canım sende iç. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.Keçiboynuzu ikimizde mi kullanıyorsunuz ben sadece eşime icirecem inşallah olsunda hepsini yapariz
teşekkür ederiz :) güzel oldu :)Olmuş mu :)) düzeltmemi isterseniz hemen düzeltirim.
30düğünden önce kaç gündü döngün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?