CanımElimde bi tane test var aslinda yapsammi diye dusunuyorum sonucta varsa cikar artik gibi geliyor hem kendimide bos yere strese sokmam oldummu olucammi? Kafami ne kadar baska seylere vermeye calissamda insanin aklinin bi kosesinde duruyor canim ya elimde degil kisen en iyisini yapiyosun. Sanirim ev hanimisin degilmi
Heee sen ogretmendin demi unuttum ben onu ya kafa isteCanım
Ben olsam yapardım, dediğin gibi bu stresi yaşamak istemezdım. Ama sen bilirsin.
Bu arada dil kursuna gidiyorum da okul tatil şu an evdeyim. 20 şubatta başlayacak okul ama ben 1_2 hafta içinde tatile geleceğim zaten Türkiye ye. orada zaten günler nasıl geçer anlamam dikkatim dağılır. Bir de ameliyat oldum 2 hafta önce dinlenmek güzel ama sürekli evde olmak biraz sıkıcı. Takılmamak için de başka uğraşlar şart :)
Senella canim benim de tshim yüksek 5.15.sanirim seninki de 4 lerde.
Doktor bana bu değer döllenmeyi engelliyor demisti.benim diger hormonlarim normal.sadece tshtan olmuyor.senin de tshın ne zaman düserse o zaman hemen hamile kalirsin.
Doktor sana da büyük ihtimal euthyrox 25 mcg yazmistir.hergün düzenli kullan canim.forumda senin degerlerinde bi kiz ayni ilaci kullanmiş.o ay hamile kalmış.ins senin de benim de tshımiz bu ay duser de hamiş kaliriz hayirlisiyla canim.
Ben kendimden hic umutlu degilim yanilip o test pozitif ciksa bayilirim kesinAy yapsanaHilal coban walla ben pek umutluyum senden :)))
Ben olsam çoktan yapmıştım. Ben nedense hep bir an önce bilmek istiyorum ve senin gibi sabır da gösteremiyorum. Sen de yapsan çıkar artık testte.Heee sen ogretmendin demi unuttum ben onu ya kafa istebende fotografciydim hamilelik olunca haliyle kosturma falan olmiyacak zaten ayrilmakta istiyodum ayrildim isten. Yapmayi dusunuyorum canim zaten olucam gibide geliyor en iyisi rahatlamak cesaret edebilirsem tabi gecmis olsun neydi sorunun yurt disinda nerdesin ?
Anladim canim cok gecmis olsun Allah dert verip derman aratmasin kimseye :) bende sabirli degilim bakma hatta istedigim hersey bi an once olsun isterim ama bu ay yapmicam dedim dayanmaya calistim. Ben seni ogretmen diye hatirladim neden acaba bi ogretmen vardi ama sanki yaBen olsam çoktan yapmıştım. Ben nedense hep bir an önce bilmek istiyorum ve senin gibi sabır da gösteremiyorum. Sen de yapsan çıkar artık testte.
Yok canım ben bankacıydım orada sonra evlenip yurtdışına yerleştim şimdi dil kursu sonra denklik sonra da burada devam etmeyi planlıyorum çalışmaya. henüz 1. Basamaktayım :) belçikadayım. Sol kanalımda enfeksiyona bağlı genişleme vardı hamile kalmayı engellediği için 2 hafta önce ameliyat oldum kanal alındı. Diğeri sağlam o nedenle 6 ay deneyeceğiz olmazsa aşılama gündeme gelecek sanırım.
Canım tsh yüksekliği bebeğin zekası ile ilgili sorunlara da neden olabiliyor. Hormon testinde fsh değerin aralığı nedir? Bir de yaşla ilişkili galiba o hormon yaşın kaç? Doktorun söyledikleri ikna etmedi ise ve mümkünse istersen farkı bir doktora danış.Biz bu değeri hamilelerde beğenmiyoruz dedi doktor. O yüzden ilaç başlıyorum dedi. Bahsettigin ilaç ama 100 mg yazdı bana günde bir tane.
Benim Fsh de 12.. bunun için bişey demedi ama değerlerin iyi dedi. Ama forumda 12 yüksek diyorlar galiba. Aslanpençesi mi ne düşürüyormuş. Icsem mi bilmiyorum.
Ben kendimden hic umutlu degilim yanilip o test pozitif ciksa bayilirim kesinbu gece yapicam canim esim geceye gidiyor o gittikten sonra yaparim heralde hayirlisi artik :)
Gün aşırı yapıyoruz adetim biteli inşallah olur bu seferNe demek canım da mümkünse 3 gün değerlendirin garanti olsun
Insallah canim insallah Allah razi olsun. Hepimize en hayirlisini versin Rabbim en kisa zamanda :)Ay çok heyecanlı :)) inşallah hayırlı bi sonuç çıkar ve inşallah hayırlı olan da pozitif sonuçtur
Aslında çağrı merkezlerinde çok sirkülasyon olur diye biliyorum bankalarda. Ama akşam ekiplerinde daha çok oluyor galiba, genelde öğrenciler çalışıyor okul bitince de yolunu çiziyor herkes. Ben peyzaj mimarlığı okudum ama yüksek lisans yaparken bankanın çağrı merkezinde akşam çalışarak başladım aslında bu işe sonra da bir baktım bankacı olmuşum şubede ticari bankacılık yapıyorumAnladim canim cok gecmis olsun Allah dert verip derman aratmasin kimseye :) bende sabirli degilim bakma hatta istedigim hersey bi an once olsun isterim ama bu ay yapmicam dedim dayanmaya calistim. Ben seni ogretmen diye hatirladim neden acaba bi ogretmen vardi ama sanki yahakkinda hayirlisi bende cagri merkezi bolumunu okudum calisirken maras sutcu imam uni. Ama isimle ilgili bankaya falan torpil isteniyor o yuzden olmadi esimde ozel hastane falan olursa olur yoksada bosver diyor araya cocuk meseleside girince tedavi falan cok agrilarim oldu ozellikle catlatma ignesi beni mahvetti. O yuzdende is meselesini askiya aldik
Zaten önerilen de budur ya böyle yapınca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yok diyorlarGün aşırı yapıyoruz adetim biteli inşallah olur bu sefer
Yok canim ya zaten saglam bi yer olmadigi surece esimde istemiyor. Artik cok iyi bir yer olucakta baslicam ise geri yani. Bende biliyorum cagri merkezi vardiyali calistiriyormus ve saatleri evli insana gore degilmis. Bi arkadas vardi bayan o soylemisti bana. Evlisin sana uymaz abla diye.Aslında çağrı merkezlerinde çok sirkülasyon olur diye biliyorum bankalarda. Ama akşam ekiplerinde daha çok oluyor galiba, genelde öğrenciler çalışıyor okul bitince de yolunu çiziyor herkes. Ben peyzaj mimarlığı okudum ama yüksek lisans yaparken bankanın çağrı merkezinde akşam çalışarak başladım aslında bu işe sonra da bir baktım bankacı olmuşum şubede ticari bankacılık yapıyorum
İrade de bir yere kadar bence yeterince bekledin artık öğrenme zamanı gelmiş olabilir :)
Çağrı merkezleri biraz stresli olabilir ben çevremde çocuk sahibi olmak için doktorunun tavsiyesi ile işten ayrılan ve kısa sürede hamile kalan çok gördüm. Bu iş insanı kısır eder diye çok dalgasını geçerdik :) şaka bir yana herkesin stres altında verdiği tepkiler farklı buna çok takılan kişilere göre bir iş değil bence
Olsun senin daha iyi bir uğraşın var. Bebek sahibi olup belki fotoğrafçılığa geri dönersin :) bana daha keyifli geliyor ama dışarıdan göründü gibi midir bilmiyorum. Testi yapınca bize mutlaka yaz merakla bekliyoruz senin güzel haberlerini :)Yok canim ya zaten saglam bi yer olmadigi surece esimde istemiyor. Artik cok iyi bir yer olucakta baslicam ise geri yani. Bende biliyorum cagri merkezi vardiyali calistiriyormus ve saatleri evli insana gore degilmis. Bi arkadas vardi bayan o soylemisti bana. Evlisin sana uymaz abla diye.
Bakim olmazsa bu gece yapicam pasa pasa beklerim ondan sonra canim
İnşallah canım ben çift çizgi olduğu gün yaptım tutmadı galiba o zaman çatlamışti dahaGün aşırı yapıyoruz adetim biteli inşallah olur bu sefer
Eneee ee sen de mi gittin kız.. Bak ovu testi öyle gösterdiği zaman demek ki bir daha yumuş olmuş :)
Canım bence bugunu ve yarını mutlaka değerlendirMerhaba kızlar 1 hafta dır ovülasyon testi yapıyorum 14.gunu testim sizce pik olmusmu bilenler bi bakabilirmi 1 tane test kaldı bugün catlarmi goremeyebilirim
Içme bence canim.fsh yumurtalik rezervini gösteren bi hormondur.ne yapsan farketmez.yâs ilerledikc artiyor.Biz bu değeri hamilelerde beğenmiyoruz dedi doktor. O yüzden ilaç başlıyorum dedi. Bahsettigin ilaç ama 100 mg yazdı bana günde bir tane.
Benim Fsh de 12.. bunun için bişey demedi ama değerlerin iyi dedi. Ama forumda 12 yüksek diyorlar galiba. Aslanpençesi mi ne düşürüyormuş. Icsem mi bilmiyorum.
Yok canim ya zaten saglam bi yer olmadigi surece esimde istemiyor. Artik cok iyi bir yer olucakta baslicam ise geri yani. Bende biliyorum cagri merkezi vardiyali calistiriyormus ve saatleri evli insana gore degilmis. Bi arkadas vardi bayan o soylemisti bana. Evlisin sana uymaz abla diye.
Bakim olmazsa bu gece yapicam pasa pasa beklerim ondan sonra canim
Kesinlikle soğan kürü :) kesin çözüm.Inşallah Allah söyletmistir :))) Inşallah hepimiz için bu ay biseyler olur. Kaç gün kullanacağımı demedi, tekrar ölçtürürsün, idrar yolları için doktora gidersen dedi.. 5 -6 gündür kullanıyorum, yumurtlama oldu.. Artık durum nedir Allah bilir.
Senin idrar yolları enfeksiyonuna formülün nedir..
@arminch ödevleri yapıyor musun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?