Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım
Ben olsam yapardım, dediğin gibi bu stresi yaşamak istemezdım. Ama sen bilirsin.
Bu arada dil kursuna gidiyorum da okul tatil şu an evdeyim. 20 şubatta başlayacak okul ama ben 1_2 hafta içinde tatile geleceğim zaten Türkiye ye. orada zaten günler nasıl geçer anlamam dikkatim dağılır. Bir de ameliyat oldum 2 hafta önce dinlenmek güzel ama sürekli evde olmak biraz sıkıcı. Takılmamak için de başka uğraşlar şart :)
 
Heee sen ogretmendin demi unuttum ben onu ya kafa iste bende fotografciydim hamilelik olunca haliyle kosturma falan olmiyacak zaten ayrilmakta istiyodum ayrildim isten. Yapmayi dusunuyorum canim zaten olucam gibide geliyor en iyisi rahatlamak cesaret edebilirsem tabi gecmis olsun neydi sorunun yurt disinda nerdesin ?
 

Biz bu değeri hamilelerde beğenmiyoruz dedi doktor. O yüzden ilaç başlıyorum dedi. Bahsettigin ilaç ama 100 mg yazdı bana günde bir tane.

Benim Fsh de 12.. bunun için bişey demedi ama değerlerin iyi dedi. Ama forumda 12 yüksek diyorlar galiba. Aslanpençesi mi ne düşürüyormuş. Icsem mi bilmiyorum.
 
Ben olsam çoktan yapmıştım. Ben nedense hep bir an önce bilmek istiyorum ve senin gibi sabır da gösteremiyorum. Sen de yapsan çıkar artık testte.
Yok canım ben bankacıydım orada sonra evlenip yurtdışına yerleştim şimdi dil kursu sonra denklik sonra da burada devam etmeyi planlıyorum çalışmaya. henüz 1. Basamaktayım :) belçikadayım. Sol kanalımda enfeksiyona bağlı genişleme vardı hamile kalmayı engellediği için 2 hafta önce ameliyat oldum kanal alındı. Diğeri sağlam o nedenle 6 ay deneyeceğiz olmazsa aşılama gündeme gelecek sanırım.
 
Anladim canim cok gecmis olsun Allah dert verip derman aratmasin kimseye :) bende sabirli degilim bakma hatta istedigim hersey bi an once olsun isterim ama bu ay yapmicam dedim dayanmaya calistim. Ben seni ogretmen diye hatirladim neden acaba bi ogretmen vardi ama sanki ya hakkinda hayirlisi bende cagri merkezi bolumunu okudum calisirken maras sutcu imam uni. Ama isimle ilgili bankaya falan torpil isteniyor o yuzden olmadi esimde ozel hastane falan olursa olur yoksada bosver diyor araya cocuk meseleside girince tedavi falan cok agrilarim oldu ozellikle catlatma ignesi beni mahvetti. O yuzdende is meselesini askiya aldik
 
Canım tsh yüksekliği bebeğin zekası ile ilgili sorunlara da neden olabiliyor. Hormon testinde fsh değerin aralığı nedir? Bir de yaşla ilişkili galiba o hormon yaşın kaç? Doktorun söyledikleri ikna etmedi ise ve mümkünse istersen farkı bir doktora danış.
 
Aslında çağrı merkezlerinde çok sirkülasyon olur diye biliyorum bankalarda. Ama akşam ekiplerinde daha çok oluyor galiba, genelde öğrenciler çalışıyor okul bitince de yolunu çiziyor herkes. Ben peyzaj mimarlığı okudum ama yüksek lisans yaparken bankanın çağrı merkezinde akşam çalışarak başladım aslında bu işe sonra da bir baktım bankacı olmuşum şubede ticari bankacılık yapıyorum

İrade de bir yere kadar bence yeterince bekledin artık öğrenme zamanı gelmiş olabilir :)

Çağrı merkezleri biraz stresli olabilir ben çevremde çocuk sahibi olmak için doktorunun tavsiyesi ile işten ayrılan ve kısa sürede hamile kalan çok gördüm. Bu iş insanı kısır eder diye çok dalgasını geçerdik :) şaka bir yana herkesin stres altında verdiği tepkiler farklı buna çok takılan kişilere göre bir iş değil bence
 
Yok canim ya zaten saglam bi yer olmadigi surece esimde istemiyor. Artik cok iyi bir yer olucakta baslicam ise geri yani. Bende biliyorum cagri merkezi vardiyali calistiriyormus ve saatleri evli insana gore degilmis. Bi arkadas vardi bayan o soylemisti bana. Evlisin sana uymaz abla diye.
Bakim olmazsa bu gece yapicam pasa pasa beklerim ondan sonra canim
 
Olsun senin daha iyi bir uğraşın var. Bebek sahibi olup belki fotoğrafçılığa geri dönersin :) bana daha keyifli geliyor ama dışarıdan göründü gibi midir bilmiyorum. Testi yapınca bize mutlaka yaz merakla bekliyoruz senin güzel haberlerini :)
 
Içme bence canim.fsh yumurtalik rezervini gösteren bi hormondur.ne yapsan farketmez.yâs ilerledikc artiyor.
Sana neden yüksek doz basladı anlamadim.bana en düsüğünden basladi.daha once de hiç kullanmamiştim.hatta bana ilk üç gün yarim iç sonra tam ic dedi.bide sabah icmek gerekiyor.aksam icince çarpinti yapiyormus.
 

canım bekliyorum yapmanı inşallah pozitifi görürüz mutlu uyumak istiyorum bugün
 
Kesinlikle soğan kürü :) kesin çözüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…