İnşallah olmazsın canım. Olursan da kısmet artık yapacak bişey yok.Adet agrisi gibi degildi ama bugun disarda cok durdum belkide usuttum ayni adet oncesi gibi o durumda suan sancim canim. Sanirim olucam bilmiyorum :-(
Aynen öyle canım. İyiyim üzülmedim. Sıkıntı yok :)Canim adet olmuşsun galiba.morel bozmak stres yapmak yok tamam mi.
Çoğumuz bir sonraki aya kaldik.ins hepimizin bu ay olur canim.
Bu arada yazini okudum.e2 in kaç canim.normal aralik kaçmiş.
Benim de 51 çikmısti.prolaktinim de 8 di.
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karna içmelisin. Bence senin dozun bu değil gerçek dozunu 15 gün sonra verecekIçme bence canim.fsh yumurtalik rezervini gösteren bi hormondur.ne yapsan farketmez.yâs ilerledikc artiyor.
Sana neden yüksek doz basladı anlamadim.bana en düsüğünden basladi.daha once de hiç kullanmamiştim.hatta bana ilk üç gün yarim iç sonra tam ic dedi.bide sabah icmek gerekiyor.aksam icince çarpinti yapiyormus.
Süper işte günlerdir beklediğimiz haber :) tebrikler canım kan testi ile de kesinleştir iyice için rahat etsin :)Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Ayyy süper. Tebrik ederim canım. İnşallah hata yoktur. Haber ver mutlaka.Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Iyi olmana sevindim canim.önümüzdeki ay hepimiz hamile kalacaz ins.Aynen öyle canım. İyiyim üzülmedim. Sıkıntı yok :)
E2 30'dan yüksek olmalıymış üst sınır da 60-70'miş. Üst sınır yaşa göre değişiyor sanırım. E2 değerin güzel yumurta üretimin iyi demek bu. Ama prolaktinin düşük gibi geldi. Normal mi bilmiyorum. Ama düşük olması gebeliğe engel değil prolaktinde, yüksekliği engel.
Ayyy canım tebrik ederimKizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Aynen canım yüksek olmasından iyidir. Hamile kalınca prolaktin yükseliyor zaten.Iyi olmana sevindim canim.önümüzdeki ay hepimiz hamile kalacaz ins.
Yasim 29.prolaktin de bence iyi.aman yüksek olmasin da canim.bide onunla ugrasmuyim.
Öyle yapiyorum canim.ac karna iciyorum.Sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karna içmelisin. Bence senin dozun bu değil gerçek dozunu 15 gün sonra verecek
Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Tebrikler canim.Rabbim seni ve bebeğini korusun.Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Kızlar adetime 3 gün kaldı göğüslerimde çok fazla ağrı ve şeffaf akıntım var bir de çok uyuyorum şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi
Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızıİnşallah canım ben çift çizgi olduğu gün yaptım tutmadı galiba o zaman çatlamışti daha
Evet canim.zaten tshim var.bide bu çikmasin.Aynen canım yüksek olmasından iyidir. Hamile kalınca prolaktin yükseliyor zaten.
Şuan veremem canım eşim evde yok en erken ptsi salı gidebilirim hastaneyecanım kan versen çıkar artık
Insallah bu sefer olur gecen ay başlamıştık çalışmalara onda 3-4 gun her gun olmustu olmadi simdi gun aşırı oldu bakalım hayirlisiZaten önerilen de budur ya böyle yapınca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yok diyorlar
Bence arttıracak ama biraz temkinli bir doktor sanırım. Doz fazla olursa bu kez çok çalışacak ve başka sorunlar başlayacak diye düşünüp sana me kadar vereceğine karar veriyor gibi geldi bana. Benim ilk bir senem öyle geçmişti mesela. Doktor bir türlü ayarlayamadı. Manyak olmuştu bünye :) Çünkü genelde verirler 3 ay sonra gel derler. Her üç ayda ya az ya çok çalışıyordu. Doktor değiştirdim düzeldi. Bakalım ne diyecek 15 gün sonra.Öyle yapiyorum canim.ac karna iciyorum.
Bu doz bana uygun degil galiba degil mi.benimde azima gitti.
Şuan veremem canım eşim evde yok en erken ptsi salı gidebilirim hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?