Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet agrisi gibi degildi ama bugun disarda cok durdum belkide usuttum ayni adet oncesi gibi o durumda suan sancim canim. Sanirim olucam bilmiyorum :-(
İnşallah olmazsın canım. Olursan da kısmet artık yapacak bişey yok.

Aynen öyle canım. İyiyim üzülmedim. Sıkıntı yok :)
E2 30'dan yüksek olmalıymış üst sınır da 60-70'miş. Üst sınır yaşa göre değişiyor sanırım. E2 değerin güzel yumurta üretimin iyi demek bu. Ama prolaktinin düşük gibi geldi. Normal mi bilmiyorum. Ama düşük olması gebeliğe engel değil prolaktinde, yüksekliği engel.

Sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karna içmelisin. Bence senin dozun bu değil gerçek dozunu 15 gün sonra verecek

Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Süper işte günlerdir beklediğimiz haber :) tebrikler canım kan testi ile de kesinleştir iyice için rahat etsin :)

Kizlar testim pozitif hala inanamiyorum soktayim suan inanin elim ayagim titriyo. Esimi geri cagirdim testte yanlislik mi vardir diye kan vermeye gidiyoruz kizlarrrr :)
Ayyy süper. Tebrik ederim canım. İnşallah hata yoktur. Haber ver mutlaka.

Iyi olmana sevindim canim.önümüzdeki ay hepimiz hamile kalacaz ins.
Yasim 29.prolaktin de bence iyi.aman yüksek olmasin da canim.bide onunla ugrasmuyim.

Iyi olmana sevindim canim.önümüzdeki ay hepimiz hamile kalacaz ins.
Yasim 29.prolaktin de bence iyi.aman yüksek olmasin da canim.bide onunla ugrasmuyim.
Aynen canım yüksek olmasından iyidir. Hamile kalınca prolaktin yükseliyor zaten.

Kızlar adetime 3 gün kaldı göğüslerimde çok fazla ağrı ve şeffaf akıntım var bir de çok uyuyorum şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi

İnşallah canım ben çift çizgi olduğu gün yaptım tutmadı galiba o zaman çatlamışti daha
Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızı

Zaten önerilen de budur ya böyle yapınca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yok diyorlar
Insallah bu sefer olur gecen ay başlamıştık çalışmalara onda 3-4 gun her gun olmustu olmadi simdi gun aşırı oldu bakalım hayirlisi

Öyle yapiyorum canim.ac karna iciyorum.
Bu doz bana uygun degil galiba degil mi.benimde azima gitti.
Bence arttıracak ama biraz temkinli bir doktor sanırım. Doz fazla olursa bu kez çok çalışacak ve başka sorunlar başlayacak diye düşünüp sana me kadar vereceğine karar veriyor gibi geldi bana. Benim ilk bir senem öyle geçmişti mesela. Doktor bir türlü ayarlayamadı. Manyak olmuştu bünye :) Çünkü genelde verirler 3 ay sonra gel derler. Her üç ayda ya az ya çok çalışıyordu. Doktor değiştirdim düzeldi. Bakalım ne diyecek 15 gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…