Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adet olmuşsun galiba.morel bozmak stres yapmak yok tamam mi.
Çoğumuz bir sonraki aya kaldik.ins hepimizin bu ay olur canim.
Bu arada yazini okudum.e2 in kaç canim.normal aralik kaçmiş.
Benim de 51 çikmısti.prolaktinim de 8 di.

Bu da aynı testin yarım saat sonra ki hali

canım benim de böyle olmuştu aynısıydı düşük yaptıgım için sildim gördükçe üzülüyorum diye yoksa yollardım sana
aynen zaman geçtikçede koyulaşmıştı

canım benim de böyle olmuştu aynısıydı düşük yaptıgım için sildim gördükçe üzülüyorum diye yoksa yollardım sana
aynen zaman geçtikçede koyulaşmıştı
Canım benimmm ya üzüldüm bende rabbim tekrar nasip etsin inşallah bu sefeer sağlıkla al kucağına kokusunu ciğerlerine kadar hisset kollarının arasında olsun...
Ben bu markayla ilgili güzel şeyler okumadım o yüzden moralim bozuldu inşallah bu çizgi doğrudur ve hamileyimdir

inşallah kuzum duacınım
güzel dileklerin için sağol tatlım Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

Senella canim benim de tshim yüksek 5.15.sanirim seninki de 4 lerde.
Doktor bana bu değer döllenmeyi engelliyor demisti.benim diger hormonlarim normal.sadece tshtan olmuyor.senin de tshın ne zaman düserse o zaman hemen hamile kalirsin.
Doktor sana da büyük ihtimal euthyrox 25 mcg yazmistir.hergün düzenli kullan canim.forumda senin degerlerinde bi kiz ayni ilaci kullanmiş.o ay hamile kalmış.ins senin de benim de tshımiz bu ay duser de hamiş kaliriz hayirlisiyla canim.

Bende anlamadim ki normalde cok nadir degisirdi tarih baktim 28 gunde bir olan ben ilac tedavisinden beri 30.31 gunde olmusum boyle 34 gune cikmamis hic. Anlamadim inan ki
Yarın da geçsin sonra umarım güzel haberler alacaksın canım. Şu an geçti mi ağrı. Zaten hamilelik ve adet şikayetleri benzer diyorlar ya belki öyle bir şeydir.

Yarın da geçsin sonra umarım güzel haberler alacaksın canım. Şu an geçti mi ağrı. Zaten hamilelik ve adet şikayetleri benzer diyorlar ya belki öyle bir şeydir.
Bazen azaliyo geri basliyo valla bende anlamadim canim oyle bi ikilemki valla cok zormus

Bazen azaliyo geri basliyo valla bende anlamadim canim oyle bi ikilemki valla cok zormus
Çok az kaldı düşünmemeye çalış diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum.ama bize sabır konusunda örnek oluyorsun. Sonu güzel bitecek diye düşünüyorum bu beklemek boşuna değil.

Ben beklerken fırsattan istifade biraz kilo vermeye niyet ettim. Zaten diyetle epey vermiştim bir kısmını geri aldım en azından o kötü gidişe dur demiş olurum hem de dikkatimi başka şeylere vermek bana iyi geliyor.

Çok az kaldı düşünmemeye çalış diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum.ama bize sabır konusunda örnek oluyorsun. Sonu güzel bitecek diye düşünüyorum bu beklemek boşuna değil.
Elimde bi tane test var aslinda yapsammi diye dusunuyorum sonucta varsa cikar artik gibi geliyor hem kendimide bos yere strese sokmam oldummu olucammi? Kafami ne kadar baska seylere vermeye calissamda insanin aklinin bi kosesinde duruyor canim ya elimde degil ki sen en iyisini yapiyosun. Sanirim ev hanimisin degilmi

Ay yapsana Hilal coban walla ben pek umutluyum senden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…