Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkmadı mı bişi ben yapamıyorum evde test eşim izin vermiyor adet olmazsan bir hafta doktora gider kan testi yaptırırız der o yüzden alamıyorum

ben test yaptım canım birinde var çizgi birinde yok

Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızı
Yumurtlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta şu an içinde zamanla yarışan bir koşuşturma olmalı :) sonu güzel biter umarım.

Yumurtlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta şu an içinde zamanla yarışan bir koşuşturma olmalı :) sonu güzel biter umarım.
Inşallah okadar çok istiyorum ki eşim iş için gidecek yarin bir daha yapamiycam gitmeden olsa keşke

Fırsatın varsa kan testi yaptır çok yeniyse öyle çıkıyor olabilir

kan vermek istemiyorum şuan canım
eylülde düşüğüm var kalp atışlarını duymaya gidecekken düşük yaptım
şimdi o sürece girmek iki güne bir kan vermek istemiyorum
psikolojim iyice alt üst oldu
sanki çift çizgiyi görürsem mutlu olup gidebilicem gibi geliyor

Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızı
Bende kan testi verdim aslında erken verdim ama olsa cikardi galiba ilk defa test kullandım çıkmadı bakalım gelecek aya

Başka bir sorun yok değil mi kontrollerin yapıldı ve hormon testleri de normal.
Test yapılmadı canım hormonda benim 2015 temmuz doğumlu bir oğlum var zaten geçen mayis ayinda kimyasal gebelik geçirdim ondan beri fazla ugrasamadim şimdi 2 aydır üstüne düştüm

Bende en son 9 Aralıkta adet oldum. Dün yumurtlama günümdü yaptığım teste göre. Bakalım nasip=)

Hayırlısı olsun canım çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda

Kızlar ilk ovulasyon testim dün yapıldı. İki çizgide gördüğünüz üzere belirgin. Bu sabah yaptım sonra. Silikleşmiş T çizgisi. Ne anlama geliyor . ? (Dün ilişki oldu.)

Eklentiler

• 424E0113-541C-4382-BF07-C26CDC382ED3.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 1742A597-C3BC-4923-BF5D-358DD9E56E9D.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 41
Açikçası süreç uzayacak diye korkuyorum.ya hamile kalamazsam diye korkuyorum.

Eneee ee sen de mi gittin kız.. Bak ovu testi öyle gösterdiği zaman demek ki bir daha yumuş olmuş :)

Canım bence bugunu ve yarını mutlaka değerlendir
Ne bileyim canım ya baya koyuydu ama ya yumurtladım ya öyle bi lh dalgalanması oldu o ara akintim agrım yumurtlama belirtim yoktu o zaman şubata nasip bakalım salı günü bi doktor var ona sıra aldım yaptırdığım tahlilleri bide ona göstericem bu ayda kafama göre takılayım diyorum üstüne düşmeyeyim meşgale bulacağım kendime

Kızlar ilk ovulasyon testim dün yapıldı. İki çizgide gördüğünüz üzere belirgin. Bu sabah yaptım sonra. Silikleşmiş T çizgisi. Ne anlama geliyor . ? (Dün ilişki oldu.)
Silikleşmesi yumurta çatladı anlamına geliyor. Dünü bugünü değerlendirmişsindir umarım. Yarından sonra senin için heyecanlı bir bekleyiş başlayacak umarım sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…