- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.772
- 248
Verdim canim.ama sonuc yarin çikacak.İnşallah canım. Sen ne durumdasın kan verdin mi bugün ?
Takvim nasil yapiliyor canim?Takvım yapsana kız hadı ıns bnm bugundu 4+2 bata gore bılmıyom gercekte tabı
Batın gectı mı cnm belırtı ılıskıden 7 gun sonra basladı bende en buyuk belırtı gogus hassasıyetı ve damarlar bı anda belırıyo
Alalala yerlesme kanaması olabılır cnm bekle bakalm ıns adet olmazsn yaBat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Bu erken gebelık dgl cnm hasssaslkkları farklıdır bekşe az dahakızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif
Yerleşme kanamasi olabilirBat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Bu erken gebelık dgl cnm hasssaslkkları farklıdır bekşe az daha
kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif
Haber ver olur mu. İnşallah beklediğin artış olur.Verdim canim.ama sonuc yarin çikacak.
Takvim nasil yapiliyor canim?
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?
Testin çizgi çıkanı bebetime markamıdır?
Yumurtlamanın 7-10ncu günlerindeysen yerleşme kanaması olabilir. Bat'ı 14 ekleyerek bulduysan olamaz ama 18 gün sonra olmuş oluyor. Bu kadar geçe kalmaz.Bat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Çok yanlış gösterdiği oluyor diye duydum o marka için ama inşallah doğrudur da diğerinde çıkmamıştır.bebe time dı sanırım
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?