Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batın gectı mı cnm belırtı ılıskıden 7 gun sonra basladı bende en buyuk belırtı gogus hassasıyetı ve damarlar bı anda belırıyo

Bat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .

Alalala yerlesme kanaması olabılır cnm bekle bakalm ıns adet olmazsn ya

kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif

Eklentiler

• 46DDAD7F-5DFB-4547-897F-C18F38D0F310.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 155
Yerleşme kanamasi olabilir

kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?

Yaa çünkü yumurtlamayi bulamiyorum ben anlayamiom akintidan:) napayim böyle ugrasiom iste E Efulimm41
Ovülasyon testi al biz sana yardımcı oluruz. Bende bu ay öğrendim. İyi oluyor. Ateşte ölçebilirsin. Yapmak istersen yardımcı olurum. Onda baya ustalaştım :)

Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?

bebe time dı sanırım

Yumurtlamanın 7-10ncu günlerindeysen yerleşme kanaması olabilir. Bat'ı 14 ekleyerek bulduysan olamaz ama 18 gün sonra olmuş oluyor. Bu kadar geçe kalmaz.

benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam

benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.

benim de 8 şubat canım
10. gün yumurt beyazı akıntıyla karşılaşmıştım
bu testte çizgi çıkınca erken yumurtladım herhalde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…