Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 yalnız senin testte çizgi var. Yarın bi DHA yapana bakalım nasıl olacak
Yaaa ne diyorsunuz valla mı Negatifte mi görünüyor normal halinde de görünüyor mu :)
Daha yumurtlamanın 6ncı günü yaa. Çıkabilir mi ki. Yarın kan vercem karar verdim:)

Kızlar testlerde hiç bişi yok tek çizgi sadece ama inşallah vardır ve arken diye çıkmamıştır

Canim benim döllenmeden sonra kremsi akintım vardı.çamaşirimda görüyordum.veeee kabız oldum.benimde başka belirtim yoktu.

Yarin hcg isteme canim.daha erken hcg icin.

Kızlar testlerde hiç bişi yok tek çizgi sadece ama inşallah vardır ve arken diye çıkmamıştır
Bi kaç gün sonra tekrarlıycam canım. Vardır inşallah. Bi de doktora gitcem yarın rica edicem bhcg bakalım diye. Hayırlısı olur inşallah.

Canim benim döllenmeden sonra kremsi akintım vardı.çamaşirimda görüyordum.veeee kabız oldum.benimde başka belirtim yoktu.

Yarin hcg isteme canim.daha erken hcg icin.
Ayy ciddi misin aynı belirtiler yaa. Ama nasıl oluyor önce kanda sonra idrarda çıkar normalde. Kan dpo 3-10 çıkar. Ben 7 de olcam yarın çıkmayadabilir bilmiyorum ki :/

normalde adet günü kanama olmaz gecikir ve gidip kan verilir
normal insanlar öyle yapar biz erken davranıyoruz :)
4 haftaya kadarki kötü alışkanlıklar bile bebeği etkilemiyor çünkü aslında doğanın kanunu bu
adet gecikir gebeliğe bakılır
adet gecikmesi gebeliğin ana belirtisidir
şimdi kan vermek birşey değiştirmez iki gün sonra bidaha vericez adet günü bidaha vericez artıyormu diye birdaha..
ben direk ultrasonda görmeyi planlıyorum nasipse

Kabizlik cok iyi bise degil canim. Dun U Umudumbitmedi_ ilede konustuk. Kasik agrim var deyince doktorum yaninda kabizlik ishal yada ates varsa sıkınti yoksa sorun degil agrin olucak hamilelikte diyor hep. Bide kizlar hosaf yapin kabizlik icin dunde dicektim unuttum iyi geliyor o hem hamileliktede faydaliymis :)

Doğru söylüyorsun canım ama kanda görmeden Ultrasona almıyor her doktor. Zararlı diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ama. Dediğin gibi en doğrusu BAT beklemek. Ama yarın gitmişken ikna edebilirsem kan verebilirim.

Ama kabizlik herkeste oluyormus canim.
Nette de kabizlik hamilelik belirtisi olarak geciyor.

dur kız kan verme şu testini net görelim :)

Ben belki en son çocukluğumda kabız olmuşumdur. Metabolizmam çok hızlı benim o yüzden şaşırdım. Bi de zeytinyağı tüketirim çok. Ona rağmen nasıl oldu anlamadım. İnternette progesteron yükseliği kabızlığa neden olabilir o yüzden hamileliğin başında kabızlık sıkça görülür yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…