Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben de de pıhtılaşma var ve şöyle durum anlatayım ya gebe kalır kalmaz başlanıyor ya da altıncı aydan sonra başlanıyor. Allah yardımcın olsun başka doktora git bence doktorun keyfini iznini bekleme benim kalbi durmuştu pıhtılaşmadan

İnşallah sende hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah kuzum :) Koyulaşmasını mı bekleyeceksin kan verecek misin.

canım yarın testler gelicek ya hergün yapıcam koyulaşmasına bakıcam
inan çok yıpranıyorum artık
hastaneye gitmek bile psikolojimi bozuyor artık
eger koyulaşma sürerse zaten ultrasonda görmeye giderim inşallah
ama bu defa oldu gibi ya Allahın izni ile :)

Doğru söylüyorsun. İnşallah kuzum dualarım seninle :)

Kızlar rica etsem bilen varsa eşimin testini yorumlayabilir misiniz? Pazartesi günü benim hormon testi ile eşimin kini birlikte götürüceğiz meraklardayım..

Eklentiler

• 3BA52423-AB10-473E-8485-4BE7EAF45715.webp
    9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar rica etsem bilen varsa eşimin testini yorumlayabilir misiniz? Pazartesi günü benim hormon testi ile eşimin kini birlikte götürüceğiz meraklardayım..

Eklentiler

• 0026671E-65E5-4E84-B569-227E8F1BF56B.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 13253294-A773-4294-ABB5-807ECF022537.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 46
  • DE5B3FBA-4866-48B1-9486-6FA468C5FB9A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi

Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?

Eklentiler

• IMG_1149.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
Canım yapışıklılık yok. Sperm sayısı düşük. Hız da malesef baya düşük.

Adetin geciktiği günde yazıyor canım üzerinde beklenen adetin gecikti mi.

Canım yapışıklılık yok. Sperm sayısı düşük. Hız da malesef baya düşük.
Yapışılmıştık derken canım hangi değer acaba , bizlere değerler düşük geldi . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…