- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bende öyle düsünüyorum canim.progesteron sindirim.sistemini bozuyormuş.ins hamişsindir canim ya.Aynen canım. Yükselen progesteron hormonu metabolizmayı yavaşlatıyormuş. O neden oluyormuş.
Bilmem ki canim.hele bi kesinleşsin öyle koy canimbende de var sölemesi ayıp
takvim koysammı ben acaba :)
Cok sukur bende yok canim elhamdulillah. Tabi kati seyler yemeyede bagli oluyor o biraz benceAma kabizlik herkeste oluyormus canim.
Nette de kabizlik hamilelik belirtisi olarak geciyor.
Bende öyle düsünüyorum canim.progesteron sindirim.sistemini bozuyormuş.ins hamişsindir canim ya.
Bilmem ki canim.hele bi kesinleşsin öyle koy canim
Profiline girip beğeniriz:)
Göğüslerinde sişlik var mi canim.yada mide bulantin.
Benim 3 gece ard arda midem bulandi.ilk o zaman acaba hamile miyim dedim.
Bence koy canım. Psikolojik olarak da iyi hissettirir seni. Bi grup arkadaş totem yapmıştı burda hepsi birer birer hamile kaldılar :)bende de var sölemesi ayıp
takvim koysammı ben acaba :)
Evet kabizligi bende belirti olarak okumustum canim ama benim doktorum her defasinda soyluyor o sekilde. Bende yok cok sukur her bunyeye gore degisir tabiki. Doktora soylemek gerek varsadaBen belki en son çocukluğumda kabız olmuşumdur. Metabolizmam çok hızlı benim o yüzden şaşırdım. Bi de zeytinyağı tüketirim çok. Ona rağmen nasıl oldu anlamadım. İnternette progesteron yükseliği kabızlığa neden olabilir o yüzden hamileliğin başında kabızlık sıkça görülür yazıyordu.
Bence koy canım. Psikolojik olarak da iyi hissettirir seni. Bi grup arkadaş totem yapmıştı burda hepsi birer birer hamile kaldılar :)
Gebelik oluşursa herşeyi söylerim zatenEvet kabizligi bende belirti olarak okumustum canim ama benim doktorum her defasinda soyluyor o sekilde. Bende yok cok sukur her bunyeye gore degisir tabiki. Doktora soylemek gerek varsada
Güzel oldu hadi inşallahhadi ya :) ben bir ara koydum geri kaldırdım ya ondan muallakta kaldım dur koyayım kız :)
Bende mi yapsam
Bende mi yapsam
Ayyy cok sevindim senin adina. Ovu. ne zamandi senin ?Kızlaaaaaaarrr. Ayyy çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor. Yerleşme kanaması oldu biraz önce. 1-2 damla kahverengi yaaaa inanamıyorum
Totem tuttu bile yaabak sen yarın testi yap bidaha o zaman koy :) koyulaşacak o :)
25ya da 26'sıydı canım. İki günde de koyu oldu.Ayyy cok sevindim senin adina. Ovu. ne zamandi senin ?
Totem tuttu bile yaaBen napiim şimdi kan vermiim mi yarın test mi yapsam ne yapsam off ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum gördüğümden beri :)
Tamam yapayım. Lekelenmeyi doktora söylerim yarın. Sağ tarafımda batma gıdıklanma arası bişey var. Ondan mı acaba.sakin ol kuzum :) yarın sen birdaha test yap bence
Hayır cnm bebekle ilgili değil.Hmm durum farklıymış. Ne ameliyatı oldun canım. Bebekle ilgili mi.
Bence de yarin bi test yap canm ya cok sevindim:)Tamam yapayım. Lekelenmeyi doktora söylerim yarın. Sağ tarafımda batma gıdıklanma arası bişey var. Ondan mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?