Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 canım ben unuttum yaa. Sabah smear testi vermiştim o kanama yapabilir mi ki ?

Bilen var mı kızlar?

Öyle olsa kırmızı olurdu heralde kanama.

Adetin geciktiği günde yazıyor canım üzerinde beklenen adetin gecikti mi.

Vallah tam olarak hangi gün gelecek bilmediğim içim bugün yapıverdim. Yanılma payı var mıdır bu testte sence? Yani diğer testlerden farklı mıdır ki? Mesela Predictor erken gebelik testinden? (Adetten 6 gün önce sonuç veren)?

Yapışılmıştık derken canım hangi değer acaba , bizlere değerler düşük geldi . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba ?
Aglütinasyon canım. spermlerin birbirine yapışmış halde olması demek. Öyle olunca döllenme olamıyor spermler hareket etmeyince dölleyemiyor yumurtayı. Ama siz de o sıkıntı yok. Bizim de düşüktü canım. hız sizin gibiydi sayı biraz daha yüksekti. Eşime çeşitli şeyler yedirterek ciddi anlamda yükselttim Allah'ın izniyle.

Vardır canım. Çıkmamış olabilir. Bu erken gebelik testi değil zaten normal testlerden bi tık daha erken gösteriyor ama normal erken gebelik testleri 9 gün kalaya kadar gösterebiliyor yani ilişkinin 6ncı gününde. Bak şöyle yap en geç 22sinde yumurtlamış olsan en geç 5 şubatta da adet olman gerekir. Az kalmış. 4 gün daha dur gelmezse o zaman test yap. Tam tarih bilmediğin için beklemekten başka çaren yok.

yvz13 canım ben unuttum yaa. Sabah smear testi vermiştim o kanama yapabilir mi ki ?

Bilen var mı kızlar?

Öyle olsa kırmızı olurdu heralde kanama.

canım smear için vajina ağzından örnek alınır kanamaya yol açmaz asla
ayrıca kanasa bile kırmızı olur
hem yerleşme kanamasının kahverengi olma nedeni kanın içerde beklemiş olması adet gibi hemen dökülmüyor çünkü miktarı az :)
sen bana sor o işleri :)

Yapar canım. Bende dün verdim doktor kahverengi leke yapar korkma dedi. Bende de birkaç saat sonra geldi dün.
Ayy kahverengi mi ciddi mi yaa. Bi iki damlaydı bende suluydu peçeteye silince geldi iç çamaşırıma gelmedi sende de öyle mi oldu canım.
Ben 10:30 gibi verdim akşam 8 gibi oldu 10 saat nerdeyse baya zaman var. Of tam da yerleşme kanaması zamanı. Olacak iş miydi doktor hanııımmmm kafamı karıştırdı şimdi :)

Yaa bana da olmaz gibi geldi girişe çok yakın yerden aldı öyle içerde kalacak kahverengileşecek mesafe yok. Bide lekelenmeden sonra batma girdi sağ kasığıma. Sancı olurdu bende ama batma olmazdı. Neyse bekleyip görcem artık. Ne kaldı şurda BAT'a.

canım arastırmalarıma göre bir erezyon ya da yara varsa kanama oluyormuş
ben defalarca verdim hiç kanamam olmadı kardeşim de düzenli verir annemde kanser ver sürekli takipteyiz ona da sordum kanama olmamış hiç
bu kadar tesadüfte olurmu bilemem tam gebeliğin oluştugu zaman sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…