Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah test yaptım 2. Çizgi çıktı az önce de kan verdim sonuç 16,94 yani hamileyim ama kimyasal diye korkuyorum düşük gibi geldi bana
Tebrik ederim canım. Geç döllenme olabilir. Kötü düşünme stres yapma. Yükselir Allah'ın izniyle.

Canım sabah test yaptım 2. Çizgi çıktı az önce de kan verdim sonuç 16,94 yani hamileyim ama kimyasal diye korkuyorum düşük gibi geldi bana
Anam adet olmayı beklıyorum dıyodun ay masallah atsana testı bakalm nasıl cokmıs adet gunun nezaman sakın ol panık yapma ıns degıl benısın sokoca tutuncal sana

Insallah vardir canim hakkinda hayirlisi olsun. Genelde insan acabami diyor adet olucammi falan ama icindende hissediyor gercekten. Benim ogrenmeden bigun once baliktan dolayi istifra etmistim ama ben agir geldi sandim komsum dedi var sende bisey diye. Oda hic demezdi mesela. Bide benim duygu degisimim cok fazlaydi bi sacma sapan agliyodum bi esimle bile bisey yokken kavga ediyodum sinirden ölüyodum gel git yasadim o ara resmen

Gerçek olur inşallah canım. Bilinçaltı ama belli. Bende defalarca test yaptığımı hamile olduğumu hatta Doğum yaptığımı falan gördüm :) çok düşünüyoruz.
Bılıncaltı cok fena yerlesoyor sonra bode ruyalar gercek olunca ınsan kendını sırlar dunyasonda sanıyor mesela ben hahahaha

Ay bıanda aglayıp bıanda delı gobı bagrınıyorum ben bu duygu yogunlugu cok kotuymus adamı dovcem nerdeyse okdt sınırlenıyorum

Ay bıanda aglayıp bıanda delı gobı bagrınıyorum ben bu duygu yogunlugu cok kotuymus adamı dovcem nerdeyse okdt sınırlenıyorum
Ben ogrenmeden bi kac gun once yasadim o durumlari. Ondan sonra gecti gitti genelde adet zamanindada olurdu bende sinir gerginlik ama bunda sacma sapan agliyodum adet zamani gecince hepsi gidiyor canim

ysmnsbr06 BAT 9 ŞUBAT

Kızlar tekrar merhaba
geçen ay çok heveslenmiştim akıntım falanda gelmişti o kadar ümitliydim ki adet olduğum gün akşama kadar ağladım bu ay bat 9 şubat ama benim hiç umudum yok zaten bu ay ne akıntım oldu nede ağrılarım büyük ihtimal yumurtlamadım bile inşallah siz hamile kalırsınız

2 gün lekekenme oldu canım geçti sonra. Bekliyorum bat'ı. Hayırlısı olsun artık. Bana hamilelik gibi geliyor ama heveslendirmiycem bu sefer kendimi.
İnş cnm hamilesindir. Aynen heveslenip sonra olmayınca çok büyük bi hayal kırıklığı oluyo.

Ewt erken davrandım. Geçen ayda aynı zamanda test yapmıştım ama 2. Çizgi hiç yoktu. Bu ay silikte olsa görünce kan vermeye gittim. Hep bu heveslendirdi beni. Eşimde ona keza. Yapacak bişi ol. Dualarla rabbime sığınacağım. Allahın izniyle olacak zamanı var elbet.
Ayyyy sen hamile misin yaa. Tebrik ederim kuzum. Kaç aylık

Anam adet olmayı beklıyorum dıyodun ay masallah atsana testı bakalm nasıl cokmıs adet gunun nezaman sakın ol panık yapma ıns degıl benısın sokoca tutuncal sana

Canım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.

Eklentiler

• 9992EA33-C25A-47F1-930B-440BBA287087.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 5B1D051A-AB59-49DB-A4A2-8CF1CC946A4F.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…