Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.aya girdik canim benim cok sagol. Darisi sana insallah :) olur elbet ama acele etme ignenin etkisi 12.gunden once etkiliyor o yuzden adete yakin yap test yaparsan bile

2.aya girdik canim benim cok sagol. Darisi sana insallah :) olur elbet ama acele etme ignenin etkisi 12.gunden once etkiliyor o yuzden adete yakin yap test yaparsan bile

Kan vermeye gidiyorum. Değer düştüyse diğer aya odaklanıcam psikolojik olarak. Hem var mı yok mu belli olsun çok bunaldım

Canım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.
Daha cok yenı kuzum ben adet gecınce bermıstom kan sabredıp 636 cıkmıstı ılk degerım cıkar allahın ıznıyle takılma yarın sabah test yap gene koyulasıyomu dıye kfan rahat olsun

Canım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.
Ikıgun aradakı fark bak olur allahın ıznıyle

Eklentiler

• 6B608DDD-FF7B-411F-9C72-BC7162BF64D1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 46
Kan vermeye gidiyorum. Değer düştüyse diğer aya odaklanıcam psikolojik olarak. Hem var mı yok mu belli olsun çok bunaldım
Testte cikmadiysa muhtemelen dusmustur canim genede adet zamanini bekle sen ne olur ne olmaz. Tabi gene ver kani bakalim yukselme varmi

Hahaha bende adete yakın hep oluyor o hormonlardan heralde. O yüzden belirtiden saymıyorum onu

Ayyy İnşallah benimkide böyle olur canım yaaaa, yarın bi test alıp salı sabah tekrar yapacağım bende. Koyulaşırsa direk tekrar kan vermeye gideceğim. 2 gün bir ömür gibi gelir bana şimdi
Cnm hıc korkma ıns yukselıcek bak bn 636 verdm ıkı gun sonra 2114 cıktı dıkkat et kendıne agar os yapma sakın bak agrıların sancılarn olr adet gecene kdr

Neden oyle dusnuyorsun canim yumurtlamasan regl olmazsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…