- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
2.aya girdik canim benim cok sagol. Darisi sana insallah :) olur elbet ama acele etme ignenin etkisi 12.gunden once etkiliyor o yuzden adete yakin yap test yaparsan bileEwt erken davrandım. Geçen ayda aynı zamanda test yapmıştım ama 2. Çizgi hiç yoktu. Bu ay silikte olsa görünce kan vermeye gittim. Hep bu heveslendirdi beni. Eşimde ona keza. Yapacak bişi ol. Dualarla rabbime sığınacağım. Allahın izniyle olacak zamanı var elbet.
Ayyyy sen hamile misin yaa. Tebrik ederim kuzum. Kaç aylık
Okucam canımOku Canim oku kafan rahatlar belki
2.aya girdik canim benim cok sagol. Darisi sana insallah :) olur elbet ama acele etme ignenin etkisi 12.gunden once etkiliyor o yuzden adete yakin yap test yaparsan bile
Bence orda silik bi cizgi daha var canm :)Canım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.
Daha cok yenı kuzum ben adet gecınce bermıstom kan sabredıp 636 cıkmıstı ılk degerım cıkar allahın ıznıyle takılma yarın sabah test yap gene koyulasıyomu dıye kfan rahat olsunCanım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.
Allahim.hayirlisini nasip etsin cnmKan vermeye gidiyorum. Değer düştüyse diğer aya odaklanıcam psikolojik olarak. Hem var mı yok mu belli olsun çok bunaldım
Ikıgun aradakı fark bak olur allahın ıznıyleCanım testim bu. Salı günü tekrar kan vereceğim 60ın üzerine çıkması lazım herhalde araştırdığıma göre.
Testte cikmadiysa muhtemelen dusmustur canim genede adet zamanini bekle sen ne olur ne olmaz. Tabi gene ver kani bakalim yukselme varmiKan vermeye gidiyorum. Değer düştüyse diğer aya odaklanıcam psikolojik olarak. Hem var mı yok mu belli olsun çok bunaldım
Allahim.hayirlisini nasip etsin cnm
Walla verdim canım bakalım. Hiç olmazsa ihtimal var mı yok mu belli olacakTestte cikmadiysa muhtemelen dusmustur canim genede adet zamanini bekle sen ne olur ne olmaz. Tabi gene ver kani bakalim yukselme varmi
Ikıgun aradakı fark bak olur allahın ıznıyle
Bence orda silik bi cizgi daha var canm :)
HahahaInsallah vardir canim hakkinda hayirlisi olsun. Genelde insan acabami diyor adet olucammi falan ama icindende hissediyor gercekten. Benim ogrenmeden bigun once baliktan dolayi istifra etmistim ama ben agir geldi sandim komsum dedi var sende bisey diye. Oda hic demezdi mesela. Bide benim duygu degisimim cok fazlaydi bi sacma sapan agliyodum bi esimle bile bisey yokken kavga ediyodum sinirden ölüyodumgel git yasadim o ara resmen
Aynen canım. İnşallahİnş cnm hamilesindir. Aynen heveslenip sonra olmayınca çok büyük bi hayal kırıklığı oluyo.
Cnm hıc korkma ıns yukselıcek bak bn 636 verdm ıkı gun sonra 2114 cıktı dıkkat et kendıne agar os yapma sakın bak agrıların sancılarn olr adet gecene kdrAyyy İnşallah benimkide böyle olur canım yaaaa, yarın bi test alıp salı sabah tekrar yapacağım bende. Koyulaşırsa direk tekrar kan vermeye gideceğim. 2 gün bir ömür gibi gelir bana şimdi
2 gun sonra tekrar baktir istersen kan tahlilineKan tahlilimde de çıktı da 20’nin altında olduğu için çok tedirginim.
Neden oyle dusnuyorsun canim yumurtlamasan regl olmazsin kiKızlar tekrar merhaba
geçen ay çok heveslenmiştim akıntım falanda gelmişti o kadar ümitliydim ki adet olduğum gün akşama kadar ağladım bu ay bat 9 şubat ama benim hiç umudum yok zaten bu ay ne akıntım oldu nede ağrılarım büyük ihtimal yumurtlamadım bile inşallah siz hamile kalırsınız
Kız heyecanlandim bak.ins hayırlisıyla gelsinler.Aaa olurmu bebegim ikizler gelio ya :) insallah insallah
Korkma canim arkdsm 20 lerde ikizlerini öğrendiKan tahlilimde de çıktı da 20’nin altında olduğu için çok tedirginim.
Insallah gülüm insallah allahim hayirli evlatlar nasip etsin sen dondun mu tatildenKız heyecanlandim bak.ins hayırlisıyla gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?