Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmak demek her zaman yumurtlandigi anlamina gelmiyor diye biliyorum ama :/
Aynisini dr uma sordum yumurtlama demek dollenirse bebek olur dollenmez catlarsa kanama ile regl olarak atilmak demek regl döngüsü duzenli olan insanlar duzenli yumurtlar dedi bana ama bilmiyrm baska dr baska bisi diyorsa

merhaba arkadaşlar bat 11 şubat ama benınkınde bir geciklemeler olabiliyor 5 gün falan

Ben yemek uzereydm ruyamda test yapmdıye seslenınce bırı yapıncq ogun coft cızgı cıkınca delırıyodm redmen gozlere geldık hahahh
Ayy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibi Yarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.

aynen kızları erkeklerine göre daha makul canım
Baktır cnm bn dr kontrolune godonce hamıle kaldm o progestan bana yaradı dıye dusunuyorum hep yumırtladm kalıtelı be cok sukur ttuttu sende gıt aksatma mutlaka
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?
O zaman hep birlikte bi sonraki ayı atlayalım
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtim
hoş geldin canım :)
Beni de ekleyin bat 28şubat
hoş geldinn :)
Canlarim tatlislarim hayirli aksamlar
Insallah hepiniz en gec onumuzdeki ay hamile kalip bebeklerimizi konusuruzda hic bi sorun kotu bisey konusmayiz kuzularim insalllahhhhh dualarim hepinizle :)
amin kuzum Allah razı olsun :)

Kızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testi
Kızlar rüyamda beta HCG değerimi gördüm önce 11.43 sonra 68 e yükseliyordu Allahım nasıl Bir bilinç alti
demek ki sen de bu ay hamiş olacan
Canım sabah test yaptım 2. Çizgi çıktı az önce de kan verdim sonuç 16,94 yani hamileyim ama kimyasal diye korkuyorum düşük gibi geldi bana
canım çok sevindim hayırlı olsun :)
tmm cnm :)
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar bat 11 şubat ama benınkınde bir geciklemeler olabiliyor 5 gün falan
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmeler

Benim kayınvalidem ikiz ödüm kopuyor :) Şaka bi yana allahın dediği olur olursa güzel olur ama ben korkuyorum ya :)
Ayy ne güzel işte kız baya yakında varmış senin. Ama etrafında yardım edecek akraba eş dost yoksa zor yani bi başına. Benim de hayalim hatta duada hep öyle diyorum hayırlısıyla bi ikiz diye ama kaşınıyorum galiba

Saatini ayarlarsın yükseleni farklı olur akrep çok yükselene kayan bi burç:)

Tebrik ederim canım. Geç döllenme olabilir. Kötü düşünme stres yapma. Yükselir Allah'ın izniyle.

Sağol canım benim bende öyle ümid ediyorum. Salı tekrar idrar testi yapcam koyulaşırsa kan vereceğim. 2 gün 2 yıl gibi gelir şimdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…