Neden oyle dusnuyorsun canim yumurtlamasan regl olmazsin ki
Adet olmak demek her zaman yumurtlandigi anlamina gelmiyor diye biliyorum ama :/Neden oyle dusnuyorsun canim yumurtlamasan regl olmazsin ki
Bılıncaltı cok fena yerlesoyor sonra bode ruyalar gercek olunca ınsan kendını sırlar dunyasonda sanıyor mesela ben hahahaha
Yumurtlama olmazsa adet olması mümkün değil. Ama yumurtlarsın da çatlamaz o olabilir.Canım adet olsan bile yumurtlama olmayabiliyomuş o yüzden öyle düşünüyorum
Hayir canim boyle birsey mumkun deil ben dr uma sordum regl olmaz yada duzensizlesir demistiCanım adet olsan bile yumurtlama olmayabiliyomuş o yüzden öyle düşünüyorum
adet demek döllenmeyen yumurtanın dışarı atılması demek. Menopozda bu yüzden adet olunmaz çünkü ortada yumurta yoktur. Adete de gerek duymaz vücut.Adet olmak demek her zaman yumurtlandigi anlamina gelmiyor diye biliyorum ama :/
Aynisini dr uma sordum yumurtlama demek dollenirse bebek olur dollenmez catlarsa kanama ile regl olarak atilmak demek regl döngüsü duzenli olan insanlar duzenli yumurtlar dedi bana ama bilmiyrm baska dr baska bisi diyorsaAdet olmak demek her zaman yumurtlandigi anlamina gelmiyor diye biliyorum ama :/
Ben yemek uzereydm ruyamda test yapmdıye seslenınce bırı yapıncq ogun coft cızgı cıkınca delırıyodm redmen gozlere geldık hahahhkafayı yiycez valla
Iste konunun uzmani geldi efulim sevgilim :)adet demek döllenmeyen yumurtanın dışarı atılması demek. Menopozda bu yüzden adet olunmaz çünkü ortada yumurta yoktur. Adete de gerek duymaz vücut.
Benim kayınvalidem ikiz ödüm kopuyor :) Şaka bi yana allahın dediği olur olursa güzel olur ama ben korkuyorum ya :)Kız heyecanlandim bak.ins hayırlisıyla gelsinler.
Ayy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibiBen yemek uzereydm ruyamda test yapmdıye seslenınce bırı yapıncq ogun coft cızgı cıkınca delırıyodm redmen gozlere geldık hahahh
Yumurtlama takibi yapmıyor musun canım ?merhaba arkadaşlar bat 11 şubat ama benınkınde bir geciklemeler olabiliyor 5 gün falan
aynen kızları erkeklerine göre daha makul canımAynen canim.cok dogru söylüyorsun.sen biseyler al koy.dua et surekli.olur ins.yasin da gencken yap şu işi.hadi bakalım
Allah korusun canim.akrep kızları iyi oluyor da akrep erkekleri beter
Bence en tatli en uyumlu burclar kova koç terazi ve balık.
Bunlarla cok güzel anlasiyorum.ama en çok koç burcu kızlarini seviyorum.annem koc burcu.sessiz sedasız biri.
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?Baktır cnm bn dr kontrolune godonce hamıle kaldm o progestan bana yaradı dıye dusunuyorum hep yumırtladm kalıtelı be cok sukur ttuttu sende gıt aksatma mutlaka
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtimO zaman hep birlikte bi sonraki ayı atlayalım
hoş geldin canım :)Merhaba kızlar sayfayı hep takip ediyordum ama bugün yeni üye oldum sonunda. Bat ı da şuan öğrendim benimde 5 Şubat inşallah gelmez.. Bende öyleyim migrenim tutuyo çok feci ağrı kesici bile içmiyorum. Her ay büyük heyecanlar hayal kırıklığı Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah ❤
hoş geldinn :)Beni de ekleyin bat 28şubat
amin kuzum Allah razı olsun :)Canlarim tatlislarim hayirli aksamlar
Insallah hepiniz en gec onumuzdeki ay hamile kalip bebeklerimizi konusuruzda hic bi sorun kotu bisey konusmayiz kuzularim insalllahhhhh dualarim hepinizle :)
Aynen farketmiyor bu ay olursa bişekilde kurtarırsa diğer aydan kaçış yok :))) evet kanıtlanmış iki düşük istiyor doktor. Geçen ayın kimyasal olduğunu söyleyemem diyor çünkü kanıtlanmış bişey yok. Betahcg gibi.
Bende de var ve neyi beğenmezsen o başına geliyor insanın.
Şu an adetin 13.günündeyim ve bugün yumurtam yokmuş daha sonra da çağırmadı. Progesteron ve klomen verdi 3 ay bunlarla gidelim dedi.
Aynen akrep iyidir sen onun damarına basmazsan, basarsan sokar. Kincidirler, kendilerini düşünürler, onlar seni idare etmez sen onları idare etmek zorunda kalırsın. Oyy şimdi böyle yazınca vazgeçeceğim geldi :))))
Progestan nasıl ise yaradı sende canim. Bana da bu ay verdi adetin 15.günü başlıycam. 10 gün içeceğim. Daha önce bir sorun varmıydı ilk gebelik mi? Nasıl kullandın yan etki yapıyormuş . Hangi yolla kullandin :)))
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testiKızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm
demek ki sen de bu ay hamiş olacanKızlar rüyamda beta HCG değerimi gördüm önce 11.43 sonra 68 e yükseliyordu Allahım nasıl Bir bilinç alti
canım çok sevindim hayırlı olsun :)Canım sabah test yaptım 2. Çizgi çıktı az önce de kan verdim sonuç 16,94 yani hamileyim ama kimyasal diye korkuyorum düşük gibi geldi bana
tmm cnm :)ysmnsbr06 BAT 9 ŞUBAT
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmelermerhaba arkadaşlar bat 11 şubat ama benınkınde bir geciklemeler olabiliyor 5 gün falan
Ayy ne güzel işte kız baya yakında varmış senin. Ama etrafında yardım edecek akraba eş dost yoksa zor yani bi başına. Benim de hayalim hatta duada hep öyle diyorum hayırlısıyla bi ikiz diye ama kaşınıyorum galibaBenim kayınvalidem ikiz ödüm kopuyor :) Şaka bi yana allahın dediği olur olursa güzel olur ama ben korkuyorum ya :)
Yumurtlama takibi yapmıyor musun canım ?
Saatini ayarlarsın yükseleni farklı oluraynen kızları erkeklerine göre daha makul canım
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtim
hoş geldin canım :)
hoş geldinn :)
amin kuzum Allah razı olsun :)
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testi
demek ki sen de bu ay hamiş olacan
canım çok sevindim hayırlı olsun :)
tmm cnm :)
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmeler
O zaman 14 gün eklersin adetini bulursun sapma olmaz.yapıyorum canım ozellikle netten program indirdim ona sürekli bakıyor bilgilerimi yazıyorum
Tebrik ederim canım. Geç döllenme olabilir. Kötü düşünme stres yapma. Yükselir Allah'ın izniyle.
O zaman 14 gün eklersin adetini bulursun sapma olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?