Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gülüm insallah allahim hayirli evlatlar nasip etsin sen dondun mu tatilden
Amin canim.
Bu aksam 8 gibi binecem canim
Allah izin verirse 3 gibi evimde olurum.
Benim kayınvalidem ikiz ödüm kopuyor :) Şaka bi yana allahın dediği olur olursa güzel olur ama ben korkuyorum ya :)
Benimde gözüm korktu birden.bakanim yok.kayınvalidem felc.annem kanser bakima muhtaç.kardeslerim evli ve bana çok uzak.bende doguda esimle bir basimayim.
 
Hormon tahlılı ıcın dıyosan sanrm sabah ac gotcn cnm
 
Ayy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibi Yarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Boerken gebelık yap bak ılk belırtı kesınlıkle goguslerde oluyo bılgın olsn cnm
 
Ahhh nerde o günler canım ama bugün adetin 25 günü ve hala Yunmus olmadı
 
Bence kaşınıyorsun düşünsene iki tane erkek :) benim kuzenim kafayı yicekti en sonunda iki tane yatılı bakıcı tuttu. Herkesle aynı şehirde yaşıyorum ama biyere kadar yardımda canım. Birde ben iki tane çocuk istiyorum allah nasip ederse ve o heyecanı iki kere yaşamak istiyorum.
 
Canım bak az öncede yazdım. Kuzenimin iki erkek kafayı yicekti iki tane yatılı bakıcı tuttu. Anne kayınvalide eş biyere kadar nereye kadar yanında kalacaklar destek olacaklar.
 
Kan ver istersen tekrar. Daha garanti olur. İdrar geç tepki veriyor bu konuda.

Vereceğim tabiki canım elimde bitane idrar testi daha var onu da yapıveririm, biraz daha belirgin olması gerek çizginin gebelik varsa. Bu sefer güzel geçecek herşey.
 
Canım bak az öncede yazdım. Kuzenimin iki erkek kafayı yicekti iki tane yatılı bakıcı tuttu. Anne kayınvalide eş biyere kadar nereye kadar yanında kalacaklar destek olacaklar.
Aynen canim.Rabbimden akıllı uslu çocuk istiyorum.beni yormasin.duzenli uyusun yesin.hasta olmasin.
 
hoş geldin benim bat da 5 şubat inşallah gelmez
Canım konyada mısın benim eşim konyalı ailelerimiz de konyada bi ayağımız orda bende orda okudum Selçuk üniversitesinde hemşireydim ama eşimin işi nedeniyle İstanbul a geldik burda doğmuştum zaten sonra konyaya taşınmıştık şimdi evlenip geri döndüm nasip Burdanda doğuya geçcez hayırlısı olsun. Benim ailem tokide eşimin ailesi bosnada sen neresindesin
 
yok canım hiçbişey yok sen de peki
Yerleşme kanaması gibi bi kanama oldu bi kaç gün önce. Aynı gün batmalar oldu. Şimdi ara ara sancı ve bacak çekilmesi var. Yerleşme kanamasının ertesi günü kan verdim negatif çıktı. ama erken mi kan verdim yoksa hamilelik yok mu bilemedim. Beklemedeyim.
 
Ayy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibi Yarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Canim belki cikar gecen hayalet cizgi vardi dimi testinde
 
Boerken gebelık yap bak ılk belırtı kesınlıkle goguslerde oluyo bılgın olsn cnm
Bende göğüslerde hiç bişey olmuyor yaa. Adet zamanımda da olmaz. Hafif bi dolgunluk oluyor sütyenden taşıyor anlıyorum onun dışında ağrı sızı damar belirmesi falan filan olmaz hiç.
 
Canim belki cikar gecen hayalet cizgi vardi dimi testinde
Ben göremedim ama herkes öyle dedi. Yerleşme kanaması yaşadığımdan da emin oldum. Ama hamileliğe dönüşür mü tutunabilir mi bilemiyorum bakıcam artık. Belki yarın bi test yaparım yumurtlamanın 10ncu günü. Belki çıkar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…