Teşekkür ederim canımSon adet tarihi canım
Kan ver istersen tekrar. Daha garanti olur. İdrar geç tepki veriyor bu konuda.Sağol canım benim bende öyle ümid ediyorum. Salı tekrar idrar testi yapcam koyulaşırsa kan vereceğim. 2 gün 2 yıl gibi gelir şimdi bana
9 şubat benim de canım. Belirti var mı sende ?11 şubat bat. senin ne zaman canım
Sağol canım benimm inşallah hepimizi :)Hosgeldin canım.Rabbim en kısa zamanda seni beklediğine kavuştursun amin
9 şubat benim de canım. Belirti var mı sende ?
Amin canim.Insallah gülüm insallah allahim hayirli evlatlar nasip etsin sen dondun mu tatilden
Benimde gözüm korktu birden.bakanim yok.kayınvalidem felc.annem kanser bakima muhtaç.kardeslerim evli ve bana çok uzak.bende doguda esimle bir basimayim.Benim kayınvalidem ikiz ödüm kopuyor :) Şaka bi yana allahın dediği olur olursa güzel olur ama ben korkuyorum ya :)
Hormon tahlılı ıcın dıyosan sanrm sabah ac gotcn cnmaynen kızları erkeklerine göre daha makul canım
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtim
hoş geldin canım :)
hoş geldinn :)
amin kuzum Allah razı olsun :)
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testi
demek ki sen de bu ay hamiş olacan
canım çok sevindim hayırlı olsun :)
tmm cnm :)
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmeler
Boerken gebelık yap bak ılk belırtı kesınlıkle goguslerde oluyo bılgın olsn cnmAyy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibiYarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Ahhh nerde o günler canım ama bugün adetin 25 günü ve hala Yunmus olmadıaynen kızları erkeklerine göre daha makul canım
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtim
hoş geldin canım :)
hoş geldinn :)
amin kuzum Allah razı olsun :)
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testi
demek ki sen de bu ay hamiş olacan
canım çok sevindim hayırlı olsun :)
tmm cnm :)
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmeler
Bence kaşınıyorsun düşünsene iki tane erkek :) benim kuzenim kafayı yicekti en sonunda iki tane yatılı bakıcı tuttu. Herkesle aynı şehirde yaşıyorum ama biyere kadar yardımda canım. Birde ben iki tane çocuk istiyorum allah nasip ederse ve o heyecanı iki kere yaşamak istiyorum.Ayy ne güzel işte kız baya yakında varmış senin. Ama etrafında yardım edecek akraba eş dost yoksa zor yani bi başına. Benim de hayalim hatta duada hep öyle diyorum hayırlısıyla bi ikiz diye ama kaşınıyorum galiba
Canım bak az öncede yazdım. Kuzenimin iki erkek kafayı yicekti iki tane yatılı bakıcı tuttu. Anne kayınvalide eş biyere kadar nereye kadar yanında kalacaklar destek olacaklar.Amin canim.
Bu aksam 8 gibi binecem canim
Allah izin verirse 3 gibi evimde olurum.
Benimde gözüm korktu birden.bakanim yok.kayınvalidem felc.annem kanser bakima muhtaç.kardeslerim evli ve bana çok uzak.bende doguda esimle bir basimayim.
İnşallaaahh hepimizin yüzü gülsün inşallah gelip gelmediğini haber et canımhoş geldin benim bat da 5 şubat inşallah gelmez
Kan ver istersen tekrar. Daha garanti olur. İdrar geç tepki veriyor bu konuda.
Aynen canim.Rabbimden akıllı uslu çocuk istiyorum.beni yormasin.duzenli uyusun yesin.hasta olmasin.Canım bak az öncede yazdım. Kuzenimin iki erkek kafayı yicekti iki tane yatılı bakıcı tuttu. Anne kayınvalide eş biyere kadar nereye kadar yanında kalacaklar destek olacaklar.
Canım konyada mısın benim eşim konyalı ailelerimiz de konyada bi ayağımız orda bende orda okudum Selçuk üniversitesinde hemşireydim ama eşimin işi nedeniyle İstanbul a geldik burda doğmuştum zaten sonra konyaya taşınmıştık şimdi evlenip geri döndüm nasiphoş geldin benim bat da 5 şubat inşallah gelmez
Yerleşme kanaması gibi bi kanama oldu bi kaç gün önce. Aynı gün batmalar oldu. Şimdi ara ara sancı ve bacak çekilmesi var. Yerleşme kanamasının ertesi günü kan verdim negatif çıktı. ama erken mi kan verdim yoksa hamilelik yok mu bilemedim. Beklemedeyim.yok canım hiçbişey yok sen de peki
Canim belki cikar gecen hayalet cizgi vardi dimi testindeAyy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibiYarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Bende göğüslerde hiç bişey olmuyor yaa. Adet zamanımda da olmaz. Hafif bi dolgunluk oluyor sütyenden taşıyor anlıyorum onun dışında ağrı sızı damar belirmesi falan filan olmaz hiç.Boerken gebelık yap bak ılk belırtı kesınlıkle goguslerde oluyo bılgın olsn cnm
Ben göremedim ama herkes öyle dedi. Yerleşme kanaması yaşadığımdan da emin oldum. Ama hamileliğe dönüşür mü tutunabilir mi bilemiyorum bakıcam artık. Belki yarın bi test yaparım yumurtlamanın 10ncu günü. Belki çıkar.Canim belki cikar gecen hayalet cizgi vardi dimi testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?