Adetin ikinci günü veya 21inci günü gitmen lazım. İkinci günü olsa daha iyi ama 21inci günün yakınsa 21 de olur progesteron bakarlar. Eşin ürololiye de gidebilir. özel hastaneyse gitmeden harici giriş açıp sprem testi de verebilir hasta kayıt kısmına sprem testi yaptırmak istiyorum ben dicek ama once sen baktırcan dr a sorduğunda soyler zaten ne zamanzyapılcanı ne zamandır olmuyorKızlar çocuk olmadığı zaman doktora nasıl gidiliyor yani adetten sonra kaçıncı gün gitmem gerekir veya adet zamanı mı gidilir eşim hangi doktora gitmeli o süreci bilen var mı bu ayda sanırım gelecek bat ım ben doktora gidicem yardımcı olur musunuz lütfen
Adet olmadan bir kaç gün önce git canım doktor seni adetliykende çağırıp ne yapılması gerektiği konusunda Bilgi veriyor eşinde ürolojiye gidebilir hayırlısıyla hiç bir şeye gerek kalmadan tospiğin gelir sıkma canınıKızlar çocuk olmadığı zaman doktora nasıl gidiliyor yani adetten sonra kaçıncı gün gitmem gerekir veya adet zamanı mı gidilir eşim hangi doktora gitmeli o süreci bilen var mı bu ayda sanırım gelecek bat ım ben doktora gidicem yardımcı olur musunuz lütfen
İnşallah canım benim ya çok teşekkür ederim allah razı olsun yavrum için yanıp tutuşuyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ❤Adet olmadan bir kaç gün önce git canım doktor seni adetliykende çağırıp ne yapılması gerektiği konusunda Bilgi veriyor eşinde ürolojiye gidebilir hayırlısıyla hiç bir şeye gerek kalmadan tospiğin gelir sıkma canını
Aminnnn inşallahhh rabbim kimsenin yüreğini evlatsız bırakmasın zor 1 senedir biliyorum acıyıİnşallah canım benim ya çok teşekkür ederim allah razı olsun yavrum için yanıp tutuşuyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ❤
1 seneye yaklaştı işte artık dayanamıyorum en azından gidiyim bakiym sorun varmı yokmu yeni evlendiğim zamanlar gitmiştim herşey gayet iyi demişti dr ama bide şimdi gidelim eşimle ikimiz teşekkür ederim yardımın içinAdetin ikinci günü veya 21inci günü gitmen lazım. İkinci günü olsa daha iyi ama 21inci günün yakınsa 21 de olur progesteron bakarlar. Eşin ürololiye de gidebilir. özel hastaneyse gitmeden harici giriş açıp sprem testi de verebilir hasta kayıt kısmına sprem testi yaptırmak istiyorum ben dicek ama once sen baktırcan dr a sorduğunda soyler zaten ne zamanzyapılcanı ne zamandır olmuyor
Normal hayliyle 2 canlısınCok susuyorum ben normal mı kızlar halıyle wcden çıkamıyorum
Amin canım bende valla :)) Ama üzülmedim çok inşallah bu ay daha iyi çalışacağızaynen kızları erkeklerine göre daha makul canım
4.günü gidilebiliyo mu? bir de aç mı gitmek lazım biliyo musun canım?
her gün acaba bu ayı pas geçmesek mi diye uyanıyorum bugun de öyle uyandım dur bi akrep burcu özelliklerini okuyum dedim okudum ve pas geçmeme fikrinden hemen vazgeçtim
hoş geldin canım :)
hoş geldinn :)
amin kuzum Allah razı olsun :)
canım bence vermeseniz iyi olurdu kan testi
demek ki sen de bu ay hamiş olacan
canım çok sevindim hayırlı olsun :)
tmm cnm :)
ennneee dilara sen de mi kız :) neyse hayırlısı olsun
merhaba canım yumurtlamaya bağlı oluyor gecikmeler
1 seneye yaklaştı işte artık dayanamıyorum en azından gidiyim bakiym sorun varmı yokmu yeni evlendiğim zamanlar gitmiştim herşey gayet iyi demişti dr ama bide şimdi gidelim eşimle ikimiz teşekkür ederim yardımın için
Benimde bir seneye yaklaştı yanıp tutuşuyorum yavrum diye Rabbim hepimize hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah , sen gittn mi doktora ?Aminnnn inşallahhh rabbim kimsenin yüreğini evlatsız bırakmasın zor 1 senedir biliyorum acıyı
Bat ım 5 şubat ikinci günü gidebilirim çok teşekkür ederim tekrar canımAdetin ikinci günü veya 21inci günü gitmen lazım. İkinci günü olsa daha iyi ama 21inci günün yakınsa 21 de olur progesteron bakarlar. Eşin ürololiye de gidebilir. özel hastaneyse gitmeden harici giriş açıp sprem testi de verebilir hasta kayıt kısmına sprem testi yaptırmak istiyorum ben dicek ama once sen baktırcan dr a sorduğunda soyler zaten ne zamanzyapılcanı ne zamandır olmuyor
Gittim klomene başladık bu ay ilk ayım bakim elimde kuran dilimde dua bekliyorumBenimde bir seneye yaklaştı yanıp tutuşuyorum yavrum diye Rabbim hepimize hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah , sen gittn mi doktora ?
Suyu zorla ıcen ben sımdı baya ıcıyorum susuyorum Allah hepımıze saglıklı evletlar versın cnmNormal hayliyle 2 canlısın)
Amin sağol canımSuyu zorla ıcen ben sımdı baya ıcıyorum susuyorum Allah hepımıze saglıklı evletlar versın cnm
Ah canımm Allahım hayırlısıyla güzel bir sonuç versin inşallah duadan başka neyimiz var zatenGittim klomene başladık bu ay ilk ayım bakim elimde kuran dilimde dua bekliyorum
Aynen canım sende hiç vakit kaybetmeden doktora git sende eşinde bi bakılsın için rahatlar en azındanAh canımm Allahım hayırlısıyla güzel bir sonuç versin inşallah duadan başka neyimiz var zaten
1 seneden önce gidince test yaparlarmı ya ben testleri yaptırıp eğer sorun yoksa yine 1 sene dolana kadar beklemek istiyorum tedavi içinGittim klomene başladık bu ay ilk ayım bakim elimde kuran dilimde dua bekliyorum
Doktoruna özel olarak belirtirsen bakar senin tam olarak ne kadar oldu1 seneden önce gidince test yaparlarmı ya ben testleri yaptırıp eğer sorun yoksa yine 1 sene dolana kadar beklemek istiyorum tedavi için
Hayirlisi olsun gülüm erken gebelik testinde kesin cikar ama digerinde cikmazsa da beklersin gününüBen göremedim ama herkes öyle dedi. Yerleşme kanaması yaşadığımdan da emin oldum. Ama hamileliğe dönüşür mü tutunabilir mi bilemiyorum bakıcam artık. Belki yarın bi test yaparım yumurtlamanın 10ncu günü. Belki çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?