Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğu hormon tahlili adetin 2 ya da 3ncü günü yapılıyor. Bi de bi kaç hormon daha var. Yaşın ileriyse amh hormonuna baktır. Buna ayın her zamanı bakılıyor. Bi de progesteron var ona da yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor. Yumurtlama takibi yapmıyorsan ve adetin de düzenliyse adetine 1 hafta kala git baktır.
Ayrıca yumurtlama takibi en önemlisi diyebilirim. Mutlaka ya ovülasyon testi al ya da Ateş ölçümü yap.
Eşin ürolojiye gidecek çocuk sahibi olmak istiyorum bi sorunum var mı diyecek. Özellikle morfolojiye bakılsın aklında olsun her doktor bakmıyor. Bu arada eşin gitmeden önce son 3 gün ilişkiye girmemiş yani boşalmamış olmalı sperm örneği alıyorlar.

1 seneden önce gidince test yaparlarmı ya ben testleri yaptırıp eğer sorun yoksa yine 1 sene dolana kadar beklemek istiyorum tedavi için

canım ozel de zaten yaparlar da devlette bi ihtimal bende test yaptırmıstım hersey normal ama olmuyor

bu ne bilgi böyle

Hayirlisi olsun gülüm erken gebelik testinde kesin cikar ama digerinde cikmazsa da beklersin gününü
Elimde normal kaset test var. Ama araştırdım biraz önce. Yerleşme kanamasından sonra 3-4 günde kana, 6-7 günde idrara geçiyormuş. Yani yarın yapsam bile çıkmaz heralde sabredip bekliycem. 1'nde oldu kanama ayın 7-8'ine kadar beklemem lazım malesef

Canım ayrıca acil şifalar dilerim az önce mesajı tam okuyamamışım. Allahım şifa bekleyen herkese versin inşallah. Çok çok geçmiş olsun. Biran önce kurtulsun umarım şu illetten ne kadar çoğaldı ya

Benim 8 olcak canım her şeyi denedim ama olmuyor
Yaşın çok genç canım. Moralini yüksek tut olur Allah'ın izniyle. Hormonların çok süper dört dörtlük olsa bile stres olursa döllenme olmuyor. Olsa bile aylar belki de yıllar alıyor. En son yapman gereken şey panik, stres. Olur de, zamanı var demekki de, kendini motive et.

Canım çok teşekkür ederim yaşım 23 dediklerini yapmaya çalışcam allahın izniyle sağol allah razı olsun

Cok susuyorum ben normal mı kızlar halıyle wcden çıkamıyorum
Canım vücutta ısı artışı olduğu için su kaybı oluyor. Haliyle susuyor olabilirsin. Yanma sıcak basma oluyor mu.
Yine de doktoruna sorarsın bebiş istiyordur belki ihtiyacı vardır :)

Çok teşekkür ederim iyiki üye olmuşum bu sayfaya ya yalnızlığım gitti rahatladım hepinize çok teşekkür ederim ❤❤

Hahaha bende adete yakın hep oluyor o hormonlardan heralde. O yüzden belirtiden saymıyorum onu
Bende saymiyodum ama bunda baya kotu ortada bise yokken adama takip kavga etmeye calisiyodum elimden gelse dovucem yani o derece olmustum hirsimdan oturup agliyodum

İnşallah canım yaa. İnşallah hepimiz alırız en yakın zamanda :)
İnşallah.. bir şey soruma doktor klomen verdi dediğin gibi bitti Salı’ya kadar çalışın dedi salı gel dedi eğer minnağım bu sefer tutmuş olsa belli olur mu erken mi yoksa

Çok teşekkür ederim iyiki üye olmuşum bu sayfaya ya yalnızlığım gitti rahatladım hepinize çok teşekkür ederim ❤❤
Rica ederim canım. Mümkün olduğunca gel, sohbet ediyoruz tanışıyoruz birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz. İyi oluyor. Hiç kimseye direkt soramadığımız anlatamadığımız şeyleri burda birbirimize gönül rahatlığıyla anlatıyoruz.

Canım vücutta ısı artışı olduğu için su kaybı oluyor. Haliyle susuyor olabilirsin. Yanma sıcak basma oluyor mu.
Yine de doktoruna sorarsın bebiş istiyordur belki ihtiyacı vardır :)
Ara sıra oluyo cnm buara pek degıl evet sovı ıstıyor benımkı heralde yaramaz sey buyuyunce ne ıstıcek acaba korkutuyor ahahaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…