Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende saymiyodum ama bunda baya kotu ortada bise yokken adama takip kavga etmeye calisiyodum elimden gelse dovucem yani o derece olmustum hirsimdan oturup agliyodum
Hahaha
Bende açken oluyor o. Kan şekerim hemen düşer. Eşim de açıktın dimi diyor durup düşünüyorum kalkıp yemek yiyip kendime geliyorum anlıyor artık beni dışarda olunca koşup yemek bulup alıp geliyor simit poğaça döner ne olursa

İnşallah.. bir şey soruma doktor klomen verdi dediğin gibi bitti Salı’ya kadar çalışın dedi salı gel dedi eğer minnağım bu sefer tutmuş olsa belli olur mu erken mi yoksa
Belli olmaz canım. Erken olur. Ama doktor takibindesin merak etme o seni yönlendirir. Test yaparsan çıkabilir falan diye söyler bile. Ya da gel kan tahlili alalım der. Yönlendirir.

Ahahahahaa senin ki daha betermis benim esimde oyle eli ayagi titrer sinirlenir acikinca. Acken sen sen degilsin yani

Ara sıra oluyo cnm buara pek degıl evet sovı ıstıyor benımkı heralde yaramaz sey buyuyunce ne ıstıcek acaba korkutuyor ahahaja
Aşerme sıkıntı valla yazın kış meyvesi ister kışın yaz meyvesi ister. Allah yardımcısı olsun erkeklerin :)

Ayy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibi Yarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Bnce yapma adetin geçsin öyle yap. Ben yaptım da noldu anca daha çok umutlanıp hsysl kuruklığıns uğradım

Saol canim.Rabbim tez zamanda şifa versin anneme.sadece benim anneme değil tüm hastalara...

Kızlaaaar yorumlar mısınız ovulasyon testimi ??

Eklentiler

• 120ACC77-17DF-4D88-87FE-A5058CDF6D78.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 45
Aşerme sıkıntı valla yazın kış meyvesi ister kışın yaz meyvesi ister. Allah yardımcısı olsun erkeklerin :)
Ben esıme demıstım cnm cekmesede ostıcem senden dıye oda hıc usenmez gıder ahahahah suan oyle durum yok daha erken heralde ama daha sonra ne olur bılemem

Gelmemmi yaa vala çok yalnızdım çok iyi oldu

Dahada koyulaştı 2 dk bekleyince

Eklentiler

• 6C17C01F-7CEE-42E6-A784-47FD12FEA89F.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…