HahahaBende saymiyodum ama bunda baya kotu ortada bise yokken adama takip kavga etmeye calisiyodum elimden gelse dovucem yanio derece olmustum hirsimdan oturup agliyodum
Benim esim takilmaz biliyor cunku adet zamanida oyle oldugumu bunda bisey var sende deyip kıs kıs guluyordu daha beter sinir oluyodumNedir erkeklerin bizden çektiği
Belli olmaz canım. Erken olur. Ama doktor takibindesin merak etme o seni yönlendirir. Test yaparsan çıkabilir falan diye söyler bile. Ya da gel kan tahlili alalım der. Yönlendirir.İnşallah.. bir şey soruma doktor klomen verdi dediğin gibi bitti Salı’ya kadar çalışın dedi salı gel dedi eğer minnağım bu sefer tutmuş olsa belli olur mu erken mi yoksa
Ahahahahaa senin ki daha betermis benim esimde oyle eli ayagi titrer sinirlenir acikinca. Acken sen sen degilsin yaniHahaha
Bende açken oluyor o. Kan şekerim hemen düşer. Eşim de açıktın dimi diyor durup düşünüyorum kalkıp yemek yiyip kendime geliyorumanlıyor artık beni dışarda olunca koşup yemek bulup alıp geliyor simit poğaça döner ne olursa
Aşerme sıkıntı valla yazın kış meyvesi ister kışın yaz meyvesi ister. Allah yardımcısı olsun erkeklerin :)Ara sıra oluyo cnm buara pek degıl evet sovı ıstıyor benımkı heralde yaramaz sey buyuyunce ne ıstıcek acaba korkutuyor ahahaja
Bnce yapma adetin geçsin öyle yap. Ben yaptım da noldu anca daha çok umutlanıp hsysl kuruklığıns uğradımAyy ben çok etkileniyorum yaa. Bu ay da hiç öyle rüya görmedim 6-7 aydır görüyordum halbuki :) bana da malum olur belki senin gibiYarın bi test yapsam mı diyorum yumurtlamanın 10ncu günü yarın.
Benimkinde mümkünse uzak kalmaya çalışıyor saatin geldi diyipBenim esim takilmaz biliyor cunku adet zamanida oyle oldugumu bunda bisey var sende deyip kıs kıs guluyordu daha beter sinir oluyodum
Anliyor adamlar ne yapsin kiBenimkinde mümkünse uzak kalmaya çalışıyor saatin geldi diyip
AynenAhahahahaa senin ki daha betermis benim esimde oyle eli ayagi titrer sinirlenir acikinca. Acken sen sen degilsin yani
Sağol canım sabırsızım biraz herhaldeBelli olmaz canım. Erken olur. Ama doktor takibindesin merak etme o seni yönlendirir. Test yaparsan çıkabilir falan diye söyler bile. Ya da gel kan tahlili alalım der. Yönlendirir.
AynenAnliyor adamlar ne yapsin ki
Senin bat ne zmaandi bak erken test falan yapma bekle batin gecsin
Saol canim.Rabbim tez zamanda şifa versin anneme.sadece benim anneme değil tüm hastalara...Canım ayrıca acil şifalar dilerim az önce mesajı tam okuyamamışım. Allahım şifa bekleyen herkese versin inşallah. Çok çok geçmiş olsun. Biran önce kurtulsun umarım şu illetten ne kadar çoğaldı ya
Ben esıme demıstım cnm cekmesede ostıcem senden dıye oda hıc usenmez gıder ahahahah suan oyle durum yok daha erken heralde ama daha sonra ne olur bılememAşerme sıkıntı valla yazın kış meyvesi ister kışın yaz meyvesi ister. Allah yardımcısı olsun erkeklerin :)
Pık yapmak uzere bence calısmalara hız verKızlaaaar yorumlar mısınız ovulasyon testimi ??
Gelmemmi yaa vala çok yalnızdım çok iyi olduRica ederim canım. Mümkün olduğunca gel, sohbet ediyoruz tanışıyoruz birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz. İyi oluyor. Hiç kimseye direkt soramadığımız anlatamadığımız şeyleri burda birbirimize gönül rahatlığıyla anlatıyoruz.
Koştum şimdi eşimin yanınaa yumurtluyorum kalk kalk dedm dünden meraklı hadi hadi diyor :)) ay heyecanlandım ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini ben erken yumurtluyormuşum demekkiiPık yapmak uzere bence calısmalara hız ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?