Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 seneden önce gidince test yaparlarmı ya ben testleri yaptırıp eğer sorun yoksa yine 1 sene dolana kadar beklemek istiyorum tedavi için
Söyleme canım bir sene olmadığını evlilik cüzdanı istemicek ya bir sene dolmadı diyince ilgilenmiyorlar pek

Dahada koyulaştı 2 dk bekleyince
Heran catlayabılır gun ıcınde ılıskıde ol test varsa elınde gunde uc kere yap sıkıklesene kdr daha ıyı anlarsn ve yumurtladıgın gunu unutma 10 gun sayınca erken gebelık testı yaparsın

Koştum şimdi eşimin yanınaa yumurtluyorum kalk kalk dedm dünden meraklı hadi hadi diyor :)) ay heyecanlandım ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini ben erken yumurtluyormuşum demekkii
Kacıncı gunun kı gunde uc kere yap testı yumurtlamadan ıcınde soerm olsn hemen kalkma 1 saat yat

Heran catlayabılır gun ıcınde ılıskıde ol test varsa elınde gunde uc kere yap sıkıklesene kdr daha ıyı anlarsn ve yumurtladıgın gunu unutma 10 gun sayınca erken gebelık testı yaparsın
Var var canım teşekkür ederim yaparım. Zaten dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu iğne bile değil çivi batırıyorlardı sanki. Silikleştikten sonra mı 10 gün sayıcam

Var var canım teşekkür ederim yaparım. Zaten dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu iğne bile değil çivi batırıyorlardı sanki. Silikleştikten sonra mı 10 gün sayıcam
Evet cnm sılıklesınce yumurtladın demek bak sana atım benım ovuyu

Eklentiler

• A7A6ED90-0352-4277-9724-B1FFA472CDC0.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
Sondan ikisini aynı gün mü yaptın hani 12-36 saat diyorlar ya yumurtlama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…