hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerle..Dahada koyulaştı 2 dk bekleyince
İnşallah çok teşekkür ederim. Darısı hcg testinde görmeye.hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerle..
Bu gebelik testimiDahada koyulaştı 2 dk bekleyince
aminnnnİnşallah çok teşekkür ederim. Darısı hcg testinde görmeye.
Söyleme canım bir sene olmadığını evlilik cüzdanı istemicek ya bir sene dolmadı diyince ilgilenmiyorlar pek1 seneden önce gidince test yaparlarmı ya ben testleri yaptırıp eğer sorun yoksa yine 1 sene dolana kadar beklemek istiyorum tedavi için
Heran catlayabılır gun ıcınde ılıskıde ol test varsa elınde gunde uc kere yap sıkıklesene kdr daha ıyı anlarsn ve yumurtladıgın gunu unutma 10 gun sayınca erken gebelık testı yaparsınDahada koyulaştı 2 dk bekleyince
ovülasyon testiBu gebelik testimi
ovülasyon testiBu gebelik testimi
Hayır tatlım ovulasyon testiBu gebelik testimi
Kacıncı gunun kı gunde uc kere yap testı yumurtlamadan ıcınde soerm olsn hemen kalkma 1 saat yatKoştum şimdi eşimin yanınaa yumurtluyorum kalk kalk dedm dünden meraklı hadi hadi diyor :)) ay heyecanlandım ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini ben erken yumurtluyormuşum demekkii
Tebrik ederim cnm.Dahada koyulaştı 2 dk bekleyince
Tamam canım hep öyle diyorlar zaten çevremde sağol önerin içinSöyleme canım bir sene olmadığını evlilik cüzdanı istemicek ya bir sene dolmadı diyince ilgilenmiyorlar pek
Var var canım teşekkür ederim yaparım. Zaten dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu iğne bile değil çivi batırıyorlardı sanki. Silikleştikten sonra mı 10 gün sayıcamHeran catlayabılır gun ıcınde ılıskıde ol test varsa elınde gunde uc kere yap sıkıklesene kdr daha ıyı anlarsn ve yumurtladıgın gunu unutma 10 gun sayınca erken gebelık testı yaparsın
12. Gün ama ben 30 günde regl oluyorumKacıncı gunun kı gunde uc kere yap testı yumurtlamadan ıcınde soerm olsn hemen kalkma 1 saat yat
Canım ovulasyon testi buTebrik ederim cnm.
Evet cnm sılıklesınce yumurtladın demek bak sana atım benım ovuyuVar var canım teşekkür ederim yaparım. Zaten dünden beri kasıklarım çok ağrıyordu iğne bile değil çivi batırıyorlardı sanki. Silikleştikten sonra mı 10 gün sayıcam
Salı gıdıcem cnm sabah bakalm sen gordnmudlkkydlntpl canmmmm nasıl gidiyor gittinmi doktora yine keseyı gordunmu
Ahhhh canım sorryCanım ovulasyon testi bu
Erken degıl aslında ya buaksam ya sabah yumurtlamıs olursn12. Gün ama ben 30 günde regl oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?