Ne bilim takvim 16. Günü gösteriyor ben aylardır hep 14.15.17. Günleri değerlendiriyordum ondan mı olmuyordu acaba anlamadımErken degıl aslında ya buaksam ya sabah yumurtlamıs olursn
Cıddımısın 10.gunden baslamak lazım hep hıcmı akıntından gogus acımandan anlamadn cnm bugunu degerlendır sakın kacırma esının soermınde bısy yoksa uc gun ust uste yapmbarsa ıkı gunde bor uc kere yap devam etNe bilim takvim 16. Günü gösteriyor ben aylardır hep 14.15.17. Günleri değerlendiriyordum ondan mı olmuyordu acaba anlamadım
Canım ben hiçbirşey bilmiyordum ki diyorum ya erkek gibiymişim bedenimi hiç tanımıyormuşum yeni yeni öğreniyorım. Eşiminde iş stresi vardı çok ilişkide bulunamıyorduk artık toparladık bu ay tam düzenli gidiyoruz. Var mı yok mu bilmiyoruz gitmedi eşim daha doktora. Yapalım bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay gidecek doktoraCıddımısın 10.gunden baslamak lazım hep hıcmı akıntından gogus acımandan anlamadn cnm bugunu degerlendır sakın kacırma esının soermınde bısy yoksa uc gun ust uste yapmbarsa ıkı gunde bor uc kere yap devam et
ÖNemli değil canım. Tabi tabi merak etmeAhhhh canım sorry
İyi değerlendir o zaman
Bıkac ay dene oyle gıdın gecmısten aıleden gelen bosey yoksa olmayavılor sen yanlıs gunlerde gırıyomusun cnm bende bokacaydor buusoye sayesınde bılınclenıp hamıle kaldımCanım ben hiçbirşey bilmiyordum ki diyorum ya erkek gibiymişim bedenimi hiç tanımıyormuşum yeni yeni öğreniyorım. Eşiminde iş stresi vardı çok ilişkide bulunamıyorduk artık toparladık bu ay tam düzenli gidiyoruz. Var mı yok mu bilmiyoruz gitmedi eşim daha doktora. Yapalım bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay gidecek doktora
Aynen öyle canım valla iyiki varsınız. Son birşey daha sorucam şimdi ilişki oldu akşamda olsun muBıkac ay dene oyle gıdın gecmısten aıleden gelen bosey yoksa olmayavılor sen yanlıs gunlerde gırıyomusun cnm bende bokacaydor buusoye sayesınde bılınclenıp hamıle kaldım
Belki dediğin gibi yaparım canım. Bu ay aşırı bi sabır var bende :) beklerim sıkıntı değil.Bnce yapma adetin geçsin öyle yap. Ben yaptım da noldu anca daha çok umutlanıp hsysl kuruklığıns uğradım
9 şubat canım. Galiba bekliycem yaa. Kırmızıları görmezsem yaparım bi test :)Senin bat ne zmaandi bak erken test falan yapma bekle batin gecsin
İste kız. Hakkımız. O kadar taşıycaz doğurcaz. Onlara bi zorluğu yok bari nazımızı çeksinler :)Ben esıme demıstım cnm cekmesede ostıcem senden dıye oda hıc usenmez gıder ahahahah suan oyle durum yok daha erken heralde ama daha sonra ne olur bılemem
Sabrın sonu selamettir canım. İnş hamişsindirBelki dediğin gibi yaparım canım. Bu ay aşırı bi sabır var bende :) beklerim sıkıntı değil.
Gülüm reglin ne zmandi senin normalde tam regl gunun de kanda olması lazim derler ama.benm kiz varya 10 gun sonra çıkmıştı kaset test de reglin uzerinden yani 6 mart da olmam gereken reglimi 16 sina kadar bekledim neler ictim regl.olayim diye ilac harici cunku kesin hamile deilim diyordum hap kullansdigim icinElimde normal kaset test var. Ama araştırdım biraz önce. Yerleşme kanamasından sonra 3-4 günde kana, 6-7 günde idrara geçiyormuş. Yani yarın yapsam bile çıkmaz heralde sabredip bekliycem. 1'nde oldu kanama ayın 7-8'ine kadar beklemem lazım malesef
Aman yok kız erkekler cekermı hıc umursamazlar alırlarsa ayıp olmason dıye gıderler dırdırdan kurtulmak ıcınİste kız. Hakkımız. O kadar taşıycaz doğurcaz. Onlara bi zorluğu yok bari nazımızı çeksinler :)
Yok gunde bır cnm ılıskı yarın aksam sılıklesırse tekrar yaparsnAynen öyle canım valla iyiki varsınız. Son birşey daha sorucam şimdi ilişki oldu akşamda olsun mu
Bnm şok yptgm test negatif çıktı hala adet olmadım amaSalı gıdıcem cnm sabah bakalm sen gordnmu
İnşallah canımSabrın sonu selamettir canım. İnş hamişsindir
9 şubatta canım. Kızlar da adeti bekle diyor. Galiba öyle yapcam yaa. Garanti olur.Gülüm reglin ne zmandi senin normalde tam regl gunun de kanda olması lazim derler ama.benm kiz varya 10 gun sonra çıkmıştı kaset test de reglin uzerinden yani 6 mart da olmam gereken reglimi 16 sina kadar bekledim neler ictim regl.olayim diye ilac harici cunku kesin hamile deilim diyordum hap kullansdigim icin
O da doğruAman yok kız erkekler cekermı hıc umursamazlar alırlarsa ayıp olmason dıye gıderler dırdırdan kurtulmak ıcın
Kaç gün geçti canım ? Belirti var mıydı ?Bnm şok yptgm test negatif çıktı hala adet olmadım ama
Tamam tatlım teşekkür ederim.Yok gunde bır cnm ılıskı yarın aksam sılıklesırse tekrar yaparsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?