- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Kan veremmısmıydın sen kımyasalamı dondın bnce dr a gıtBnm şok yptgm test negatif çıktı hala adet olmadım ama
Evet canim belkide ozman bencede bekle yaa en guzeli9 şubatta canım. Kızlar da adeti bekle diyor. Galiba öyle yapcam yaa. Garanti olur.
Geç döllenme olmuş demekki sende.
Oho daha 5 gun varmis bencede yapma bekle bak kizlarin gazina gelme9 şubat canım. Galiba bekliycem yaa. Kırmızıları görmezsem yaparım bi test :)
Kız ne kanı ne kimyasalı ay hiç kan vermedimki evde test yaptım kuzumKan veremmısmıydın sen kımyasalamı dondın bnce dr a gıt
6 gün gecikti canm belirtiler kaşık ağrısı batması bel ağrısı akintim çok hatta öyle ağrı ve akintim oluyorki adet oldum kokusuyla wc ye gidiyorum ama akintiymiş meğerseKaç gün geçti canım ? Belirti var mıydı ?
Akinti herkeste gorulen bir belirti mi? Bilgisi olan var mi?6 gün gecikti canm belirtiler kaşık ağrısı batması bel ağrısı akintim çok hatta öyle ağrı ve akintim oluyorki adet oldum kokusuyla wc ye gidiyorum ama akintiymiş meğerse
Ama olmasa nasıl cıkıyo testte sacma kan berdn dıye hatorlıyom benKız ne kanı ne kimyasalı ay hiç kan vermedimki evde test yaptım kuzum
Yok kuzum ya vermedim dahaAma olmasa nasıl cıkıyo testte sacma kan berdn dıye hatorlıyom ben
Bilmiyorum valla kuzum yaAkinti herkeste gorulen bir belirti mi? Bilgisi olan var mi?
Sen bo kontrole gıtseydın keskeYok kuzum ya vermedim daha
Haftaiçi giderim inşallah bakalım yaSen bo kontrole gıtseydın keske
Gaza gelsem de hemen biri müdahale ediyor sağolsunlarOho daha 5 gun varmis bencede yapma bekle bak kizlarin gazina gelmesabret Allaha birak :)
Belirtiler baya gebeliğe işaret. Bi kan mı versen. Belki geç döllenmedir.6 gün gecikti canm belirtiler kaşık ağrısı batması bel ağrısı akintim çok hatta öyle ağrı ve akintim oluyorki adet oldum kokusuyla wc ye gidiyorum ama akintiymiş meğerse
Akıntı her hamile kadında olur istisnasız. Varsa da sağlıklı hamilelik değildir.Akinti herkeste gorulen bir belirti mi? Bilgisi olan var mi?
Yani en dogrusu bence hem senin hissiyatinda var bu ay bekle acele etme insallah varsa bile belki gec cikicak bos yere kendini yipratmamis olursun hem canoGaza gelsem de hemen biri müdahale ediyor sağolsunlar
Sorarım canım. Akşam oldu şimdi ama yarın haber veririm mutlaka. Unutursam bana hatırlat olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?