Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 canım ben rüyamda ahşap bir merdivenin başında bekliyordum iki kattı alt kattan bir kuğu belirdi beyaz renkte paytak paytak merdiveni çıkmaya başladı beni kovalar diye korktum bunun yorumunu sorar musun teyzene zahmet olmazsa çok etkilendim

Kızlar yumurtlama günü olarak şeffaf akıntının başladığı günümü yoksa kremsi beyaz akıntı başladığı günümü baz alıyoruz ve akıntıların başladığı günden 10. Günmü yoksa ertesi gün 1 denmi başlıyoruz saymaya ayy ben bile ne sorduğumu anlıyamadım anlıyan varsa bi cevap verin

6 gün gecikti canm belirtiler kaşık ağrısı batması bel ağrısı akintim çok hatta öyle ağrı ve akintim oluyorki adet oldum kokusuyla wc ye gidiyorum ama akintiymiş meğerse
Belirtiler baya gebeliğe işaret. Bi kan mı versen. Belki geç döllenmedir.

Sorarım canım. Akşam oldu şimdi ama yarın haber veririm mutlaka. Unutursam bana hatırlat olur mu.
Bu arada bilinçaltı olmadığına emin misin. Bi belgesel ya da film izlemiş olabilir misin

Kızlar banada yardım edin
Adet olunca dr a gidicem yine aynı işlemler klomenin doZunu artıracak yumurtam belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vurduracak . Bn ovulsyon testi aldım. Bu ay ovulasyon testiylede onaylamk istiyorum yumurtamın çatladığını. Çünkü dr um belli boyuta gelene kadar bakıyo sonra bakmıyo ertesi gün çatlatma iğnesi vurduruyo. Ve çatlatma iğnesi vurulduğum gün ilişki önermiyo. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığını takip etmesi gerekmez mi. Birde sanki ben çatlatma iğnesinden önce yumurtam çatlıyo gibi. Neyse ovulasyon testini nasıl kullanıcam yani 2 çzgi kopkoyuyken mi ilişkiye giricem öyle dimi bana doğrusunu bilen yardımcı olabilir mi?

Selam Kızlar benim bugün 11. Günüm dün başlayacaktık ama tam yaklaşıyoruz birbirimize çocuk ağlıyor.
Bugün de çocuğun ateşi çıktı. İlişkiyi yapıp sabaha kadar nöbet tutacağım artık.

Bana dua edin bebeğim biran önce iyileşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…