Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani en dogrusu bence hem senin hissiyatinda var bu ay bekle acele etme insallah varsa bile belki gec cikicak bos yere kendini yipratmamis olursun hem cano
Haklısın canım varsa da çıkmazsa boş yere üzücem kendimi. Hiç gerek yok. 9 şubat akşamı yaparım ama sabahında ateşim düşmezse

Yumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmek istiyorsan Ateş takibi yapabilirsin. Kendi imkanlarınla öğrenmek istiyorsan bundan başka yol yok malesef. Ya da daha ilgili bir doktora gideceksin.

Çift çizgiyi görmeden ilişki olması lazım. Ya da çift çizgiyi yakalar yakalamaz gün geçirmeden ilişki gerekiyor. Ama öncesinde de sonrasında da ilişki olsun. Şu gün bu gün diye kendini şartlama.

Ayyyy kafam karıştı. Ateş takibi nasıl yapıcam ateşin olunca mı yumurtluyorum

Herkese hayırlı akşamlar.yokmu güzell haberleri olan tazecik hamişlerimiz sayfaları kaçırıorum bazen görmemiş olabilirim yarın yeni bir hafta başlıyor inşallah güZel haberler alacağımız bi hafta olsun

Ben krtaj sonrası 31.gündeyim. Henüz adet olmadım.göğüslerim balon gibi şişti. Arada adet olacakmış gibi hareketleniyor karnım .sonra geçiyor. Bende haberler böyle

Canim catlatma ignesinden sonra ovulasyon testiyle anliyamazsin onu. Icerigindeki hormonlardan dolayi zaten cift cizgi goruceksin bi kac gun. En dogrusu cok merak ediyorsan doktoruna soyle ymurtamin catladigina bakmanizi istiyorum de. Ayrica bana doktorum iliskiyi vuruldugum gunde yazmisti sonraki 3 gunde ust usteydi sonra gun asiri. Bide sen rahim filmi cekildinmi klomenle kacinci ayin. Sana bi yardimci olayim ben bu konuda tecrubeliyim :)

Ahhhh canım ne iyi olur yaa saolasın. Geçen ay dr ym yumurta takibi yaptı. Yumurtam belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vurdurttu. Bu ayda klomen kullandım günde 1 ad. Sonra yine çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi.
Eğer hamilelik olmazsa klomenin dozunu artırıcam dedi. Diğer ay yine olmazsa rahim filmi belki öncesinde iğneye geçebiliriz yani klomenden sonra.

Anladim canim simdi bak doktorun dogru olani yapiyor ancak genelde doktorlar yumurtanin catlayip catlamadigina bakmiyor benimde bakmamisti doktorum. Sen ozellikle istiyorum de bakalim ne diyecek bide yumurtanin boyutu ne kadardi bu ay kac taneydi ?

canım benim de 9 şubat bat çok sabirsizim ama bekliyorum o güne kadar sen de herhangi bi belirti var mi inş güzel haberler aliriz
Merhaba
benimde bat 8 şubat göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet kremsi akıntı ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılar var
Ben dayanamadım bi kaç gün önce test yaptım negatif ama çok erkendi zaten
Hiç test yaptınmı belirtin varmı arkadaşım

Anladim canim simdi bak doktorun dogru olani yapiyor ancak genelde doktorlar yumurtanin catlayip catlamadigina bakmiyor benimde bakmamisti doktorum. Sen ozellikle istiyorum de bakalim ne diyecek bide yumurtanin boyutu ne kadardi bu ay kac taneydi ?

Tatlım klomen kullanmadığım zaman 1 yumurtam oluşmuş 18 mm di. Dr ertesi gün çatlatma iğnesi vurdurttu 19,5 mm olur dedi
Bu ayda klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ama bi tanesi 18 mm e ulaştı. Dr yine ertesi gün iğneyi yaptırttı. Yani klomen kullanmamın bi artısı olmadı. Ama arkadan gelen yumurtalarında var demişti. İşte bu ayda dozunu artıracak dr um.

Canim klomenin dozunu arttirmasi normal cunku etkisini gostermemis iki uc ay kullaninca vucudu etkiliyor haliyle vucut yeni alistigi icin hormon yuklenmesine. Bide sana ne dicem doktoruna soyle bu ayda klomenden sonra olmazsa diger ay film cek igne verme de cunku Allah korusun tupler acik degilse zaten onca ilac bosa yuklenmis oluyor. Bide yumurtanin buyumesi icin kac kere cagirdi seni ne kadar takip etti yani yumurtani ?

Dr da rahim filmi çekicez dedi ama klomenden sonra mı bilmiyorum. Acısız bi işlem dedi zaten. Tüplerine bakmamız lazım dedi.
Dr um bni geçen ay adetin 3. günü gel kist var mı rahimde polip var mı bi bakalım dedi. Aslında gitme taraftarı değildim adetliyken ama dr um adetliyken daha iyi gözükür dedi ikna etti bni neyse gittim. Sonra adetimden 12 .günü gittm 13 mm di. 16 . Günü çağırdı 18 mm olmuştu ertesi günde iğneyi vurdurttu

Sorarım canım. Akşam oldu şimdi ama yarın haber veririm mutlaka. Unutursam bana hatırlat olur mu.
Bu arada bilinçaltı olmadığına emin misin. Bi belgesel ya da film izlemiş olabilir misin
Tamam canım hatırlatırım evet eminim izlediğim hiçbir şeyde merdiven ya da kuğu yoktu

Ikisi de yumurta gelistiriciyse daha çok gelişmesin sonra. Doktor bizim için önemli olan 400 mcg folik asit alman, onu da kullanabilirsin dedi. Bu ayda keşke klomen i kullansaydım. Bu ay yumurtlama da bir sorun var gibi hissediyorum. Ovulasyon testleri bi tuhaf yaparken hafif silik 3-4 saat geçince koyulaşıyor. Geçen ay klomenden sanırım yumurtlama ağrısı bayağı şiddetliydi. Büyük ihtimalle ben her ay adet olduğumda fazla büyümeyen yumurtam çatliyordu. Çünkü benim âdetlerim sancılı olmaz hafif geçerdi.

Klomenle adeti bi hafta erken gelen varmı benim giibi ilk leke geldi yaklaşık 10 saat sonra kırmızılar geldi normal mi

Ayyyy kafam karıştı. Ateş takibi nasıl yapıcam ateşin olunca mı yumurtluyorum
Yok ateşin düşünce yumurtluyorsun. Yükselince çatlamış oluyor.
Ateş ölçme yöntemi diye popüler bi konu var. O sayfayı bi incele istersen her şeyi ayrıntılı anlatmışlar ilk sayfada. Bende anlatırım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…