Duramam kiiiiiiBence ates falan olcme surpriz olsun insallah vardir canim :) ❤
Bende öyle canım. Yerleşme kanamam oldu. Batmalar ve bacak çekilmeleri oluyor. Nasıl gelecek bat bilmiyorum geçmek bilmiyorcanım benim de 9 şubat bat çok sabirsizim ama bekliyorum o güne kadarsen de herhangi bi belirti var mi inş güzel haberler aliriz
Olmuş canımKızlar son kez soruyorum şimdi tekrar yaptım iyice koyulaşmış. Pik diyorsunuz heralde o olmuş mu ?
Cnm ben de ne kadar küsüp yasaklamıştım kendimi. Bebek olana kadar küsmek Yok dedim kendime. Sen de öyle tap brnceOff ya bu ay da gitti geçen demiştim tam yumurtlama zamanı eşimle tartıştık ondan beri bişi olmadı 8 ve 10 da olmuştu 12 ye gelince küstüm şuan 16. Gün ve herşey için geç artık nasip belki de tuttu çoktan
Çok fena kızdırdı tam da 2 günde bir gidiyorduk keyifle erkenden de başlamıştım 18. Güne kadr devam edecektim yok 10 da bitti hayaller geçen ay 12. Gün yumurtlamıştım belki bu ay da öyle tumurtlanışsam tutmuştur bilmiyorum şuan için adete kadr ilişki yokCnm ben de ne kadar küsüp yasaklamıştım kendimi. Bebek olana kadar küsmek Yok dedim kendime. Sen de öyle tap brnce
Hayırlısı olsun cnm ama bebek inat işi hiç değil ben tecrübe ile söylüyorum. Barışırsın illaki olmazsa sonraki ay napcennnÇok fena kızdırdı tam da 2 günde bir gidiyorduk keyifle erkenden de başlamıştım 18. Güne kadr devam edecektim yok 10 da bitti hayaller geçen ay 12. Gün yumurtlamıştım belki bu ay da öyle tumurtlanışsam tutmuştur bilmiyorum şuan için adete kadr ilişki yok
Ya inat değil de adama söyledim anlattım bak 2 günde bir yapcaz şu günler filan umrunda değil zorla yapıyo sanki istemiyorsa zorla olmaz bu işler işte ay sonu gelibce niye olmadı diye sorarsa uyumakla olmuyor bu işler dicemHayırlısı olsun cnm ama bebek inat işi hiç değil ben tecrübe ile söylüyorum. Barışırsın illaki olmazsa sonraki ay napcennn
evet ama ilçedeyim. Merkezde degilim. Beyşehirliyim beklerim her zamanCanım konyada mısın benim eşim konyalı ailelerimiz de konyada bi ayağımız orda bende orda okudum Selçuk üniversitesinde hemşireydim ama eşimin işi nedeniyle İstanbul a geldik burda doğmuştum zaten sonra konyaya taşınmıştık şimdi evlenip geri döndüm nasipBurdanda doğuya geçcez hayırlısı olsun. Benim ailem tokide eşimin ailesi bosnada sen neresindesin
Evet canim bugünü kaçırma:))) ve yarını daKızlar son kez soruyorum şimdi tekrar yaptım iyice koyulaşmış. Pik diyorsunuz heralde o olmuş mu ?
Canım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yaniYumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmek istiyorsan Ateş takibi yapabilirsin. Kendi imkanlarınla öğrenmek istiyorsan bundan başka yol yok malesef. Ya da daha ilgili bir doktora gideceksin.
Çift çizgiyi görmeden ilişki olması lazım. Ya da çift çizgiyi yakalar yakalamaz gün geçirmeden ilişki gerekiyor. Ama öncesinde de sonrasında da ilişki olsun. Şu gün bu gün diye kendini şartlama.
Kacirmadin canım daha catlamadi yumurtanCanım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yani
Ahahha çoook mersii tatlım :))Olmuş canımçok da belirgin
Panduflar da yakıyor :)
Yok şu an pik yapmış bu demektedir ki 12-24 saat içinde yumurta yumurtalıkta salınacak ve hazırsa sperm dollencek yoksa sprem yumurta ölecek en fazla 1 gün yaşıyormuş yumurta.Canım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yani
Canım bak burda defalarca yazdım. Bu aya kadar aynen benim eşimde öyleydi kızdığımda hayatım seninle ilgisi yok özür dilerim ama erkekler aklında birşey varken sinirliyken stresliyken istemiyor demişti tamam dedim. Bu ay iş stresimiz hafifledi yoluna girdi. Şimdi hem o beni bırakmıyor hem ben onu :) bugün test yaptım pik yapmış kalk kalk yumurtluyorum dedim hadi hadi diye koştu peşimden. Yani üstüne alınıp huzurunu kaçırma.Ya inat değil de adama söyledim anlattım bak 2 günde bir yapcaz şu günler filan umrunda değil zorla yapıyo sanki istemiyorsa zorla olmaz bu işler işte ay sonu gelibce niye olmadı diye sorarsa uyumakla olmuyor bu işler dicem
Tamam canım sabah yapmıştım koyu saat 10 da yaptım hala koyu çatlamamış. İlişki oldu gündüz. Tamamdır yani yarında olur geris allahın takdiri diyoruz ozaman teşekkür ederimYok şu an pik yapmış bu demektedir ki 12-24 saat içinde yumurta yumurtalıkta salınacak ve hazırsa sperm dollencek yoksa sprem yumurta ölecek en fazla 1 gün yaşıyormuş yumurta.
Yani benim anladigim o koyuyu gördüğün an 1 saat içinde de yumurtlayabilirsin 24 saat içinde de bu senin vücudunun saatiyle alakalı. Haliyle o pik olduğunda vakit kaybetmemek lazım. Aslında herşey Allah'ın takdiri. Her ihtimale karşı da yarın da yapmak gerek.
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Kacirmadin canım daha catlamadi yumurtan
Ya benmki çok fazla çalışıyor ve yoruluyor eve geldiğinde hemen uyur hiç deliksiz sabaha kadr gece de uyandırsam uyanmıyor adamın yorgunluktan çocuk düşüncek hali isteği kalmıyor napim ben şimdi vücut sürekli yorgun hisseder mi ya kür mür lazım benim adama sanırımCanım bak burda defalarca yazdım. Bu aya kadar aynen benim eşimde öyleydi kızdığımda hayatım seninle ilgisi yok özür dilerim ama erkekler aklında birşey varken sinirliyken stresliyken istemiyor demişti tamam dedim. Bu ay iş stresimiz hafifledi yoluna girdi. Şimdi hem o beni bırakmıyor hem ben onu :) bugün test yaptım pik yapmış kalk kalk yumurtluyorum dedim hadi hadi diye koştu peşimden. Yani üstüne alınıp huzurunu kaçırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?