Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son kez soruyorum şimdi tekrar yaptım iyice koyulaşmış. Pik diyorsunuz heralde o olmuş mu ?

Eklentiler

• 6FEA6E90-FD8B-4624-85D9-0EB534050BA4.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 53
canım benim de 9 şubat bat çok sabirsizim ama bekliyorum o güne kadar sen de herhangi bi belirti var mi inş güzel haberler aliriz
Bende öyle canım. Yerleşme kanamam oldu. Batmalar ve bacak çekilmeleri oluyor. Nasıl gelecek bat bilmiyorum geçmek bilmiyor sen de var mı belirti.

Off ya bu ay da gitti geçen demiştim tam yumurtlama zamanı eşimle tartıştık ondan beri bişi olmadı 8 ve 10 da olmuştu 12 ye gelince küstüm şuan 16. Gün ve herşey için geç artık nasip belki de tuttu çoktan

Cnm ben de ne kadar küsüp yasaklamıştım kendimi. Bebek olana kadar küsmek Yok dedim kendime. Sen de öyle tap brnce

Bir de şu konuya ayrıntı getirin bu akıntı yumurtlamadan önce mi sonra mı oluyor yıllardır her ay olan akıntım 3 aydır niye yok niye adetim 7 8 gün sürüyor 8.gün filan o akıntı geliyor da adet devamı mı zannediyorum

Cnm ben de ne kadar küsüp yasaklamıştım kendimi. Bebek olana kadar küsmek Yok dedim kendime. Sen de öyle tap brnce
Çok fena kızdırdı tam da 2 günde bir gidiyorduk keyifle erkenden de başlamıştım 18. Güne kadr devam edecektim yok 10 da bitti hayaller geçen ay 12. Gün yumurtlamıştım belki bu ay da öyle tumurtlanışsam tutmuştur bilmiyorum şuan için adete kadr ilişki yok

Hayırlısı olsun cnm ama bebek inat işi hiç değil ben tecrübe ile söylüyorum. Barışırsın illaki olmazsa sonraki ay napcennn

Hayırlısı olsun cnm ama bebek inat işi hiç değil ben tecrübe ile söylüyorum. Barışırsın illaki olmazsa sonraki ay napcennn
Ya inat değil de adama söyledim anlattım bak 2 günde bir yapcaz şu günler filan umrunda değil zorla yapıyo sanki istemiyorsa zorla olmaz bu işler işte ay sonu gelibce niye olmadı diye sorarsa uyumakla olmuyor bu işler dicem

evet ama ilçedeyim. Merkezde degilim. Beyşehirliyim beklerim her zaman

Canım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yani

Canım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yani
Yok şu an pik yapmış bu demektedir ki 12-24 saat içinde yumurta yumurtalıkta salınacak ve hazırsa sperm dollencek yoksa sprem yumurta ölecek en fazla 1 gün yaşıyormuş yumurta.

Yani benim anladigim o koyuyu gördüğün an 1 saat içinde de yumurtlayabilirsin 24 saat içinde de bu senin vücudunun saatiyle alakalı. Haliyle o pik olduğunda vakit kaybetmemek lazım. Aslında herşey Allah'ın takdiri. Her ihtimale karşı da yarın da yapmak gerek.

Canım bak burda defalarca yazdım. Bu aya kadar aynen benim eşimde öyleydi kızdığımda hayatım seninle ilgisi yok özür dilerim ama erkekler aklında birşey varken sinirliyken stresliyken istemiyor demişti tamam dedim. Bu ay iş stresimiz hafifledi yoluna girdi. Şimdi hem o beni bırakmıyor hem ben onu :) bugün test yaptım pik yapmış kalk kalk yumurtluyorum dedim hadi hadi diye koştu peşimden. Yani üstüne alınıp huzurunu kaçırma.

Tamam canım sabah yapmıştım koyu saat 10 da yaptım hala koyu çatlamamış. İlişki oldu gündüz. Tamamdır yani yarında olur geris allahın takdiri diyoruz ozaman teşekkür ederim

Ya benmki çok fazla çalışıyor ve yoruluyor eve geldiğinde hemen uyur hiç deliksiz sabaha kadr gece de uyandırsam uyanmıyor adamın yorgunluktan çocuk düşüncek hali isteği kalmıyor napim ben şimdi vücut sürekli yorgun hisseder mi ya kür mür lazım benim adama sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…