Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kür mür korkarım düzen bozulur diye. Olacağı varsa oluyor zaten yani ben öyle düşünüyorum. Karşıyım öyle şeylere. Bakk kendi ağzınla söylüyorsun. Eşim artık kırılıyorum diye açık açık söyledi. Yorgunluktan iş stresinden istemiyordur. Seninle bir ilgisi yok veya bebek istemediğinden değil bu tarz durumlarda yapamıyorlarmış. Düşünsene hangimiz bu kadar istekliyiz ki şu çocuk mevzusu olmasa ? Seni kırmamak adına tamam dese başlasanız ve yarım kalsa o zaman daha kırıcı olmayacak mı senin için ? Git konuş barışın. Gerçekten hayat çok kısa.. Bak bizde küçük bir tartışma yaşadık az önce eşim 1 saat uzaklıktaki bir şehire gitmişti dönüyor 5 dk sonra geri aradım amann bunun için küsecek miyiz kendine iyi bak dedim korktum yolda sonuçta allah korusun birşey olsa o küslüğün pişmanlığı ? Biraz böyle düşün daha kolay geliyor herşey.
 
Kız yok ilişkiye devam et:))) hemde ovulasyon a
Onada devam onada :)) ahh bu bebekler ahh. Eşimede söyledim hiç konuşmuyordum bu kdar net adam şimdiden umutlandı. Karnımı seviyor bebişime iyi bak diyor bana benzesin boncuk gibi olur diyor daha yumurta çatlamamış :) Olmazsa adam üzülecek çok.
 
Benim geçen ay tutmadı canım catladigi gün eşim göreve gitti ya sonu kötü olunca insan kötü oluyor inşaallah hayırlı bir bebiş nasip eder rabbim siE
 
Canım nasıl çift çizgi görmeden ilişki olması lazım ? Ben bugün gördüm ilişki oldu kaçırdım mı yani
Aynı günde olur canım. 12-24 saat içinde olursa sıkıntı yok. Ama uzmanlar yumurtlama olmadan önce içerde sperm olmalı diyorlar. Ben onların yalancısıyım :)
 
Benim geçen ay tutmadı canım catladigi gün eşim göreve gitti ya sonu kötü olunca insan kötü oluyor inşaallah hayırlı bir bebiş nasip eder rabbim siE
İnşallah canım. Ben çok kahretmiyorum canım kendimi ya. İnsanlar yıllarca uğraşıyor. Allah bilir vereceği zamanı diyorum geçiyorum. Yani bata kadar hevesleniyorum üstüne düşüyorum ama regl olunca kısmet diyorum geçiyorum.
 
Aynı günde olur canım. 12-24 saat içinde olursa sıkıntı yok. Ama uzmanlar yumurtlama olmadan önce içerde sperm olmalı diyorlar. Ben onların yalancısıyım :)
Anladım canım ilk kez kullanınca bugün sizi perişan ettim kusura bakmayın gelecek ay sormıcam söz :))
 
Kacirmadin canım daha catlamadi yumurtan
Bana doktor 2 günde bir yumurtlamaya yakın ilişkiye başlayın koyuyu gördüğünde ister bırakın ister devam edin dedi. Burdan anladığım koyuyu gördükten sonra çokta bi şans olmadığı.
Hatta şöyle bir cümle kurdu, test koyu olduğunda yumurtlaman olmuştur içerde onu karşılayan spermler olmalı dedi. Ben doktorun yalancısıyım:) size söyleyen de mi doktor canım ? Nasıl oluyor anlamadım. Ben ovülasyon olayına bu ay başladım. Doktordan duyduğum ve internetten okuduğum kadar biliyorum.
 
yok canım benim test yapmadım ara ara kasik ağrısı bende de oluyo normalde göğüslerim adetten bir hafta önce ağrımaya baslar ama şuan hiç ağrı sizi yok fakat sivilcem çıktı iki tane falan galiba adet olcam hayırlısı olsun artik inş sen müjdeli haber alırsın
 
Canım bence yanlış çünkü yumurta büyüdükçe östrojen hormonu artıyormuş bizde bu testle bunu tespit ediyoru yumurta bırakıldığı an tüplere, düşüyormuş o hormon o yüzden de silikleşiyor.
 
Bende öyle canım. Yerleşme kanamam oldu. Batmalar ve bacak çekilmeleri oluyor. Nasıl gelecek bat bilmiyorum geçmek bilmiyor sen de var mı belirti.
kasigim da ara ara batma oluyo ama onun dışında bisey yok işte normalde göğüslerim bi hafta önce ağrımaya başlardı bu sefer hic ağrı sizi yok hayırlısı bakalim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…