Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun dogru gidiyor tedavide canim sorun yok yani. Yapilmasi gerekeni yapiyor. Yalniz rahim filmi acisiz bisey degil oyle diyolar ama ben omrumde abartmiyorum oyle bi agri yasamadim anestezisiz kesinlikle yaptirma. Ben filmden sonra hamile kaldim ayni ay canim :) bu arada yazamadim kusura bakma komsuya cikmistim

İnternettede öyle yazıyor

Eklentiler

• F3491A35-8CEC-42EA-A757-61FE3354F0E8.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 33
  • E755DA7F-4957-4BDB-8CB4-5BBD64B59921.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 42
Canim birlikte kullanmanda sakinca olucagini sanmiyorum zaten doktorunda kullan demis onun herangi bi yan etkisi yok. Sonucta doktor kontrolundesin surekli degilmi bence dene inofolic

Hilal coban canım senin pko nasıl teşhis edilmişti benim şuan adetimin 27. Günü ve hala yumuş olmadı
Canim ben 2 ay bekledim kendiliginden olmasini kisa bi sureydi ama gittigim doktor acele ettigim icin surec hizli olsun diye klomene basladi baktik yumurta olusmadi ilk ay. Sonra 2.ayda cok gelismemisti 3.ay ancak guzel yumurtam olustu oda klomenle tabiki. Yani yumurtlamada sorun varsa pko oluyor canim biz oyle anladik. Yalniz benim adetim falan duzenliydi genelde pko olanlarda duzensiz oluyor ondanda anlasilabiliyor ultrasonda inci gibi dizili yumurtaciklar oluyormus ondanda anlasiliyor canim pko.

Bu testler LH hormonunu algılıyor canım. Östrojen farklı.

Ben çok üzülüyorum ya çünkü icimde bı bebek hasreti var

Canım benim bildiğim kadarıyla bende netten araştırdım yumurtlama olduğunda lh tavan yapar catladiginda siliklesir yani koyuyu gördüğü gün ve ertesi günde garanti olsun diye ama koyuyu gördükten sonra akşama kalması pek anlam ifade etmiyor çünkü yumurta çok kalite li ise yaşıyor ki bunu da bilemeyiz en garantisi koyu olan gün ama benim geçen ay o gün tutmadı

İki aya bir adet görüyorum ve doktor biseyin yok dedi kabullen emiyorum bu cevabı 4 aydır da deniyoruz yok acaba pko mu var bende diyorum

İki aya bir adet görüyorum ve doktor biseyin yok dedi kabullen emiyorum bu cevabı 4 aydır da deniyoruz yok acaba pko mu var bende diyorum
Iki ayda bir adet gormeye nasil biseyin yok diyor yahu ben anlamiyorum bu doktorlari. Canim once hap verip duzene sokar adetini tabi once nedenini arastirmasi hormonlara flaan bakmasi gerek. Sonrada cocuk istiyosan bunun icin tedaviye baslamasi gerek. Hangi sehirdesin bence doktorunu degistir mutlaka o nasil doktormus oyle ilk adetin duzenlimi diye soruyolar sacmalamis o.

Ayyyyy tırstım canım yaa. Bnde rahim filmi çektirirsem anestezili çektiririm zaten.

Ayyyyy tırstım canım yaa. Bnde rahim filmi çektirirsem anestezili çektiririm zaten.
Korkman icin soylemedim tabiki herkesin bunyesi farklidir gulum ama inan ben oyle bi agriyi hic yasamadim zaten sonrasinda fenalik gecirdim hem tansiyonum dustu hem bayildim. Ama cok sukur ki cektigim aciya degdi. Doktorlar agrisiz bisey diyolar ama pek inanma onlara gore normal tabi

Anladım canım. Galiba doktor yumurtamın ömrünü bilmediği için garanti olsun diye öyle söyledi. Benim yumurtam kesin az yaşıyordur :)

Ayyyy dr bi de demez mi sen çok rahat muayene oluyosun sende sıkıntı olmaz. Muayene eder gibi oluyo zaten dedi. Gelde bana sor dr yumurtslarıma bakarken sağ sol tarafa bakarken acayip acıtıyo sesimizi çıkartmıyoruz tabii

Muayene ile alakasi yok canim benimde cok agrisiz gecer muayene ama adeti agrili olanlarda daha agrili oluyor rahim filmi deniliyor. Dedim ya bunyeye gore degisir ben cok okudum oncesinde burda hic agri hissetmedim diye yazanda vardi bayildim diyende. Yani nasip isi birazda agri esigine bagli benim normalde adetimde feci sancili olur kivranirim ama bu onun bin katiymis ciktigimda bi daha adetim sancili demicem demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…