Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha belli değil canım. Heyecanla bekliyorum :)
Yerleşme kanamam oldu ama 2-3 gündür çok iş yaptım taşınıyoruz da bebiş olduysa da tutması zor gibi görünüyor :) bakalım. Adete son 4 gün.

Rabbim hayırlısını versin inşallah o iş hic belli olmaz canım dünyaya gelecegi varsa ona hicbiseycik Olmaz Allahın izniyle

İnş rahim filmine gerek kalmaz ya diğer ay hamile kalırım.

Kızlar benim evlendiğim aydan itiitibaren adet günlerim sizce bu ay ne zaman
Eylül 1
Eylül 28
Ekim 28
Kasim 22
Aralik 17
Ocak 11
Takvim dun diyor ama olmadim takvimde kafayı yedii

Eylül 1
Eylül 28
Ekim 28
Kasim 22
Aralik 17
Ocak 11
Gulum reglin biraz duzensiz mi ama asagi yukari 25 gunde bir olmussun ve dun regl.olman gerekiyordu son 3 periyoda gore

Gulum reglin biraz duzensiz mi ama asagi yukari 25 gunde bir olmussun ve dun regl.olman gerekiyordu son 3 periyoda gore

Evlenmeden önce 30 günde birdi zaten ilk aylarda düzenli gitti son 3 ay one geldi geçen hafta kan testinde negatif çıktı hevesim pek yok o yüzden adet belirtim de hafiften başlıyo sanki ay ne bilim psikolojik sanırım hersey

Eylül 1
Eylül 28
Ekim 28
Kasim 22
Aralik 17
Ocak 11
Eylulden ekime kadar 30 olmus mevsimi gecisi belki ondan oldu ekimden kasima 26 gun kasimdan araliga 26 araliktan ocaga 26 26 gun dersek bugun olman lazim

Bekle bakalim. Bugun olmazsan yaparsin testini ama kanda hemen cikcak diye bisi yok ki canim erken gitmissin bekle sen olmazsan yarin yaparsin test

Kızlar nasılsınız bugun benim gecikmenin 16.gunu gecen ay doktor tiroid duzensizlestiriyo dedigim icin hormonlarima baktirdim doktor beta hcg de baktı tsh 2ye dusmus beta hcg 0.30 sizce sokturucu ya da sogan suyu falan yapsam mi yoksa beklemesem mi

Hormonlarima bakıldı canım normal bide ultrasonda vakti biseyin yok altı ay dene dedi hepsi bu

Doktor ilaç verdiyse söktürücü falan başka bişey yapma. Vermediyse soğan kürü adaçayı falan içebilirsin. Varsa Aslan pençesi içebilirsin. Hepsi söktürür.

Kızlar benim ovulasyon testim hep aynı koyukukta silik yani değişmiyor napcam ya

İyiyim kuzum ben de giriyorum hep okuyorum ama hafta sonu görümcemke kızı bendeydi 2 gün hep koşturmacayla geçti ama çalışmalara devam ettim o ayrı mesele valla umursamadm yaptım
Evet batlar yakım birbirine ama benim bu ay bi beklentim yok kendimi de dinlemiyorum bekirti de aramıyorum ovü testi de 2 3 kere falan yaptım pik tabiki yakalayamadm :)
Çok umrumda değil ama dün akşam eşim bişe itiraf etti ona cnm sıkıldı :) sperm testi yaptırmıştı eşim dün akşam demez mi ben iki kere boşaldm kaba diye strsten sanırım diyo ki az geldi ilkinde ben de iki kere yaptım diyo ayy deli cıkıcam gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bi daha yaptırcaz sanırım ama acele etmiyorum bakalım 6 ay dolsun da ona göre yaptırırız bi daha diyorum sinirim bozuldu valla :)

Kuzum sen naptın çalışıorm okuyamadm mesajları var mı bişi gelen giden :/

Simdilik iyi gidiyor canim.Rabbim.korusun bebisimi.dra gudemedim canim.tatildeyiz.dr yok burda.
Eve varinca gidecem.daha keseyi bile gormedik.

Hadi hayırlısı canım onu da görürsün inşallah da rahatlarsn :)
Ohh sorunların çözülmesine sevindim kuzum hadi hayırlısı artık güzel sonuclar cıksın da sonra da bebişini bekle rahat rahat :)

aknhn canim sen nerelerdesin bakim hic girmion sende
İyiyim kuzum yabi olul basladı düştün dimi hemen buraya cadı :)
Yaaa nilay yukarda yazdgma baksana eşimin yaptığına basıma gelen yarabbim bu adam beni deli etcek
Sen napıosun kuzum var mı bi gelişme

kızlar bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor E Efulimm41

bilenler bir yardımcı olurmuı

bu arada bat a son 6 gün
Bu ay geçmiş canım. Adet olursan adetten 3-4 gün sonra başla. İlk idrarla olmuyor. Saatler öncesinden sıvı alımını azalt ve tuvalete gitme bu süre zarfında. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. Sabah 10 akşam 8 arası en uygun. Bir kap edin kendine plastik bardak falan da olabilir 3-4 damla damlat. 5 dk bekle. Hatta sana tavsiyem 5 dakika dolunca hemen fotoğrafını çek üzerine tarihi yaz. Sakla. Ya telefonda yaz ya elinle yaz sen bilirsin. Ama atma testleri, fotoğrafları da dursun ki mutlaka bize sormak isteyebilirsin pik olmuş mu diye.

Daha bata 4 gün var canım yaa. Adet olacak olsam bile önceden başlamaz bende sancılar falan. Aynı gün olur.
O yüzden beklemekten başka çarem yok ne kaldı ki şunun şurasında :) bat geçmeden test yapmıycam ama kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…