- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Yaş kac senin canim ne kadar oldu denemeye basliyali ?Hormonlarima bakıldı canım normal bide ultrasonda vakti biseyin yok altı ay dene dedi hepsi bu
Bu arada erkekler peşpeşe boşalamaz ki. Allah Allah :) kadınlar da var o özellik ama erkeklerin en az 20-25 dakikaya ihtiyacı var. O kadar beklemiş midir bilmem ama sonuç yanlış çıkar ilk yaptığı spermlerde sıvılaşma ve ölmeler başlar çünkü.İyiyim kuzum ben de giriyorum hep okuyorum ama hafta sonu görümcemke kızı bendeydi 2 gün hep koşturmacayla geçti ama çalışmalara devam ettim o ayrı mesele valla umursamadm yaptım
Evet batlar yakım birbirine ama benim bu ay bi beklentim yok kendimi de dinlemiyorum bekirti de aramıyorum ovü testi de 2 3 kere falan yaptım pik tabiki yakalayamadm :)
Çok umrumda değil ama dün akşam eşim bişe itiraf etti ona cnm sıkıldı :) sperm testi yaptırmıştı eşim dün akşam demez mi ben iki kere boşaldm kaba diyestrsten sanırım diyo ki az geldi ilkinde ben de iki kere yaptım diyo ayy deli cıkıcam gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bi daha yaptırcaz sanırım ama acele etmiyorum bakalım 6 ay dolsun da ona göre yaptırırız bi daha diyorum sinirim bozuldu valla :)
Kuzum sen naptın çalışıorm okuyamadm mesajları var mı bişi gelen giden :/
Hadi hayırlısı canım onu da görürsün inşallah da rahatlarsn :)
Ohh sorunların çözülmesine sevindim kuzum hadi hayırlısı artık güzel sonuclar cıksın da sonra da bebişini bekle rahat rahat :)
İyiyim kuzum yabi olul basladı düştün dimi hemen buraya cadı :)
Yaaa nilay yukarda yazdgma baksana eşimin yaptığına basıma gelen yarabbim bu adam beni deli etcek
Sen napıosun kuzum var mı bi gelişme
Canm benm kusura bakma geç gördüm girmemiştim nete... iyi dileklerin için çok saolBak hersey normalimis sen daha şanslısın simdi esinede baktir filmide cektir gelir hemen bebis icini ferah tut sen benim kalbim temizdir gelicek yakinda bebisin insallah haberini de verirsin
Ah canim yaa okudum :) valla bende saldim cayira mevlam kayira duzenli biside olamadi kizim evdeydi uymadi misafir geldi gitti falan filan iste kosturmaca anlamsiz nir sekilde 3 gundur sol tarafima agri giriyor kasigimda ve cidden canimi yakio acaba kist falan mi oldu bi dr gitsem olcak gecmezse bebek icinde hiçç umursamıyorum vazgecer gibi olmuştum burdaki arkdslar saolsun gaza getirdi ama olursa olur olmzsa olmaz modundayim kuzum gir arada bak bebis haberleri var buralardaİyiyim kuzum ben de giriyorum hep okuyorum ama hafta sonu görümcemke kızı bendeydi 2 gün hep koşturmacayla geçti ama çalışmalara devam ettim o ayrı mesele valla umursamadm yaptım
Evet batlar yakım birbirine ama benim bu ay bi beklentim yok kendimi de dinlemiyorum bekirti de aramıyorum ovü testi de 2 3 kere falan yaptım pik tabiki yakalayamadm :)
Çok umrumda değil ama dün akşam eşim bişe itiraf etti ona cnm sıkıldı :) sperm testi yaptırmıştı eşim dün akşam demez mi ben iki kere boşaldm kaba diyestrsten sanırım diyo ki az geldi ilkinde ben de iki kere yaptım diyo ayy deli cıkıcam gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bi daha yaptırcaz sanırım ama acele etmiyorum bakalım 6 ay dolsun da ona göre yaptırırız bi daha diyorum sinirim bozuldu valla :)
Kuzum sen naptın çalışıorm okuyamadm mesajları var mı bişi gelen giden :/
Hadi hayırlısı canım onu da görürsün inşallah da rahatlarsn :)
Ohh sorunların çözülmesine sevindim kuzum hadi hayırlısı artık güzel sonuclar cıksın da sonra da bebişini bekle rahat rahat :)
İyiyim kuzum yabi olul basladı düştün dimi hemen buraya cadı :)
Yaaa nilay yukarda yazdgma baksana eşimin yaptığına basıma gelen yarabbim bu adam beni deli etcek
Sen napıosun kuzum var mı bi gelişme
Canim.doktora geldim.dr degismis.bi bayan doktor vardı.U Umudumbitmedi_ canim ne yaptin bugun doktora gidecektin sanirim ??
Aaa kizz ikiz mi yoksaa arkdsmnda oleydi hec dollenmede dolayi görünmemisti ay hadi hayirlisi insallahCanim.doktora geldim.dr degismis.bi bayan doktor vardı.
Karindan bakti göremedi.alttan baktı.kese daha minikmis.hafta sayisı vermiyormuş.
Bide başka bi oluşum daha varmış.bende o da mi kese dedim.o da daha belli degil.haftaya yine gel dedi.
Ayy evet evet yapma sakın geçsin de öle yaparsun kuzum hadi hayırlısı inşallah senden de alırız güzel haberleri :)Daha bata 4 gün var canım yaa. Adet olacak olsam bile önceden başlamaz bende sancılar falan. Aynı gün olur.
O yüzden beklemekten başka çarem yok ne kaldı ki şunun şurasında :) bat geçmeden test yapmıycam ama kararlıyım
Bende onu dedim cünkü ben kapıda bekledim o kadar fazla beklediğimi sanmıorm çok fazla kalmadı yani içerde nasıl 2 kere verebiliyo anlamıorm :/ ben de diyorum ki adam superman cıktı bosuna çıkmamışsın diyorum off tamam aşkım kapat konuyu gider bi daha yaptırırım diyoBu arada erkekler peşpeşe boşalamaz ki. Allah Allah :) kadınlar da var o özellik ama erkeklerin en az 20-25 dakikaya ihtiyacı var. O kadar beklemiş midir bilmem ama sonuç yanlış çıkar ilk yaptığı spermlerde sıvılaşma ve ölmeler başlar çünkü.
Tekrar gönder sen onu müstahak ona heyecan yapmasın
Kız ara ara girip okuyorum da bugün işim yogun hepsini okuyamadm genel olarak biliyorum ama ekstra yeni haberler vardır kesin bakıcam ilk fırsatta :) aman bosver zaten aynen kuzum olur inşallah takınca cidden psikolojisi bozuluyo insanın hayırlısı ne zamansa o zanan gelsin diyelim :)Ah canim yaa okudum :) valla bende saldim cayira mevlam kayira duzenli biside olamadi kizim evdeydi uymadi misafir geldi gitti falan filan iste kosturmaca anlamsiz nir sekilde 3 gundur sol tarafima agri giriyor kasigimda ve cidden canimi yakio acaba kist falan mi oldu bi dr gitsem olcak gecmezse bebek icinde hiçç umursamıyorum vazgecer gibi olmuştum burdaki arkdslar saolsun gaza getirdi ama olursa olur olmzsa olmaz modundayim kuzum gir arada bak bebis haberleri var buralarda
Daha gorunmemesi normal sanirim benim tahlilim 750 küsürdü bizde bi hafta sonra gormustuk o gun goremedik ama benim doktorum alttan hic bakmaz bekletir. Bekle bakalim canim 1 hafta su gibi gecer insallah peki tekrar baktirdinmi degerin kac olmus? Ikizdir belki kiz :)Canim.doktora geldim.dr degismis.bi bayan doktor vardı.
Karindan bakti göremedi.alttan baktı.kese daha minikmis.hafta sayisı vermiyormuş.
Bide başka bi oluşum daha varmış.bende o da mi kese dedim.o da daha belli degil.haftaya yine gel dedi.
Aynen gülüm ne ovulasyon testi aldim ne gebelik ne kur hicbirsey yapmadim cunku beynimi sartlandiriyorum evet simdide regl gunu bekliyor insan ama en azindan aa tuttumu belirti varmi diye takinti haline getirmek istemiyorum inan bat gununu bile 14 subat olmasa hatrlamicam.ama kahretsin ki sevgililer gunu ve aklim hep o günde belki kocama surpriz yaparim diyorum olmazsa da diger ay reglim kocamin dgm gununde ikisinde de belki diom geciomAyy evet evet yapma sakın geçsin de öle yaparsun kuzum hadi hayırlısı inşallah senden de alırız güzel haberleri :)
Bende onu dedim cünkü ben kapıda bekledim o kadar fazla beklediğimi sanmıorm çok fazla kalmadı yani içerde nasıl 2 kere verebiliyo anlamıorm :/ ben de diyorum ki adam superman cıktı bosuna çıkmamışsın diyorum off tamam aşkım kapat konuyu gider bi daha yaptırırım diyoşapşik yaaa allam yareppim
Kız ara ara girip okuyorum da bugün işim yogun hepsini okuyamadm genel olarak biliyorum ama ekstra yeni haberler vardır kesin bakıcam ilk fırsatta :) aman bosver zaten aynen kuzum olur inşallah takınca cidden psikolojisi bozuluyo insanın hayırlısı ne zamansa o zanan gelsin diyelim :)
Dr idrar tahlili istedi canim.belli olurmu ki ikiz olduğu?Daha gorunmemesi normal sanirim benim tahlilim 750 küsürdü bizde bi hafta sonra gormustuk o gun goremedik ama benim doktorum alttan hic bakmaz bekletir. Bekle bakalim canim 1 hafta su gibi gecer insallah peki tekrar baktirdinmi degerin kac olmus? Ikizdir belki kiz :)
4 aydır demiyorum 24 yaşındayım canım hiç korunmadik ve bişey yok zaten zorla adet tarihim geliyorYaş kac senin canim ne kadar oldu denemeye basliyali ?
Cok katlandiysa degerin sanirim belli oluyor canim oyle biliyorum ben.Dr
Dr idrar tahlili istedi canim.belli olurmu ki ikiz olduğu?
Anladim canim adet duzensizligine cozum getirmesi gerek doktorunun. 6 ay dene deyip yollamasi sacma. Tamam doktorlar 30 yas altina 1 sene ustunede 6 ay deneme suresi veriyor ama senin adet duzensizligin varmis bunun icin bisey yapmasi gerekti.4 aydır demiyorum 24 yaşındayım canım hiç korunmadik ve bişey yok zaten zorla adet tarihim geliyor
Tekrar kan testi yapmadı mı canım kaç kat artmış bakmak için, bende yarın gidecektim gitmesem mi acaba benimki senden de küçüktü çünkü U Umudumbitmedi_Dr
Dr idrar tahlili istedi canim.belli olurmu ki ikiz olduğu?
Ahahaha hadi bakalım inşallah kocana güzel bi süpriz yaparsın kuzucum hayırlsıyla inşallah :)Aynen gülüm ne ovulasyon testi aldim ne gebelik ne kur hicbirsey yapmadim cunku beynimi sartlandiriyorum evet simdide regl gunu bekliyor insan ama en azindan aa tuttumu belirti varmi diye takinti haline getirmek istemiyorum inan bat gununu bile 14 subat olmasa hatrlamicam.ama kahretsin ki sevgililer gunu ve aklim hep o günde belki kocama surpriz yaparim diyorum olmazsa da diger ay reglim kocamin dgm gununde ikisinde de belki diom geciom
Insallah gülüm hepimizin elini kolunu doldursun rabbimAhahaha hadi bakalım inşallah kocana güzel bi süpriz yaparsın kuzucum hayırlsıyla inşallah :)
Evet ve sürekli doktora gidemiyorum ulaşım sıkıntısı var elim kolum bağlı delirecemAnladim canim adet duzensizligine cozum getirmesi gerek doktorunun. 6 ay dene deyip yollamasi sacma. Tamam doktorlar 30 yas altina 1 sene ustunede 6 ay deneme suresi veriyor ama senin adet duzensizligin varmis bunun icin bisey yapmasi gerekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?