Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada erkekler peşpeşe boşalamaz ki. Allah Allah :) kadınlar da var o özellik ama erkeklerin en az 20-25 dakikaya ihtiyacı var. O kadar beklemiş midir bilmem ama sonuç yanlış çıkar ilk yaptığı spermlerde sıvılaşma ve ölmeler başlar çünkü.
Tekrar gönder sen onu müstahak ona heyecan yapmasın

Bak hersey normalimis sen daha şanslısın simdi esinede baktir filmide cektir gelir hemen bebis icini ferah tut sen benim kalbim temizdir gelicek yakinda bebisin insallah haberini de verirsin
Canm benm kusura bakma geç gördüm girmemiştim nete... iyi dileklerin için çok saol Seninle nerdeyse aynıyız biliyo musun benim de yumurtlama vs normal Çatlıyor adetim düzenli fakat dediğin gibi sonuca bağlanmıyor sende rahim filmi çektir senin de tek problem belki tıkanıklıktır Rabbim kucaklarımızı dolduracak inşallah canm benm

Ah canim yaa okudum :) valla bende saldim cayira mevlam kayira duzenli biside olamadi kizim evdeydi uymadi misafir geldi gitti falan filan iste kosturmaca anlamsiz nir sekilde 3 gundur sol tarafima agri giriyor kasigimda ve cidden canimi yakio acaba kist falan mi oldu bi dr gitsem olcak gecmezse bebek icinde hiçç umursamıyorum vazgecer gibi olmuştum burdaki arkdslar saolsun gaza getirdi ama olursa olur olmzsa olmaz modundayim kuzum gir arada bak bebis haberleri var buralarda

U Umudumbitmedi_ canim ne yaptin bugun doktora gidecektin sanirim ??
Canim.doktora geldim.dr degismis.bi bayan doktor vardı.
Karindan bakti göremedi.alttan baktı.kese daha minikmis.hafta sayisı vermiyormuş.
Bide başka bi oluşum daha varmış.bende o da mi kese dedim.o da daha belli degil.haftaya yine gel dedi.

Aaa kizz ikiz mi yoksaa arkdsmnda oleydi hec dollenmede dolayi görünmemisti ay hadi hayirlisi insallah

Ayy evet evet yapma sakın geçsin de öle yaparsun kuzum hadi hayırlısı inşallah senden de alırız güzel haberleri :)

Bende onu dedim cünkü ben kapıda bekledim o kadar fazla beklediğimi sanmıorm çok fazla kalmadı yani içerde nasıl 2 kere verebiliyo anlamıorm :/ ben de diyorum ki adam superman cıktı bosuna çıkmamışsın diyorum off tamam aşkım kapat konuyu gider bi daha yaptırırım diyo şapşik yaaa allam yareppim

Kız ara ara girip okuyorum da bugün işim yogun hepsini okuyamadm genel olarak biliyorum ama ekstra yeni haberler vardır kesin bakıcam ilk fırsatta :) aman bosver zaten aynen kuzum olur inşallah takınca cidden psikolojisi bozuluyo insanın hayırlısı ne zamansa o zanan gelsin diyelim :)

Daha gorunmemesi normal sanirim benim tahlilim 750 küsürdü bizde bi hafta sonra gormustuk o gun goremedik ama benim doktorum alttan hic bakmaz bekletir. Bekle bakalim canim 1 hafta su gibi gecer insallah peki tekrar baktirdinmi degerin kac olmus? Ikizdir belki kiz :)

Aynen gülüm ne ovulasyon testi aldim ne gebelik ne kur hicbirsey yapmadim cunku beynimi sartlandiriyorum evet simdide regl gunu bekliyor insan ama en azindan aa tuttumu belirti varmi diye takinti haline getirmek istemiyorum inan bat gununu bile 14 subat olmasa hatrlamicam.ama kahretsin ki sevgililer gunu ve aklim hep o günde belki kocama surpriz yaparim diyorum olmazsa da diger ay reglim kocamin dgm gununde ikisinde de belki diom geciom

Dr
Dr idrar tahlili istedi canim.belli olurmu ki ikiz olduğu?

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?

4 aydır demiyorum 24 yaşındayım canım hiç korunmadik ve bişey yok zaten zorla adet tarihim geliyor
Anladim canim adet duzensizligine cozum getirmesi gerek doktorunun. 6 ay dene deyip yollamasi sacma. Tamam doktorlar 30 yas altina 1 sene ustunede 6 ay deneme suresi veriyor ama senin adet duzensizligin varmis bunun icin bisey yapmasi gerekti.

Ahahaha hadi bakalım inşallah kocana güzel bi süpriz yaparsın kuzucum hayırlsıyla inşallah :)

Anladim canim adet duzensizligine cozum getirmesi gerek doktorunun. 6 ay dene deyip yollamasi sacma. Tamam doktorlar 30 yas altina 1 sene ustunede 6 ay deneme suresi veriyor ama senin adet duzensizligin varmis bunun icin bisey yapmasi gerekti.
Evet ve sürekli doktora gidemiyorum ulaşım sıkıntısı var elim kolum bağlı delirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…