Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum tekrar olacak diyeyok canım benim test yapmadım ara ara kasik ağrısı bende de oluyo normalde göğüslerim adetten bir hafta önce ağrımaya baslar ama şuan hiç ağrı sizi yok fakat sivilcem çıktı iki tane falan galiba adet olcam hayırlısı olsun artik inş sen müjdeli haber alırsın
Ayy tabi devam et misafire ne senin odanda olandan :)) valla bu ay ben ovu kullandım kuzum dünde piki yakaladım meğer erken yumurtluyormuşum canım bakalım bu ay ben ayrı bi heyecanla beklicem :) benden haberler böyle valla. Ayy bizim bu adamlar çok alem çocuk gibiler kendi kendine tespit yapmış yapacak birşey yok şekerim. Bekle daha erken zaten bi kaç ay daha deneyin.İyiyim kuzum ben de giriyorum hep okuyorum ama hafta sonu görümcemke kızı bendeydi 2 gün hep koşturmacayla geçti ama çalışmalara devam ettim o ayrı mesele valla umursamadm yaptım
Evet batlar yakım birbirine ama benim bu ay bi beklentim yok kendimi de dinlemiyorum bekirti de aramıyorum ovü testi de 2 3 kere falan yaptım pik tabiki yakalayamadm :)
Çok umrumda değil ama dün akşam eşim bişe itiraf etti ona cnm sıkıldı :) sperm testi yaptırmıştı eşim dün akşam demez mi ben iki kere boşaldm kaba diyestrsten sanırım diyo ki az geldi ilkinde ben de iki kere yaptım diyo ayy deli cıkıcam gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bi daha yaptırcaz sanırım ama acele etmiyorum bakalım 6 ay dolsun da ona göre yaptırırız bi daha diyorum sinirim bozuldu valla :)
Kuzum sen naptın çalışıorm okuyamadm mesajları var mı bişi gelen giden :/
Hadi hayırlısı canım onu da görürsün inşallah da rahatlarsn :)
Ohh sorunların çözülmesine sevindim kuzum hadi hayırlısı artık güzel sonuclar cıksın da sonra da bebişini bekle rahat rahat :)
İyiyim kuzum yabi olul basladı düştün dimi hemen buraya cadı :)
Yaaa nilay yukarda yazdgma baksana eşimin yaptığına basıma gelen yarabbim bu adam beni deli etcek
Sen napıosun kuzum var mı bi gelişme
Katlanmasına bakmadı canim.bugün de zaten hcg istememis.kan değerlerine bakmiş.Cok katlandiysa degerin sanirim belli oluyor canim oyle biliyorum ben.
Hcg ye bakmadi canim.Tekrar kan testi yapmadı mı canım kaç kat artmış bakmak için, bende yarın gidecektim gitmesem mi acaba benimki senden de küçüktü çünkü U Umudumbitmedi_
Canm bence gebesinKatlanmasına bakmadı canim.bugün de zaten hcg istememis.kan değerlerine bakmiş.
Öncekinde 25 ocak 43
29 ocak 403 katlanması nasıl canım?
Hcg ye bakmadi canim.
Git canim belli olmaz.belki görünür.
Oyyy hadi bakalım senin daha garanti en azından beklentin var :)Ayy tabi devam et misafire ne senin odanda olandan :)) valla bu ay ben ovu kullandım kuzum dünde piki yakaladım meğer erken yumurtluyormuşum canım bakalım bu ay ben ayrı bi heyecanla beklicem :) benden haberler böyle valla. Ayy bizim bu adamlar çok alem çocuk gibiler kendi kendine tespit yapmış yapacak birşey yok şekerim. Bekle daha erken zaten bi kaç ay daha deneyin.
Kuzum ben öyle belirti falan uğraşmıcam zaten beklerim zamanı gelince test yaparım. Çünkü her ay birşeyler oluyor. Yıllardır alışık olmadığı birşeyin içinde bedenim sperm nedir bilir miydi :)) birşeylere tepki veriyor işte.Oyyy hadi bakalım senin daha garanti en azından beklentin var :)
Ben test falan yapmadığım için pek beklentim yok öle bata gün falan saymıorm valla öff o kadar cok ugrascak şey var ki kendimi dinlemeye fırsat bulamıorm ki çok memnunum iyi ki dinlemiyorum
Geçen ay ki hayal kırıklığı tokat gibi kendime getirdi beni valla ohh
Benim uykum çok ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Affedersin bugün sabah çok sıkışmışım çatlıcak gibiydm uyandığımda lavaboya koştum sonra ağrı girdi kasıklarıma iki büklüm oldum. Farkına varmadan sıka sıka olmuş. Bata yakın olsa belirti sayardım. Bunun gibi şeyler o yüzden belirtilere inanmak yookOyyy hadi bakalım senin daha garanti en azından beklentin var :)
Ben test falan yapmadığım için pek beklentim yok öle bata gün falan saymıorm valla öff o kadar cok ugrascak şey var ki kendimi dinlemeye fırsat bulamıorm ki çok memnunum iyi ki dinlemiyorum
Geçen ay ki hayal kırıklığı tokat gibi kendime getirdi beni valla ohh
Birden düşmüyor canım 1 2 günü alıyor siliklesmesi önemli olan pikten daha silik görmüş olman koyuluga takılma artıkKızlaaar benim bu test hala koyu ya dün saat 15:00da görmüştüm pik yapmıştı bu testte sanki biraz daha açık ama birden düşmesi gerekmiyor muydu
Tamam canım ilk kez kullanınca taktım :)Birden düşmüyor canım 1 2 günü alıyor siliklesmesi önemli olan pikten daha silik görmüş olman koyuluga takılma artık
Sanslisin canim koyu gunu yakalamışsın artık gerisi nasip bu günlere yoğunlaş sonrasını imkanın varsa gün aşırı devam et bat a kadar derim inşallah bebişin gelir bu ayTamam canım ilk kez kullanınca taktım :)
Tsh da bakilmamis mi canim e2 de onemli prolaktin iyi fsh ve lh yüksek mi sanki biraz adetin kaçıncı günü kan verdinPROLAKTİN 7.88
FSH 9.61
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.39
kızlar bugun ölçüldü doktor bi sorun yok dedi sizce nasıl?
fsh hiç içime sinmedi.
salak doktor e2 ye de bakmamış.
illa dememiz mi gerekiyor acaba?
Güzel canım laboquick ben kullanıyorum yetiyor ınfolic pco olanlar çok memnun sende faydasını görürsün insallahEki Görüntüle 2106502 Kızlar bunu aldım artık önümüzdeki ay başlarım.
Bir de inofolic başlayacağım inşallah faydası olur
bende yarın sabah gidicem canımmmNasılsınız kızlaaar ben yarın aksam dr a gıdıcem saat sayıyorum
Aslında doktordan doktora değişiyor canım bu bizde bir sorun yok mesela son olarak yumurtlama oluyor mu ona bakacak yumurta takibi yapalım dedi ilaçsız eğer onda bir sorun görürse klomen görmezse ve vakit kaybetmez istemezse aşılama yapalım dedi oda olmazsa laporoskopiyle Tüp lerin durumuna bakacak bende çift rahim var eğer sağlıklıysa tüp bebek son çare dedi tüm ihtimalleri vu şekilde sıraları senin eşide problem olduğu için ilk basamakları atlayıp tüp bebek de diyebilir bu aşamaları tek tek uygulamada bilir tamamen doktora bağlı canimSelam kızlar tatildeyim giremedim epeydir benim 1 yıl oldu bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum tedavi için 1 yıl içinde 5 6 kere gittim her şey normaldi sorun yoktu eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var ilaç kullandı tam aksine daha da düşürdü doktor da mantıklı bir açıklama yapamadı sabır edin bekleyin dedi şimdi ben gitmeyi düşünüyorum ilk olarak bana nasıl tedavi uygular sizce çevresinde benim gibi olan var mı ?
Aksamı nasıl edıcem bakalom benbende yarın sabah gidicem canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?