Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum tekrar olacak diye
Bu gün erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı umarım ilerleyen günlerde koyulaşır ve umarım Allah hepimize nasip eder canım

Ayy tabi devam et misafire ne senin odanda olandan :)) valla bu ay ben ovu kullandım kuzum dünde piki yakaladım meğer erken yumurtluyormuşum canım bakalım bu ay ben ayrı bi heyecanla beklicem :) benden haberler böyle valla. Ayy bizim bu adamlar çok alem çocuk gibiler kendi kendine tespit yapmış yapacak birşey yok şekerim. Bekle daha erken zaten bi kaç ay daha deneyin.

Kızlaaar benim bu test hala koyu ya dün saat 15:00da görmüştüm pik yapmıştı bu testte sanki biraz daha açık ama birden düşmesi gerekmiyor muydu

Eklentiler

• 7E03C64C-7343-42D1-B6CD-6F1DAF1F862B.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 56
Cok katlandiysa degerin sanirim belli oluyor canim oyle biliyorum ben.
Katlanmasına bakmadı canim.bugün de zaten hcg istememis.kan değerlerine bakmiş.
Öncekinde 25 ocak 43
29 ocak 403 katlanması nasıl canım?
Tekrar kan testi yapmadı mı canım kaç kat artmış bakmak için, bende yarın gidecektim gitmesem mi acaba benimki senden de küçüktü çünkü U Umudumbitmedi_
Hcg ye bakmadi canim.
Git canim belli olmaz.belki görünür.

Oyyy hadi bakalım senin daha garanti en azından beklentin var :)
Ben test falan yapmadığım için pek beklentim yok öle bata gün falan saymıorm valla öff o kadar cok ugrascak şey var ki kendimi dinlemeye fırsat bulamıorm ki çok memnunum iyi ki dinlemiyorum
Geçen ay ki hayal kırıklığı tokat gibi kendime getirdi beni valla ohh

Kuzum ben öyle belirti falan uğraşmıcam zaten beklerim zamanı gelince test yaparım. Çünkü her ay birşeyler oluyor. Yıllardır alışık olmadığı birşeyin içinde bedenim sperm nedir bilir miydi :)) birşeylere tepki veriyor işte.

Benim uykum çok ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Affedersin bugün sabah çok sıkışmışım çatlıcak gibiydm uyandığımda lavaboya koştum sonra ağrı girdi kasıklarıma iki büklüm oldum. Farkına varmadan sıka sıka olmuş. Bata yakın olsa belirti sayardım. Bunun gibi şeyler o yüzden belirtilere inanmak yook

Kızlaaar benim bu test hala koyu ya dün saat 15:00da görmüştüm pik yapmıştı bu testte sanki biraz daha açık ama birden düşmesi gerekmiyor muydu
Birden düşmüyor canım 1 2 günü alıyor siliklesmesi önemli olan pikten daha silik görmüş olman koyuluga takılma artık

Selam kızlar tatildeyim giremedim epeydir benim 1 yıl oldu bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum tedavi için 1 yıl içinde 5 6 kere gittim her şey normaldi sorun yoktu eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var ilaç kullandı tam aksine daha da düşürdü doktor da mantıklı bir açıklama yapamadı sabır edin bekleyin dedi şimdi ben gitmeyi düşünüyorum ilk olarak bana nasıl tedavi uygular sizce çevresinde benim gibi olan var mı ?

PROLAKTİN 7.88
FSH 9.61
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.39
kızlar bugun ölçüldü doktor bi sorun yok dedi sizce nasıl?
fsh hiç içime sinmedi.
salak doktor e2 ye de bakmamış.
illa dememiz mi gerekiyor acaba?

PROLAKTİN 7.88
FSH 9.61
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.39
kızlar bugun ölçüldü doktor bi sorun yok dedi sizce nasıl?
fsh hiç içime sinmedi.
salak doktor e2 ye de bakmamış.
illa dememiz mi gerekiyor acaba?
Tsh da bakilmamis mi canim e2 de onemli prolaktin iyi fsh ve lh yüksek mi sanki biraz adetin kaçıncı günü kan verdin

Aslında doktordan doktora değişiyor canım bu bizde bir sorun yok mesela son olarak yumurtlama oluyor mu ona bakacak yumurta takibi yapalım dedi ilaçsız eğer onda bir sorun görürse klomen görmezse ve vakit kaybetmez istemezse aşılama yapalım dedi oda olmazsa laporoskopiyle Tüp lerin durumuna bakacak bende çift rahim var eğer sağlıklıysa tüp bebek son çare dedi tüm ihtimalleri vu şekilde sıraları senin eşide problem olduğu için ilk basamakları atlayıp tüp bebek de diyebilir bu aşamaları tek tek uygulamada bilir tamamen doktora bağlı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…