Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ve sürekli doktora gidemiyorum ulaşım sıkıntısı var elim kolum bağlı delirecem
O zaman farkli bi doktora git ve gelemedigini soyle canim durumunu anlat 1 seneye yakin oldu olmuyor de yoksa oda erken deyip yollamasin. Adet duzenleyici versin ayrica. Ne tedavi uygulicaksak baslamak istiyorum hemen de

PROLAKTİN 7.88
FSH 9.61
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 6.39
kızlar bugun ölçüldü doktor bi sorun yok dedi sizce nasıl?
fsh hiç içime sinmedi.
salak doktor e2 ye de bakmamış.
illa dememiz mi gerekiyor acaba?
Canim doktorun ilgisiz heralde.e2 ye nasıl bakmaz ya.tsh ada bakmamis.bunlar cok etkiliyor.
Prolaktin iyi.benimkiyle ayni
ama yasina gore fsh sinira yaklasmis biraz.
Keske amh a da baksaymis.yumurtalik rezervini anlayabilmek icin.
Salak doktor.bu nasıl tahlil boyle.

şuan moralim çok bozuk bebişim.
ben dedim tüm tahlilde bakılması gerekenlere bakın dedim.
bakmamış hele e2 ye bakmamış ya ona şok geçirdim.
dedim ki ben de kansızlık var ona bakın dedim. onunla işimiz yok şimdi dedi ,düşünebiliyon mu

Gerçi benim fsh da 7.33 normal dediler ama çok fazla yüksek değil seninde ama bilemedim canım daha iyi anlayan arkadaşlar vardır belki
zaten 9 un altı iyi sanırım, seninki iyiymiş. gerçi benm de 7 çıksa lhım yüksek çıkacak bu sefer pko oluyor. ikisini de düşürmem gerek

Katlanmasına bakmadı canim.bugün de zaten hcg istememis.kan değerlerine bakmiş.
Öncekinde 25 ocak 43
29 ocak 403 katlanması nasıl canım?

Hcg ye bakmadi canim.
Git canim belli olmaz.belki görünür.
Normal canim arada 4 gun var guzel yukselmis ama bakmasi gerekti katlanmismi diye benim doktorum direk ona baktirmisti bide pregestrona baktirdi

Memleketin e bı kaç ay var gitmeme burda düzgün doktor bulamocam galiba canım o iki üç ay gözümde çok büyüyor
O zaman farkli bi doktora git ve gelemedigini soyle canim durumunu anlat 1 seneye yakin oldu olmuyor de yoksa oda erken deyip yollamasin. Adet duzenleyici versin ayrica. Ne tedavi uygulicaksak baslamak istiyorum hemen de

Canim başka bi doktora git.anlasildi o doktorun sana faydasi yok.üzme kendini.

zaten 9 un altı iyi sanırım, seninki iyiymiş. gerçi benm de 7 çıksa lhım yüksek çıkacak bu sefer pko oluyor. ikisini de düşürmem gerek
Evet canim ikisi orantılı olmalıymış bnm lh 3.84 fsh 7.33 e çok iyi dediler seninde çok fazla yüksek değil yinede ama bi sıkıntı var gibi e2 93 yüksek benimde ama ona yüksek demiyorlar anlamıyorum bu doktorlari işte sen ne definde istedin 1 yılı geçti dedin mi belkide ondan onemsemedi

Senin odoktorda hayir yokmus canim bn gittim 1 yil oldu hamile kalamiyorum dedim ne varsa istedi kadın sonuçlara baktı sende sorun gözükmüyor esin muayene olsun spermiyogram versin dedi bide üstüne eşim verdi o iyi cıktı muayenede belki tüp lerin tikalıdır dedi bide rahim filmi istedi ben tahlillerime bakin bile demedim hepsi ayrı kafada sen bence o doktoru degistir

yok ben dedim ki bugun adetimin 3.günü kürtajın üstünden 3ay geçti .
hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim

evet canım zaten özel de bi doktora gideceğim ama devlette tahlillerimi yaptırmak için buna gittim.

Memleketin e bı kaç ay var gitmeme burda düzgün doktor bulamocam galiba canım o iki üç ay gözümde çok büyüyor
Iki uc ayda kendiniz bi deneyin bakalim canim hem senin icinde bi firsat olmus olur. Ovu.testi deniyor burdaki arkadaslar hep. Sen deniyomusun

Canim her dr ayri heralde.herbiri bisey yapiyor.benimkinde kese gordü.bide.olusum gördü.
1 hafta sabret bakalim doktor cok onemli tabi. Mesela sana alttan bakmis bana hamilelikten sonra hic bakmadi zaten gorunmez suan demisti 1 hafta beklemistik. Sende bekle bakalim haftaya zaten belli olur insallah takma kafana hayirlisi olsun herseyin :)

Kızlar çok kasık ve vajina ağrım var bu normal mi? İlk haftalar da oluyor mu böyle? Çok korkuyorum ilk gebeliğimde de ağrıdan kıvranıyordum sonu malum...

Kızlar çok kasık ve vajina ağrım var bu normal mi? İlk haftalar da oluyor mu böyle? Çok korkuyorum ilk gebeliğimde de ağrıdan kıvranıyordum sonu malum...
Canim dikkat et daha cok yeni oldugu icin merak etme normal. Agrinin yaninda Allah korusun kanama ishal kabizlik olursa sorun diyor bana doktorum. Onun disinda benim bile suan kasigimda batma agri var doktorum normal hamilelikte kasik agrisi yasiyacaksin diyor her muayenede. Usutmemeye dikkat et ayagin corapsiz durma cok asiri olursada doktoruna sor mutlaka canimcim

Anladım canım birden fazla doktora görünmekte fayda var öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…