Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim.nasil geçecek 1 hafta onu düsünüyorum.ya ins kalp atısıni duyariz.

İşte bu güzeldi bak hakkaten öle alışık olmadıgı bişey işte habire farklı tepkiler veriyo :)

Ayyyy evet yaaa hakkaten öle yaaa pıt etse belirti sayıyoruz yok anam yok ben usandm 2 ayda daha belirti falan aramam ne hali varsa görsün gelicekse gelir zaten :))

Ocağıda boş geçtim. Şubata yöneldim daha adet olmadan. İnş. Şubat bana iyi gelir. MArtta öğrenmiş oluruz dimi yaa Şubatta hamile kalsak.Mart ayıda uğursuz bir aydır benim için.

Aynen sen yıllarca eski sistem git, sonra bi anda müfredat değişsin eee nasıl çocuklar uyum sağlıcak yeni sisteme :)))))

Doktor mesela bana kaç aylık evli olduğumu sordu. Evlilik az süre olduğu için. Birde cinsel hayatında mi o zaman başladı dedi. Yani yeni bir yaşama geçtik kolay değil vücudun adapte olması sonuçta. Ben şey diyorum mesela vücudum spermleri yabancı madde olarak algılayıp savunma mekanizması öldürüyor bile olabilir :)) Bağışıklık sisteminin görevi bu değil mi? O yüzden 1 yıl diyorlar.

naz2018 Fsh için aslanpençesi diyor saraçoğlu.
Birde hayıt suyu galiba tam bilmiyorum gerçi. Ama aslanpençesi doğru. Valla bende devlete gittim hormonlarıma baktiracam dedim. Çocuk istiyorsun dimi dedi evet dedim. Amg yi de olcturecem dedim. O hepsini yapmış sadece progesteron yok. Hemogram bile ölçmüş. Birde smear aldı kendiliğinden. O sararın sonucu nasıl çıkıyor ki. Ona bişey demedi hiç.

1 yildir ovulasyon gunlerine gore mi iliski yasadin canim bir de senden ve esinden tahliller alindi mi?
Evet canım ovulasyon testi de kullandım evet alındı ben de bir sıkıntı yok her şey normal eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var sadece doktor normal yolla olur dedi ama olmadı.

Evet canım ovulasyon testi de kullandım evet alındı ben de bir sıkıntı yok her şey normal eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var sadece doktor normal yolla olur dedi ama olmadı.
Onun icin bitkisel seyler denedin mi canm spermlerin hareketliligini etkilerdi belki

Onun icin bitkisel seyler denedin mi canm spermlerin hareketliligini etkilerdi belki
Doktor takviye verdi ilaç promotil ters etki yaptı düşürdü keçiboynuzu ve çakşır kökü suyuna başladık sonra tatile gittik 15 gün ara verdik şimdi hevesim iyice kaçtı bir şey yapasım gelmiyor.

Cok daha uzun sure pes etmeden deneyenler var canm baska bi doktora git belki farkli bir tedavi sunacaklar size. Hevesin kacmasin. 2nize benzeyen soyle tatli minnak bi yavru dusunsene :)

Cok daha uzun sure pes etmeden deneyenler var canm baska bi doktora git belki farkli bir tedavi sunacaklar size. Hevesin kacmasin. 2nize benzeyen soyle tatli minnak bi yavru dusunsene :)
Aynen doğru söylüyorsun canım ama bu süreç insanı çok yoruyor eşim 3 farklı doktora gitti bekleyin dediler ne bir bi ilac verdiler ne bir sey erkeklere tedavi uygulanmıyor diye düşündüm artık

Kızlar size iki hamileliğimden de tecrübelerimi anlatacağım.

Bir kere ikisi de en istemediğim Ayda oldu.
Hatta oğlumda bat o bile unutmuşum bugün yarın adet olacağım derken bir baktım 6 gün geçmiş hemen Test yaptım çıkmıştı. Onun haricinde duygusallık hariç bir sıkıntım olmamıştı hatta hiç bir belirtim bile olmamıştı. Kaşık ağrısı ilk başlarda olmuşu sonra geçmişti o da

İkinci hamileliğim de eşime hamile kalırsam seni gebertirim filan derken olmuştu çünkü diyete ve spora başlamıştım.
Yine hiç beklemediğim ve istemediğim bir aydı çocuğum 23 aylıktı ve deli gibi emiyordu. Onda kanamam oluyoru ve dayanılmaz bir bel ağrısı vardı geçen sene 23 şubatta kürtaj oldum. Kürtajdan sonra da hamile kalmak afedersiniz yemedi tam 1 sene korunduk.

Allah tabi herkese en hayırlı ve istediği zamanda hayırlı sağlıklı eksiksiz evlatlar nasip etsin.

Kızlar bugün 32.günüm. Kürtajdan sonra betanın sıfırlandığını anlamak için sürekli test yaptım. Geçen perşembe ikinci çizgiyi silikte olsa görememeye başladım. Kaç gündür tek çizgiydi.Dedim hcg sıfırlandı.rahatladım. Bugün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kafam karıştı. Aslında test yapmicaktım. Sol kasığımda ara sıra sızlama oluyor. Buna istinaden yaptım. Şimdilik beklemedeyim. Testler yanıltıcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…