- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aynen canim.nasil geçecek 1 hafta onu düsünüyorum.ya ins kalp atısıni duyariz.1 hafta sabret bakalim doktor cok onemli tabi. Mesela sana alttan bakmis bana hamilelikten sonra hic bakmadi zaten gorunmez suan demisti 1 hafta beklemistik. Sende bekle bakalim haftaya zaten belli olur insallah takma kafana hayirlisi olsun herseyin :)
Allah Allah sen bi duzgun doktora gitmelisin bence canim yaEvet geçen ay ovulasyon oldu ama bu ay hep aynı koluyulukta ve silik koyulasmiyor
Duyarsin duyarsin kalbini ferah tutarsan hepsi olur. Allaha emanet de sabret :)Aynen canim.nasil geçecek 1 hafta onu düsünüyorum.ya ins kalp atısıni duyariz.
İşte bu güzeldi bakKuzum ben öyle belirti falan uğraşmıcam zaten beklerim zamanı gelince test yaparım. Çünkü her ay birşeyler oluyor. Yıllardır alışık olmadığı birşeyin içinde bedenim sperm nedir bilir miydi :)) birşeylere tepki veriyor işte.
Ayyyy evet yaaa hakkaten öle yaaa pıt etse belirti sayıyoruz yok anam yok ben usandm 2 ayda daha belirti falan aramam ne hali varsa görsün gelicekse gelir zaten :))Benim uykum çok ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Affedersin bugün sabah çok sıkışmışım çatlıcak gibiydm uyandığımda lavaboya koştum sonra ağrı girdi kasıklarıma iki büklüm oldum. Farkına varmadan sıka sıka olmuş. Bata yakın olsa belirti sayardım. Bunun gibi şeyler o yüzden belirtilere inanmak yook
Canim kac ay oldu deneyeli peki?naz2018 Benim yeni bat 23 şubat gerçi pek umudum kalmadı artık olmayacak gibi doğal yolla.
Tam 1 yıl canımCanim kac ay oldu deneyeli peki?
Kuzum ben öyle belirti falan uğraşmıcam zaten beklerim zamanı gelince test yaparım. Çünkü her ay birşeyler oluyor. Yıllardır alışık olmadığı birşeyin içinde bedenim sperm nedir bilir miydi :)) birşeylere tepki veriyor işte.
1 yildir ovulasyon gunlerine gore mi iliski yasadin canim bir de senden ve esinden tahliller alindi mi?Tam 1 yıl canım
Evet canım ovulasyon testi de kullandım evet alındı ben de bir sıkıntı yok her şey normal eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var sadece doktor normal yolla olur dedi ama olmadı.1 yildir ovulasyon gunlerine gore mi iliski yasadin canim bir de senden ve esinden tahliller alindi mi?
Onun icin bitkisel seyler denedin mi canm spermlerin hareketliligini etkilerdi belkiEvet canım ovulasyon testi de kullandım evet alındı ben de bir sıkıntı yok her şey normal eşimde sperm hareketliliğinde az bir düşüş var sadece doktor normal yolla olur dedi ama olmadı.
Doktor takviye verdi ilaç promotil ters etki yaptı düşürdü keçiboynuzu ve çakşır kökü suyuna başladık sonra tatile gittik 15 gün ara verdik şimdi hevesim iyice kaçtı bir şey yapasım gelmiyor.Onun icin bitkisel seyler denedin mi canm spermlerin hareketliligini etkilerdi belki
Cok daha uzun sure pes etmeden deneyenler var canm baska bi doktora git belki farkli bir tedavi sunacaklar size. Hevesin kacmasin. 2nize benzeyen soyle tatli minnak bi yavru dusunsene :)Doktor takviye verdi ilaç promotil ters etki yaptı düşürdü keçiboynuzu ve çakşır kökü suyuna başladık sonra tatile gittik 15 gün ara verdik şimdi hevesim iyice kaçtı bir şey yapasım gelmiyor.
Aynen doğru söylüyorsun canım ama bu süreç insanı çok yoruyor eşim 3 farklı doktora gitti bekleyin dediler ne bir bi ilac verdiler ne bir sey erkeklere tedavi uygulanmıyor diye düşündüm artıkCok daha uzun sure pes etmeden deneyenler var canm baska bi doktora git belki farkli bir tedavi sunacaklar size. Hevesin kacmasin. 2nize benzeyen soyle tatli minnak bi yavru dusunsene :)
Güzel canım laboquick ben kullanıyorum yetiyor ınfolic pco olanlar çok memnun sende faydasını görürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?