Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bütün testler yapilacak canim bakalim sorun neymis herne gerekiyorsa yaptircaz esimle insallah kisa zamanda guzel haberler aliriz

naz2018 bak okuyormusun en istemedigim ay diyor :))) kasım bizi bekliyor olmasın. Korunsak bile olur mu olur :)))

Kızlar bu ay acaba hangi gün yumurtladım. Ya da yumurtladım mi acaba? Hiçbişey hissetmedim gerçi.

Eklentiler

• Screenshot_20180205-213058.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 47
valla kuzu sen o doktoru bırakma bana hiç mi iyi doktor gelmez ya

Mrb. Kızlar ıyi aksamlar dün veya bugün bat günümdü 1 haftadır regl belirtilerini yaşamama rağmen hala gelen giden olmadi hafif su gibi bazen de beyaz kokusuz akintim oluyor cok istiyorum ikinci kez anne olmayı Rabbim herkese nasip etsin insallah yani ha geldi ha gelecek ama olmadım sizce olabilir mi biseyler yumurtlama günüm 22 ocaktaydi

Daha bugünmüş canım adetin az daha bekle. 1-2 gün geçerse test yaparsın. Normalde akıntın olur muydu böyle ?

Daha bugünmüş canım adetin az daha bekle. 1-2 gün geçerse test yaparsın. Normalde akıntın olur muydu böyle ?
Canim dikkat etmedim ama olmuyordu sanırsam cünkü daha önce de gebelik beklerken adet oluyordum camasirima her baktığımda kupkuruydu o yüzden yoktu diyebilirim ve akintim yumurtlamadan beri devam ediyor beyaz kokusuz halde bugün sulu olmaya başladı

Bu ay bende de aynı böyle oldu. Yumurtlamadan beri kremsi akıntım var. Çoğu gebelikte böyle başlıyormuş. Önemli bi belirti anlayacağın. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım. Sabaha kadar olmazsan yarın bi test yap bence.

Ay bilmiyorum ki ya adet belirtisinin birebir aynısını yaşıyorum hayalkırıklığı da yaşamak istemiyorum ama yüzleşmek gerekiyo senin ne zaman bat

Ay bilmiyorum ki ya adet belirtisinin birebir aynısını yaşıyorum hayalkırıklığı da yaşamak istemiyorum ama yüzleşmek gerekiyo senin ne zaman bat
Adet belirtisi derken sancı mı başka şeylerde var mı.
9 şubat canım 4 gün kaldı.

Seninde az kalmış canim. Yani şöyle söyliyim 3 4 gündür böyle sanki adetin 2.gunuymus gibi rahimden vajinaya vuran bi baskı var bu genelde olmazdı bende adetin ikinci günü olurdu onun dışında sanki adetmisim de öyle karnim kasigim ağrıyor ama kan yerine akıntı geliyo bi tuhaf

Bence bi test yapmalısın canım. Bişeyler olabilir.

Bebişim sen bi test yapsana az kalmıştı galiba bat

valla kuzu sen o doktoru bırakma bana hiç mi iyi doktor gelmez ya

Kadın beni bıraktı:)) daha kapsamlı kadın hastanesine git dedi. Ben pıhtılaşma testini de yap diyince :))

28inde yumuş olmuş

28. Mı? Nasıl yani 8.gün mu yani. Off bu ay pik yakalayamadım. Sonradan koyu oldular bazıları.
Bu ay karambole geldi :))

vqlla olur mu olurrrr sence benm tsh yüksek mi baby

Bir kendimde gördüm bu burcu sevmeyen birde sende, ve benim hep korktuğum başıma gelir :)) yani korunsak bile patlar matlar sonra bi bakmışsın olmuş:))) O kadar çabalarız olmaz :)))

3 şubat akşamı yaptığın baya koyu görünüyor canım. O gün pik yapmış olabilir.

Ahhh bende ondan şüphelendim. Ve o gün hariç önceki 2 günde bizde tık yoktu. Gripten yatıyordu. O günde koyu diye gripli çocuk yaptık:)) Grip bulaşır çocuğa dedi dinlemedim :)))

Az kalmiş ki, erken gebelik testi yapsan çıkar.
Ben bu akıntı işini çözemiyorum bir türlü. Ilişki devam mi biraktin mi? Adete yakın ilişki olunca hamile değilsen adet hemen geliyor.. denenmiş formül:)))

Kızlar peki artık ilişkiyi bitlrakayim mi? Devam mi edeyim sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…