Bu ay bütün testler yapilacak canim bakalim sorun neymis herne gerekiyorsa yaptircaz esimle insallah kisa zamanda guzel haberler alirizCanm benm kusura bakma geç gördüm girmemiştim nete... iyi dileklerin için çok saolSeninle nerdeyse aynıyız biliyo musun benim de yumurtlama vs normal Çatlıyor adetim düzenli fakat dediğin gibi sonuca bağlanmıyor sende rahim filmi çektir senin de tek problem belki tıkanıklıktır Rabbim kucaklarımızı dolduracak inşallah canm benm
Kızlar size iki hamileliğimden de tecrübelerimi anlatacağım.
Bir kere ikisi de en istemediğim Ayda oldu.
Hatta oğlumda bat o bile unutmuşum bugün yarın adet olacağım derken bir baktım 6 gün geçmiş hemen Test yaptım çıkmıştı. Onun haricinde duygusallık hariç bir sıkıntım olmamıştı hatta hiç bir belirtim bile olmamıştı. Kaşık ağrısı ilk başlarda olmuşu sonra geçmişti o da
İkinci hamileliğim de eşime hamile kalırsam seni gebertirim filan derken olmuştu çünkü diyete ve spora başlamıştım.
Yine hiç beklemediğim ve istemediğim bir aydı çocuğum 23 aylıktı ve deli gibi emiyordu. Onda kanamam oluyoru ve dayanılmaz bir bel ağrısı vardı geçen sene 23 şubatta kürtaj oldum. Kürtajdan sonra da hamile kalmak afedersiniz yemedi tam 1 sene korunduk.
Allah tabi herkese en hayırlı ve istediği zamanda hayırlı sağlıklı eksiksiz evlatlar nasip etsin.
valla kuzu sen o doktoru bırakma bana hiç mi iyi doktor gelmez yanaz2018 Fsh için aslanpençesi diyor saraçoğlu.
Birde hayıt suyu galiba tam bilmiyorum gerçi. Ama aslanpençesi doğru. Valla bende devlete gittim hormonlarıma baktiracam dedim. Çocuk istiyorsun dimi dedi evet dedim. Amg yi de olcturecem dedim. O hepsini yapmış sadece progesteron yok. Hemogram bile ölçmüş. Birde smear aldı kendiliğinden. O sararın sonucu nasıl çıkıyor ki. Ona bişey demedi hiç.
28inde yumuş olmuşKızlar bu ay acaba hangi gün yumurtladım. Ya da yumurtladım mi acaba? Hiçbişey hissetmedim gerçi.
naz2018 bak okuyormusun en istemedigim ay diyor :))) kasım bizi bekliyor olmasın. Korunsak bile olur mu olur :)))
3 şubat akşamı yaptığın baya koyu görünüyor canım. O gün pik yapmış olabilir.Kızlar bu ay acaba hangi gün yumurtladım. Ya da yumurtladım mi acaba? Hiçbişey hissetmedim gerçi.
Daha bugünmüş canım adetin az daha bekle. 1-2 gün geçerse test yaparsın. Normalde akıntın olur muydu böyle ?Mrb. Kızlar ıyi aksamlar dün veya bugün bat günümdü 1 haftadır regl belirtilerini yaşamama rağmen hala gelen giden olmadi hafif su gibi bazen de beyaz kokusuz akintim oluyor cok istiyorum ikinci kez anne olmayı Rabbim herkese nasip etsin insallah yani ha geldi ha gelecek ama olmadım sizce olabilir mi biseyler yumurtlama günüm 22 ocaktaydi
Canim dikkat etmedim ama olmuyordu sanırsam cünkü daha önce de gebelik beklerken adet oluyordum camasirima her baktığımda kupkuruydu o yüzden yoktu diyebilirim ve akintim yumurtlamadan beri devam ediyor beyaz kokusuz halde bugün sulu olmaya başladıDaha bugünmüş canım adetin az daha bekle. 1-2 gün geçerse test yaparsın. Normalde akıntın olur muydu böyle ?
Bu ay bende de aynı böyle oldu. Yumurtlamadan beri kremsi akıntım var. Çoğu gebelikte böyle başlıyormuş. Önemli bi belirti anlayacağın. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım. Sabaha kadar olmazsan yarın bi test yap bence.Canim dikkat etmedim ama olmuyordu sanırsam cünkü daha önce de gebelik beklerken adet oluyordum camasirima her baktığımda kupkuruydu o yüzden yoktu diyebilirim ve akintim yumurtlamadan beri devam ediyor beyaz kokusuz halde bugün sulu olmaya başladı
Ay bilmiyorum ki ya adet belirtisinin birebir aynısını yaşıyorum hayalkırıklığı da yaşamak istemiyorum ama yüzleşmek gerekiyo senin ne zaman batBu ay bende de aynı böyle oldu. Yumurtlamadan beri kremsi akıntım var. Çoğu gebelikte böyle başlıyormuş. Önemli bi belirti anlayacağın. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım. Sabaha kadar olmazsan yarın bi test yap bence.
Adet belirtisi derken sancı mı başka şeylerde var mı.Ay bilmiyorum ki ya adet belirtisinin birebir aynısını yaşıyorum hayalkırıklığı da yaşamak istemiyorum ama yüzleşmek gerekiyo senin ne zaman bat
Seninde az kalmış canim. Yani şöyle söyliyim 3 4 gündür böyle sanki adetin 2.gunuymus gibi rahimden vajinaya vuran bi baskı var bu genelde olmazdı bende adetin ikinci günü olurdu onun dışında sanki adetmisim de öyle karnim kasigim ağrıyor ama kan yerine akıntı geliyo bi tuhafAdet belirtisi derken sancı mı başka şeylerde var mı.
9 şubat canım 4 gün kaldı.
Bence bi test yapmalısın canım. Bişeyler olabilir.Seninde az kalmış canim. Yani şöyle söyliyim 3 4 gündür böyle sanki adetin 2.gunuymus gibi rahimden vajinaya vuran bi baskı var bu genelde olmazdı bende adetin ikinci günü olurdu onun dışında sanki adetmisim de öyle karnim kasigim ağrıyor ama kan yerine akıntı geliyo bi tuhaf
Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım dediğin gibi sabaha kadar gelmezse yarın bi test yaparim yoksa da yoktur kafam rahat olur adetimi beklerimBence bi test yapmalısın canım. Bişeyler olabilir.
Bebişim sen bi test yapsana az kalmıştı galiba batBu ay bende de aynı böyle oldu. Yumurtlamadan beri kremsi akıntım var. Çoğu gebelikte böyle başlıyormuş. Önemli bi belirti anlayacağın. Ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım. Sabaha kadar olmazsan yarın bi test yap bence.
valla kuzu sen o doktoru bırakma bana hiç mi iyi doktor gelmez ya
28inde yumuş olmuş
vqlla olur mu olurrrr sence benm tsh yüksek mi baby
3 şubat akşamı yaptığın baya koyu görünüyor canım. O gün pik yapmış olabilir.
Adet belirtisi derken sancı mı başka şeylerde var mı.
9 şubat canım 4 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?